Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Chester Vilen Holloway

Go down 
SzerzőÜzenet
Chester Holloway
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Chester Vilen Holloway   Szer. Feb. 29, 2012 7:29 am


CHESTER VILEN HOLLOWAY
;; sweet dreams are made of this , who am i to disagree ;;

Név: Chester Holloway
Becenév: Chest
Kor: 26
Csoport: felnőtt
Egyéni titulus: bad teacher
Foglalkozás: dráma- és tánctanár

~ • ~


Jellem :

Lehengerlő és tiszteletet parancsoló. Rendkívüli módon maximalista, mindig mindenből és mindenkiből a legjobbat akarja kihozni. Ezt a diájaitól is elvárja és utánuk megy, ha azt látja, hogy félvállról, nemtörődöm módján veszik a táncot vagy a drámát. Már diákkorában feltűnt, hogy nagy tehetsége van mind a tánc, mind a színművészet terén, ezért kitörő örömmel fogadták, amikor tanárnak jelentkezett a Marylandbe. Kitűnő neveltetése miatt, úriember . Azonban mindenkiben vannak ugye hibák. Az ő két szenvedélye a nők és a szerencsejátékok. A szerencsejátékok ugyan nem jelentenek akkora veszélyt rá, mint a másik nem. Ugyanis ha az ellenkező nem partner, akkor még a korkülönbség sem zavarja. Szereti a tiltott dolgokat és tilosban járni, de csak amíg a józan ész engedi.


Kinézet :

Ellenállhatatlan . Magas körülbelül 186 cm és az izomzatával sincs semmi gond. Nem az az agyongyúrós típus, inkább a szálkás izomzatúakat képviseli. Sötétbarna haját általában kócosan hordja. Világoskék szemeit az anyjától örökölte és még 26 évesen is képes úgy nézni vele mint egy hatéves, ezzel megolvasztva a női szíveket. Kisfiús mosolyától és rosszfiús vigyorától szintén csapdába esnek a nők. Öltözködésében szereti az elegáns kinézetet, gyakran hord öltönyt , de zakót mindenféleképpen.

Szerepjáték példa:

- Komolyan mit eszek azon a lányon? Fiatal és szerintem nincs ki a négy kereke ... - Próbálom elengedni a fülem mellett Dam szavait és erősen koncentrálok arra, hogy valami tisztának mondható ruhadarabot találjak a ládámban. Mögöttem már egy halom szennyes tornyosodik, fogalmam sincs, hogy mióta lapultak a láda aljában. Azt hiszem, hogy a múltkori hazalátogatásomkor nem pakoltam ki rendesen és anyám nem mosta ki őket. Kellemetlen az ilyen. Végül megtalálom az eddig nagyban keresett fehér-fekete Misfits pólót, ami a muglik világában igencsak nagy értéknek számít. Azonban van vele egy kis gond. Ahogy felveszem megcsapja az orromat egy olyan illat, ami régen szinte mindennél többet jelentett , de mostanra már csak valami ürességet érzek. Dorci parfümjétől " bűzlik" a póló. Fantasztikus ! Pár percig összevont szemöldökkel meredek a pólóra és számolgatok fejben, hogy ha ez még az ő illatával van átitatva akkor az azt jelenti, hogy nem hordtam már ... Egy éve? Gondolatmenetemből egy fejemhez csapódó gumilabda riaszt ki.

- Nem válaszoltál a kérdésemre ! - Veszek egy hatalmas levegőt és elkezdek tizenkétezerig számolni magamban, mielőtt a kezembe eső első nehézsúlyú tárgyat beépítem Blackwood arcába. De csak tizenkettőig jutok, mert most egy bájitaltan tankönyv repül el centikkel az arcom előtt. Ugrásszerűen termek az éjjeli szekrényem mellett és kapom fel a pálcámat, hogy aztán valami rontást küldjek kedves szobatársamra. A dolog úgy sül el, hogy mindkettőnk pálcájából süvít a másik felé valami rontás, de egyikőnket sem találja el, hanem az épp belépő prefektusunk és hű talpnyalója esik áldozatául a csatánknak. Ted, " az én jobb kezem" ahogy Erick szokta nevezni - és ugye nem kell ragoznom tovább, hogy a fiúk nagyrészt mire használják a jobbkezüket - , fejjel lefelé lóg a levegőben, míg előbb említett hőn szeretett szadista Ericket röhögőgörcs kínozza. Sajnálatos módon az ilyen helyzetekben egyáltalán sem tudok együttérezni velük, így Damre pillantok és együtt robban ki belőlünk a röhögés. Erick a nevetéstől fuldokolva próbálja leszedni hű tacskóját, Tedet a levegőből aminek következtében félresikerül a bűbája és Ted hajszíne elkezd a lila különböző árnyalatiban játszani. Ekkor már annyira ráz engem a röhögés, hogy tehetetlenül csapkodom a falat és próbálok nem odanézni, hogy bele is haljak a dologba. Végül belép Adam a megmentő és leszedi Tedet a levegőből de Dam rontása ellen nem tudja az orvosságot így a bepisilés határán érzem magam amikor Erick az öklét rázza felém miközben a feje vörös a röhögéstől és a dühtől. Amikor kimennek fájó hasizommal ülök le az ágyamra és csóvál a fejem már halkan nevetve.

- Szép volt haver - Emelem fel a kezem Dam felé és várom,hogy belecsapjon egyet ezzel elismerve, hogy megint fergetegeset alakítottunk. Habár biztos meg lesz a következménye, ami valamilyen büntetőmunkában fog kiteljesedni, de azt hiszem tökéletesen megérte, hiszen rég nevettem ilyen jót. Már nem is bajlódok a megfelelő póló keresésével, az első kezembe kerülő majdem tiszta pólót felveszem meg hozzá egy farmert és a többi ruhát száműzöm eddigi helyére, a ládám legmélyébe.- Amúgy meg nem tudom miről beszélsz ez nem randi , csak .. - Egy pillanatra elakadok, mivel fogalmam sincs, hogy minek lehetne nevezni a találkozást, hogy ne kelljen igazat adnom neki - Ez egy szimpla látogatás a Szellemszálláson, hogy a többi külön órán ne legyen olyan feszült és a légkör váljon barátivá .
Na ezt kapd ki, Blackwood! Ilyen szép körülírást és kamuzást régen alkottam már, de tessék kijött. Nincs sok értelme, de nem is ez a lényeg.

- És mit csináltok? Baszélgettek ? - Erre már csak nevetve csóválom a fejem és a pálcám a nadrágom farzsebébe dugom majd magára hagyom a szobában, mivel úgy érzem, hogy itt az ideje elindulni ha előtte akarok odaérni. Mert az mégiscsak illetlenség, hogy a nő várjon a férfia. A dolgoknak nem így van a sorrendje, már pedig ha nem csipkedem magam, akkor nagy valószínűséggel Cat fog előbb odaérni a találkahelyre. Útközben még veszek egy zacskó drazsét .Igen, drazsé mániás vagyok . Egészen pici korom óta. Hogy miért van így, fogalmam sincs. Egyszerűen csak megnyugtat ha rágcsálhatom ezeket a hol csokival, hol pörkölttel töltött kis színes golyókat.

Voilá. Én érkezek elsőnek és a kerítésnek dőlve figyelem a járókelőket és eszem a drazsét. Amikor megpillantom akaratlanul vigyorodom el és a lehető legszívdöglesztőbb mosollyal várom, hogy közelebb jöjjön. Jót mulatok magamban azon, hogy eléggé tisztességes távolságban áll meg tőlem. Nem is hagyom szó nélkül a dolgot.

- Szia Cat ! Tudod nem harapok, szóval közelebb is jöhetsz - Vigyorgok rá - Attól, hogy a zacskóban cukor van nem kell félni, nem én vagyok a cukrosbácsi. - Próbálom egy picit oldani a feszültségét, amit még én is érzékelek, aztán amikor a ház felé fordul én is követem. De inkább őt nézem mint az öreg rozoga építményt, amit már kismilliószor láttam kívül-belül egyaránt. - Hát ha vérfarkasok nem is, de talán egy-két vámpír vagy szökött azkabani rab az lehet, hogy van - Mondom neki halálkomoly arccal, majd felé nyújtom a drazsés zacsit - Kérsz?

Ez egy igen nemes gesztus tőlem. Ha Blackwood ezt látná valószínűleg felháborodottan pampogna, hogy persze neki, aki már pisis korom óta mutatja nekem a helyes utat és velem van minden balhéban, soha nem adok magamtól a cukorkáimból. Cat ezt nem tudhatja maximum hallomásból de nem hiszem, hogy a suliban a lányok a cukorosztogatási szokásaimról szoktak pletykálni inkább érzem e téren terítéken a fenekemet vagy az elbűvölő mosolyomat. Vagy esetleg mindkettőt, a többi testrészemről nem is beszélve.

Elindulok a bejárat felé, nem láttam senkit se bemenni míg itt voltam, csak kijönni egy fiú csapatot, szóval ha jól sejtem egyedül leszünk a házban. Bár ez ugye sosem biztos. Az ajtóhoz érve egy pillanatra elgondolkozok, hogy most akkor előre engedjem-e vagy sem, de mivel valószínűleg be van rezelve ezért inkább én lépek be először, hogy ha valóban itt van egy kóbor vérfarkas akkor engem kapjon el, de ugye ennek elég kevés az esélye. A padló kegyetlenül nyikorog minden lépésemre és leszedek egy pókhálót ami megakadályozná a haladást.

- Tudod, ha nagyon félsz foghatod a kezem ... - Vigyorgok rá , közben az elemózsiámat a nadrágom zsebébe csúsztatom. Ahhoz képest, hogy kint még százágra süt a nap és meleg van idebent valahogy öt-hat fokkal hűvösebb van és az a szokásos félhomály uralkodik. Mondjuk annyira nem is meglepő, hiszen Szellemszállás mégsem lehet egy rózsaszín, tágas és fényes házikó. Várakozón nyújtom Cat felé a jobbomat - mert ugye bal oldalt a kutyák és a k.rvák vannak - hogy ha él a lehetőséggel, hogy a kezembe kapaszkodjon és ha valamitől megijed akkor belemélyeszthesse a körmeit a húsomba, akkor megadjam neki. Közben egyre beljebb haladunk ...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Chester Vilen Holloway   Szer. Feb. 29, 2012 10:07 pm

Elfogadva Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
 
Chester Vilen Holloway
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek :: Felnőtt-
Ugrás: