ASHER GARETH BLACK;;
Ha van rá lehetőséged, tedd meg, mert ha nem teszed, örökre bánni fogod ;;
Név: Asher Black
Becenév: Ash
Kor: 19
Csoport: Kívülálló
Egyéni titulus: Bad boy
Foglalkozás: Munkanélküli
~ • ~
Jellem: Nem túl kedves. Bár... lányok szemszögéből nézve talán mégis. Csak nagyon kevés embernek nyílik meg igazán, inkább a saját dolgaival van mindig elfoglalva. Ha veled jár, akkor nagyon szerencsés vagy, hiszen akiket szeret, azokat tényleg nagyon szereti. Jól megválogatja az ismerőseit és azt is, hogy kikkel fog egy bandában lenni, hiszen nem mindegy. Kíváncsi. Ha megbántod önző. Furcsa személyiség. Tisztességes. Naiv. Mindig a saját véleményét követi.
Barátja halála óta megváltozott.
Kinézet:185 cm magas, körülbelül 65 kg. Izmos. Nem nagyon szereti az elegáns cuccokat, inkább lazán öltözködik, néha kicsit szakadtan is. Kedvenc színei közé a fekete tartozik valamint a szürke és a kék. Bal fülében fülbevaló van, ami éppen látszik a szőke hajától még. Szemei acélszürkék, a lányok bomlanak értük. Van egy gitár tetoválása a mellkasán.
~ • ~
Hozzászólás:Augusztus 31. Egy szerdai napnak ígérkezett és tudtam, hogy este már mennem kellene vissza, az iskolába, hiszen elsején megnyitó. Nem érdekelt. Ez volt életem eddigi legjobb nyara így gondoltam, hogy ezt az egy napot még jócskán kihasználom. London egyik feléből átutaztam a másikba, hogy majd én felkeltem a haveromat... Egy feka csávó, aki igen rendes és nem kell ám elítélni. A szüleivel is nagyon jóban voltam, vagyis... legalább is a nevelőszüleivel. Mikor odaértem, csak beköszöntem és Greg szobája felé vettem az irányt. Már ébren volt. Láttam rajta, hogy valami nagyon nincsen rendben. Évek óta ismertem, ő volt az egyetlen ember, akiben meg tudtam bízni. Becsuktam magam mögött az ajtót.
Közelebb léptem hozzá. Fal fehér volt, arcát kezeibe temette és nem szólt egy árva szót sem. Leültem mellé az ágyra, egyik kezemmel átkaroltam és acélkék szemeimet rászegeztem. Vajon mi lehet a gond? Greg igen kemény gyerek, tényleg valami nagy bonyodalom lehet ha így látom... sosem láttam még így.
-Haver. Héj... mi a gáz? - Próbáltam a tekintetét keresni. Ő rám nézett pár másodperc múlva, szemei nagy, vörösre dagadtak a sírástól. Szipogott még kettőt, majd belekezdett a mondandójába. Először csak dadogott. De aztán már értettem.
-Ash. Ku*va nagy gond van. Ba*d meg!! Tom... ki fog nyírni. Nem tudtam neki megszerezni a lóvét. - Tom... a legnagyobb díler London gettójában... ezt mindenki tudja és azt is, hogy nem jó vele újat húzni. Tudtam, hogy Greg üzletel vele, de csak most az egyszer. És azt is tudtam, hogy mi lesz ennek a következménye. Felálltam, majd ekkor egy sikítást hallottam kintről.
-Látod, én mondtam! Mondtam! Egy órája le kellett volna adnom neki a cuccot! -Az ajtó felé pillantottam, majd egy pisztoly hangját hallottam meg. Aztán Tom két emberével betörte az ajtót és Gregre pillantottak. Ránk szegezték a fegyvert. Nem ijedtem meg, csak a barátomat féltettem. Nem tudtam mit kezdeni a dologgal, hiszen... nem tudtam semmit sem segíteni Gregnek most az egyszer. Honnan tudnék egy millát előkeríteni egy nap alatt? Sehogy. Tom nem is szólt semmi, csak egy golyót eresztett el ami szíven találta Greget. Én összecsuklottam, arcomat kezembe temettem. Tom és a haverjai eltűztek... nem értettem, hogy engem miért nem bántottak.
-Ash... kérlek... menj el. - Utolsó szavai voltak hozzám Gregnek. Felálltam, majd elkezdtem rohanni, egyenesen a metróhoz. Összeomlottam... teljesen. Elvesztettem őt, akit legjobban szerettem.