Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Sikátorok

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Sikátorok   Vas. Feb. 26, 2012 1:48 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Maddox Rays
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Hétf. Feb. 27, 2012 10:18 pm

Kaya


Lassan sétáltam az éj leple alatt, de a biztonság kedvéért a pulcsim csuklyája a fejemen volt. Itt - ott furcsa alakok jöttek velem szembe, és mértek végig. Egyáltalán nem illettem ide, szinte kiríttam a legújabb Nike cipőmben, és fekete farmeromban, pedig ezek csak egyszerű ruhák voltak.
Az egész sikátor tele volt feketékkel, ami engem nem zavart, de lehet, hogy ők nem díjazták volna z én szőkés hajamat, és fehér bőrömet. Mostanában túlzottan sok volt a bandaháború, de még nem csatlakoztam senkihez, csupán otthagytam a régi bandát. És most újra itt vagy New York-ban.
Volt kiért visszajönnöm, és van tőle miért bocsánatot kérnem, hogy csak úgy elmentem, de ideje vele tisztáznom a kapcsolatunkat. Kitudja, hogy most utál - e, vagy mi a fene... Azt sem tudom, hogy mit keresek itt. Lefordultam balra, ahol egy magas, és nagyon kigyúrt srácba ütköztem.
Tovább akartam menni, de megállított, vagyis nem engedett.
- Hová, hová Hófehérke? - kérdezte tőlem, mire gúnyosan elvigyorodtam, és újra elememben éreztem magam.
- Megyek a farkashoz. - válaszoltam pökhendin, mire csak felnevetett, és elkiáltotta a magát, mint egy farkas, aki a társait hívja. Mondjuk, volt bennük hasonlóság.
- Akkor már meg is érkeztél. - emelte fel magasra a fejét, és én ledobtam a fejemről a csuklyát. Merészen néztem vele szembe, és összefontam a kezemet a mellkasom előtt.
- Úgy nézek ki, mint aki elvesztette a szemüvegét? Én nem a nagymamát kerestem... - kacsintottam rá, mire a tömeg egy emberként hördült fel.
- Mutasd mit tudsz. - nézett rám összehúzott szemmel a fekete srác, és egy másik felé bólintott, aki benyomott valamiféle kissé drogos beütésű zenét. Már magától a zenétől is muszáj volt megmoccannom. Itt jött elő az én sajátos beszédem, amiben a zene adja a hangot, a tánc pedig a szavakat.
A testem mozogni kezdett, és ezek a mozgások tánclépésékké alakultak át, majd egyre jobban bevadultam, és nekiláttam a talaj-elemek gyakorlásának. Néma csend volt, de én csak a zenét hallottam, és az embereket homályos foltként láttam magam körül. Egy világos színű folt furcsán kivilágított az emberek közül, így amint leállt a zene, én is megálltam, és vettem egy mély levegőt, miközben az emberek elismerően néztek rám, én pedig az ismerős alak felé indultam.
- Kaya? - szólaltam meg kétkedve, majd amint belenéztem az ismerős szempárba, biztos voltam benne, hogy nem tévedtem. Pár évvel ezelőtt, egy versenyen találkoztam vele, és már akkor is jól kijöttünk, persze csak barátként. - Te itt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Hétf. Feb. 27, 2012 10:45 pm

Maddox


Nem rég költöztünk New Yorkba...
A szívem is fáj a régi városért, mivel a bandát, a barátaimat mindent ott kellett hagynom. Jelenleg ezért utálom anyámat, hogy a mostohaapámra tudott hallgatni, és ideköltöztünk. Viszont... legalább a ház szép, van saját szobám meg ilyenek. Sőt, még a Marylandre is felvettek. Lehet, hogy mégsem utálom annyira a szüleimet... Legalábbis ebben az ügyben nem. Nem volt kedvem már többet ülni otthon. Felkaptam a kabátomat, majd zsebbe dugtam kezemet és elindultam. Nem tudtam, merre megyek, de próbáltam az utat megjegyezni, hogy azért, ne tévedjek el nagyon. A kapucnim a fejemre húzom, lehet nem éppen a legelőnyösebb a szőke hajamat mutogatnom. Viszont pasinak sem nézek ki túlzottan, szóval már egy mindegy. Mára nem terveztem semmi konkrét dolgot, viszont... amikor az egyik kis sikátorba értem és leléptem az utolsó lépcsőfokról, szembe találtam magamat Freyával.
-Baby, gyere már! Mindjárt kezdődik a buli!
Felvont szemöldökkel pillantottam a lányra. Nem értettem először milyen buli. Aztán viszont leesett. Rájöttem, hogy hol is vagyok pontosan. A banda "székhelyén". Bár ez mindig más helyszín, most már egy ideje itt vannak. Én hülye! Hogy nem ismertem meg a helyet.
Freya kezét fogva szaladtam előre. Nem akartam lemaradni semmiről, főleg nem arról, hogy egy másik fehér alakot néznek meg. Nem vágtam először, hogy kiről van szó, de amikor megláttam... kicsit tátva maradt a szám. Miután a produkcióját befejezte, elmerengve léptem közelebb. Addigra Freya már lelépett mellőlem.
-Szia Maddox.
Kicsit körülpillantottam, hogy a többiek ugyan mit szólnak ahhoz, hogy én ismerem a srácot. Egy pillanatig haboztam, majd válaszoltam a következőleg feltett kérdésre is.
-Igen. Pár napja kerültem csak be. Nemrég költöztünk ide.
Hirtelen nem is tudtam, hogy mit kérdezzek tőle. Olyan régen láttam már, na jó... mondjuk nyáron. Jó volt az a bizonyos verseny, bár... ha lehetett volna akkor megállítottam volna az időt. Maddox elé lépek, várok egy kicsit, aztán...
-Hogy-hogy itt?
Valamiféle beszélgetést is kéne kezdeményezni ami azt illeti.

---------------------------
Ruha

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maddox Rays
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Kedd Feb. 28, 2012 8:38 am

Kaya


- Neked is szia. - köszöntem neki vigyorogva, és a kapucnimat újra a fejemre húztam, miközben a tömeg elment, és csak páran lézengtek már a sikátorban. Kicsit furcsa volt, hogy pont itt találkozok vele újra, de legalább valaki, akit ismerek.
- Ja. Nem tudtam, sajnálom. És, hogyan tetszik a város? - kérdeztem tőle széttárt kezekkel és a város kicsit... khm... normálisabb részei felé intve.
- Csak furcsa. Legutóbb nyáron láttalak, de nem itt. És nem értettem hirtelen, hogy hogyan kerültél ide... Tudod: még mindig az előbbi tánc hatása alatt vagyok. Sajnálom, ha néha furcsán fogok fogalmazni. - vontam meg a vállamat, és próbáltam szégyenleni magam, hogy ilyen béna vagyok, de nem ment. Kaya pedig jó fej, és nem mellesleg az egyik legkitűnőbb táncos, akit valaha ismertem, tehát remélem, hogy megfog érteni.
- Táncolsz még? - tettem fel neki egy ismét csak hülye kérdést, miközben a lábaim az eszemre sem hallgatva mozogtak, és ide-oda hullámoztam Kaya előtt. Semmilyen téma nem jutott az eszembe, pedig ő olyan ember, akivel lenne egypár közös témánk.
- Suli? Jelentkeztél valahová? Én még mindig iskolakerülő vagyok. - kacsintottam rá, majd lejjebb táncoltam a sikátorban, és felfutottam az egyik falra, hogy pontosan Kaya elé érkezzek. Nagyon táncolhatnékom volt...
- Egy kis verseny? - néztem merészen a szőke hajú lányra, és viccesen elkezdtem vonogatni a szemöldökömet, hogy oldjam a hangulatot. Reméltem, hogy beleegyezik. - Ha te nyersz... mit akarnál, ha nyernél? Én egy Bugattit kérek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Kedd Feb. 28, 2012 9:12 am

Maddox


Elmosolyodtam a reakción, majd a tömeg után pillantottam, aztán vissza a fiúra. Régen láttam, jó volt így újra végignézni rajta, meg ilyenek. Kicsit odébb lépkedek, mert jelenleg átjáróház van ott, ahol mi állunk, úgyhogy... a falnak támasztom a hátam, és zsebbe dugott kézzel vállat vonok.
-Áh, semmi gáz. Egész jó eddig. Sok mindenkivel kijövök.
Igen valóban így van, de ami azt illeti, ellenségeket is szereztem már. Ezt egyelőre nem közlöm Maddoxszal, A következő kijelentése pedig tetszik mondjuk rá. A furcsa fogalmazás pedig... már megszoktam főleg nyáron, akkor lehet kicsit több időt töltöttek együtt így... beszélgetés terén. De remélhetőleg most már még több lesz. Nem bánnám.
-Megértelek, ne aggódj.
Kacsintok egy aprót. Elmerengve figyelek végig tovább a fiúra, kicsit fellélegeztem úgymond, mivel most nem vagyok egyedül és végre van valaki aki esetleg "megvéd" ha nem tudnám magamat. Kicsit jobb érzés. Közben veszem elő a zsebemből a cigimet, a fiút is megkínálom vele hátha kér, ha nem akkor én rágyújtok. Elméletileg ezért is jöttem ki otthonról.
-Persze. Az imént mondtam, hogy itt táncolok egy bandában. És... a suli... valószínű hogy a mostoha apám miatt, de felvettek ide a helyi művészetibe. Akkor te mivel foglalkozol?
Érdeklődöm nagy szemekkel nézve Maddoxra. Csak táncolhat? Megeshet. Ez különösebben amúgy nem zavar, csak érdeklődésből.
-Na meg a részidős pincérkedés. Anyámnál a kávézóban.
Közben persze végigfigyelem a nagy táncolgatását. Néha el- elvigyorgom rajta magamat .Addigra már a cigit is elszívom mire ő rákérdez valamire, ami az érdeklődésem is felkelti.
-Benne vagyok! De remélem tudod, hogy mennyire jó vagyok.
Pár apró mozdulatot kezdek el Madd előtt eltáncolni, kicsit megrázom a hajamat is. A kabátom kicipzározom, a kérdésre pedig elmerengek egy pillanatig.
-Hm... egy Bugatti mit?
Először nem teljesen vágom mire gondol.
-Hogy én mit akarnék? Semmi különöset. Őszintén... jelenleg semmire nem vágyom.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maddox Rays
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Szer. Feb. 29, 2012 8:23 am

Kaya lazán dőlt neki a falnak, majd vállat vont. Egy szőke nőtől mindenki az várja el, hogy Barbie-baba legyen, de Kaya volt az élő, és ellentétes példa erre az elméletre.
- Az jó. - mosolyogtam rá. És az ellenségek? Nekem ( szerencsére ) per pillanat nincsenek, de ahogyan magamat ismerem, nem kell sokat várni, és már lesznek is, akik szidni fognak. Említettem már, hogy akit sokat szidnak, az egészséges, és hosszú életű lesz?
Kaya kacsintása után rögtön tudtam, mielőtt válaszolt volna, hogy megért engem.
- Kösz. - bólintottam, mire o elmerengve nézett végig rajtam. Örültem, hogy végre normális társaságot kaptam. A lány elővett a zsebéből egy doboz cigit, majd felém nyújtotta.
- Nem cigizem. - vigyorogtam rá, majd a hajamba túrtam, és fel-le táncoltam előtte.
- Hopp. Akkor nem figyeltem, bocs. Tudod, pillanatnyi sokk hatása alatt vagyok. A Maryland-be? Oda a tehetség miatt veszik fel az embereket. Bravo csajszi. - csaptam bele elismerően az egyik kezébe. - Pincérkedek, de meg táncolok. - vontam meg a vállamat. Nem kellett volna pincérkednem, mivel kijönnek a szüleim rám hagyott pénzéből, de ha így tennék, az életemet elcseszettnek érezném, magamat pedig egy lusta disznónak, így hát inkább dolgozok.
Mikor rákérdeztem a verseny dologra láttam, hogy felcsillanok a szeme. Persze, hogy érdekelte a téma, nem hiába volt táncos.
- Juj, most majd mindenkinek elmondhatom, hogy megvert egy Maryland-es? - mondtam neki gúnyosan, de aztán felnevettem. - Öhm... nem tudom, hogy a pingvinek mennyire jó táncosok.. A táncoló talpakban profik voltak. Ne feledd; én zsiráf vagyok. - böktem büszkén a mellkasomra, és reméltem, hogy nem sértődik be, ugyanis csak vicceltem vele. Remek táncos volt.
Pár apró mozdulatot táncol előttem, és még a haját is meglengeti.
- Igen. Feketét. Mint a lelkem. - kacsintottam rá, majd dobtam egy hátra-szaltót, és kihívóan néztem rá. Megint.
- Még arra sem, hogy a jó öreg Maddox meghívjon valahová? Esetleg nem akarsz beégetni, ha nyersz. Úúú. mondjuk elmehetnék női párducmintás köntösben a postára. Ha nyernél, természetesen. - vigyorogtam rá, majd az utca másik vége felé néztem. Vagyis a sikátor végére. Vagy körülbelül 200 méter hosszú volt.
- Azt végigtáncoljuk. - kacsintottam rá, majd úgy tettem, mintha kilőném a jelzőtüzet, és felfutottam a falra, majd a fejemben lévő zenére kezdtem táncolni. Kicsit nagy zajt csaphattunk, mert páran előjöttek a többi sikátorból, és ütemes tapsba kezdtek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Csüt. Márc. 01, 2012 8:05 pm

Igazából én már kiskorom óta példa szerettem volna lenni a szőkenős dologra, hogy nem vagyok cicababa. Ha akarnék sem tudnék szerintem, úgyhogy... ami azt illeti nem is bánom egyáltalán. Halványan lemosolyodom és bólintok. Azt hiszem, a nőknél az ellenséges dolog, előbb előjön mint a fiúknál. Viszont azért nem mindig. Vannak legalábbis voltak olyan ismerőseim akiknek egyetlen egy ellenségük sem volt. Az milyen már.
Amikor kijelenti, hogy nem cigizik, bólintok. Nem baj, én attól még rágyújtok.
-Segáz. Igen, a Marylandbe. Hát, akkor biztos, tehetséges vagyok. Köszi.
Amikor kijelenti, hogy pincérkedik, szintén csak mosolyra tud húzódni a szám..
-Ez a pincérkedés milyen felkapott dolog.
Kacsintok egy aprót. A táncos téma pedig persze, hogy érdekel. Mindig is érdekel minden ilyen dolog.
-Igen, mindenkinek elmondhatod, hogy megvert egy Marylandes utcai táncos.
Így lenne pontos a fogalmazás. A zsiráfra pedig elgondolkodom. Persze nem sértődöm meg az ilyen dolgokon, de jelenleg erre mondani sem tudok semmi különöset.
-A jó öreg Maddox... Hm... most hogy mondod mindkettő lehetőség egészen jó. A leégetéses dolgot pedig nagyon megnézném.
Mintha egy kis glória villant volna fel a fejem fölött amikor ezeket a dolgokat közöltem vele. Egy cinkos mosollyal az arcomon beálltam mellé, ugyebár a cigit már rég elintéztem. Teljesen felkészültem a dolgokra, persze a rögtönzésben mindig is jó voltam. Az utca végére pillantok, majd egy nagyot bólintok.
Egy pillanatig haboztam, majd elindultam én is. Gyors és néha 'kecses" mozdulatokat vetettem be, a tömegre pedig még jobban fellángolt bennem a tűz, úgyhogy igyekeztem nagyon. Egyelőre körülbelül Maddox mellett haladtam, még az sem lenne rossz, ha döntetlenül sülne el a dolog. Néha oldalra fordítottam a fejemet, egy-egy mozdulat között, majd rávigyorogtam. Kíváncsi voltam, mi lesz ennek a vége.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maddox Rays
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Csüt. Márc. 01, 2012 9:37 pm

Kaya


Kaya halványan mosolyog, majd bólint, és pedig megint a hajamba túrok. A csuklya megint elcseszi a hajamat... Szuper. Mikor közlöm vele, hogy nem cigizek, ismét bólint.
- Biztosan az vagy. A jó öreg Maddox a tehetséget mérföldekről kiszagolja. - húztam ki büszkén magamat, de Kaya megint elmosolyodott. Úgy látszik jó kedvéved találtam.
- Az,ugye? Minden második ember pincér... Én jelenleg egy olasz étteremben vagyok az. Nagyon felkapott hely. - vigyorogtam rá, és mos a Michael Jackson-os menésbe kezdtem bele előre, majd amikor Kaya elé értem hátrafelé folytattam a járást.
- De majd csak ha tényleg megvert. Kitudja, lehet, hogy döntetlen lesz. - kacsintok rá magabiztosan, és látom, hogy elgondolkozik valamin, de nem szól semmit. Az én gondolataim eddig egy vörös szépség felé járnak, aki kitudja,a hogy hol lehet. Talán Kaya tudhat valamit...
- Kaya, nem ismersz véletlenül egy bizonyos Polina Kuznyecov nevű lányt? - nézek rá kérdőn, és nagyon is remélem, hogy valamit tud róla. Csak na ezt közölje, hogy most veszik feleségül, mert akkor kikészülök.
- Hogy képzeled? Nem is... adjak még ötleteket? - húzogatom a szemöldökömet, de aztán mindketten elkezdtünk táncolni. Kaya egy nagyot bólintott, én pedig kicsit robot-táncolva haladtam előre, majd jöhetnek a földi elemek. Kaya kecses mozdulatokkal haladt előre, miközben néha rám vigyorgott, és én is rá. Az utcában egyre több ember gyűlt össze, és már meg is kezdődött, hogy ki kire fogad. Pénzt adtak körbe, én pedig teljesen beleélve táncoltam, és ugráltam összevissza, majd a Thiller vidóklipjében lévő táncot kezdtem el táncolni, mire a tömegben valaki hangosan felnevetett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Szer. Márc. 07, 2012 7:49 am

Kíváncsian figyelem Maddox reakcióit. Ahogy a hajával babrál és egyebek. Kíváncsi vagyok és voltam, hogy mi van vele, jó azért tényleg újra látni.
-Akkor elhiszem neked.
Kicsit szélesebb mosoly jelenik meg az arcomon. Igen, ma egészen jó kedvembe vagyok, főleg, hogy ha ismerőst látok. Na meg a jó társaság mindent kihoz az emberből, legalábbis velem így van a legtöbb esetben. A Michael Jackson-os járásra halkan elkuncogom magamat, ezt úgy szeretem látni... olyan... vicces.
-Olasz étterem? Ohh, az nagyon jó!
Hirtelen azt hiszem, erre mást nem is nagyon tudnék mondani, úgyhogy félreteszem ezt a témát. Jelenleg sokkal jobban érdekel az, hogy hogy táncol és hogy tényleg sikerül e megvernem. Ha nem, akkor így jártam, viszont tapasztalatgyűjtésnek csak jó. Amikor Mad a Polina nevű lányt említi meg, kicsit elfehéredek. Igazából nem akaratosan, csak így... jött.
-Ismerem. Viszont nem vagyunk valami fényes kapcsolatba.
Felvonom egy kicsit a szemöldököm, miközben megvonom a vállamat. Nem tudtam, hogy ismeri, de azért most rákérdezek erre... csak simán érdekel.
-Gondolom... jóban vagy vele.
Nem úgy mondom ezt, mintha zavarva vagy egyéb. Láthatóan tényleg kíváncsi vagyok. Aztán még egy oka lesz Polinának, hogy belém kössön a folyosón, ha kiderül, hogy Mad ismer engem. Hurrá, majd lesz kötözködés megint. Na nem baj.
-Szeretnél még valami ötletet adni, amivel le tudod égetni magad? Tudod milyen vagyok...
Hát igen, mindig a legjobbat választom ki, akár mi is az. A tömeget kicsit furcsállom körülöttünk, de ennek csak örülni lehet. Bízom abban, hogy én nyerek, de azért nem becsülöm alá Mad tudását sem. Beledobok egy -két mozdulatot amit a farkasoktól lestem el, persze vannak érdekesebbnél érdekesebbek is. Mindig is erre mentem, mondhatjuk így is. Vigyorog, vigyorgok, majd lassan már a sikátor vége felé tekintettem. Nem sok volt már belőle, csak pár másodperc az egész körülbelül... kicsit felvontam szemöldökömet, összpontosítottam. Nem vettem túlságosan véresen komolyan a dolgokat, úgyhogy ha veszítenék is, akkor így jártam. Még majd csiholok a tudásomon.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maddox Rays
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Vas. Márc. 11, 2012 3:39 am

- Hát persze, hogy elhiszed. Szoktam én hazudni? - mutatok magamra, majd döbbent képet vágok, de aztán széles mosoly villan fel az arcomon. Nehezen értem meg, hogy sokan miért nem hisznek az ellentétes neműek barátságában; az valamikor sokkal tartósabb barátság, és ráadásul nem áll fent a veszély az irigységre.
Mikor Michael Jackson-osan táncolok Kaya elneveti magát. Igen ha látom, hogy röhögnek rajtam az emberek, akkor még jobban előadom magam.
- Billie Jean is not my lover she's just a girl who claims that I am the one but the kid is not my son she says I am the one, but the kid is not my son... - éneklem hangosan a Billie Jean szövegét, de a hangom néha megremeg az elfojtott nevetéstől. Igen, én már csak ilyen vagyok, de jobb, hogy inkább táncolok, mert hangom nincsen, az biztos, és erről Kaya is meggyőződhet.
- Viszonylag. - vontam meg a vállamat, de ez nem olyan téma volt, amibe mind a ketten élveztük volna a társalgást, és őszintén, engem nem érdekelt, hogy hol dolgozom, ameddig nem a tőzsdén kötök ki, ugyanis nem akarok fiatalon meghalni, vagy az elmegyógyintézetben kikötni. Az ottani emberek hamar kidőlnek a sorból, na vajon miért?
Polina említésekor Kaya elfehéredik, én pedig abbahagyom a táncolást, és kíváncsian nézek rá.
- Nem bírod? - kérdezem, de ő neki rögtön leesik, hogy én igen. Döbbenten nézek rá... Hát igen, Polina nem mindenkivel olyan, mint velem, de nem értem, hogy Kaya-val miért nem jöhetnek ki. Nők.
- Az enyhez kifejezés, de ha nem bírod, akkor váltsunk témát. - legyintek vigyorogva, és nem is töröm tovább ezen a dolgon a fejemet.
- Hát... - vakartam meg vigyorogva a fejemet, majd mondani kezdtem - Szívesen játszok el nőt, aki kéreti magát, vagy vörös rúzst kenek a számra, ás úgy megyek a Pink Elephant-ba, talán felveszek egy csini, babarózsaszín egybe fürdőruhát, és a fenekemnél tangát csinálok belőle. És a többi... - nevetek rá, aztán mindketten nekiállunk táncolni; mindenki a maga stílusában. Néha egymásra nézünk, és az ő koreográfiájában látok pár elnézett mozdulatot, amik nagyon jók. Egy dupla szaltóval előbbre kerülök, majd hip-hop-os elemeket is viszek a táncomba, amikhez néha az LMFAO klipjeiben látott táncokat vegyítem, így sokszor teljesen ellentétes az egész, mondhatni a stílusok keveredése.
És egyszerre érünk be. Pontosan egyszerre táncolunk oda. Tettetett dühös arccal fordulok felé, majd megölelem.
- Hát, ez nem volt semmi. - nyújtom felé a kezem mosolyogva, és kicsit lihegve a tánc miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Hétf. Márc. 26, 2012 9:07 pm

Elvigyorodom. Nem tudom, mit mondjak vagy mit ne erre a "szoktam én hazudni" kérdésre. Nem ismerem annyira, hogy ezt megmondjam, szóval nem... nem szólok inkább semmit. Jól érzem magamat vele. Nagyon jól. Már el is felejtettem, hogy milyen volt amikor először találkoztunk. Akkor is ilyen... és akkor is ennyire boldog lettem tőle, amikor felvidított meg minden. Mostanság eléggé lehangolt vagyok ami azt illeti, de az ilyen spontán találkozások meg esték jót tesznek nekem azt hiszem. Ismét csak elnevetem magamat, amikor énekelni kezd. Kicsit összehúzom a szemöldökömet, hiszen tényleg nem valami túl fényes Mad hangja, de nem baj... attól még megvolt a lényeg.
-Nem, nem túlzottan.
Már a Polina kérdésre válaszolok. Az éttermes dologra nem tudtam túlzottan mit mondani, erre meg... még tudok. Főleg ha esetleg bővebben rákérdez. Nem értem teljesen Polinát, de ha nem bír, hát nem bír. Nekem még nincs túlzottan semmi bajom vele, ameddig nem árt nekem valamiben vagy nem akar beleszólni a magánéletembe. Volt már rá eset, hogy valaki megpróbálta, aztán meg megszívta. Kívülről egészen kedves vagyok de belülről már nem annyira. Persze ez csak akkor, ha kihozzák belőlem. A témaválásra csak bólintok.
-Úristen! Milyen ötleteid vannak! Nem félsz?
Nevetem el magamat ismét. Nem tudom, hogy honnan jönnek neki ezek a "perverz" ötletek, de az fix, hogy én ilyeneket nem mernék megcsinálni. Csak azért eléggé ciki a dolog. Nem tudom, Mad tuja e mit beszél, vagy jól van e. Lehet ivott? Nem érzik meg nem is látszik rajta...
Tánc... néhányat a suliból tanult mozdulatokból is bevetek, van egy két balettos mozdulatom is, amit belekevertem az utcai tánc mozdulataiba.Nem túl észrevehetőek, de nem is túl elrejthetők. Végül pedig senkinek nem kell semmit sem megcsinálni, hiszen döntetlen. Egyszerre érünk be a célba, aminek mondjuk kicsit örülök is.
-Hát ez nem.
Fújom ki magam én is. Nem fáradtam ki túlzottan, csak kicsit azért a hosszú tánc bemelegítés nélkül kicsit... kimerítő. Visszaölelem őt, majd elvigyorodom és nekidőlök a mellettem lévő falnak.
-Jó volt táncolni veled. Kicsit olyan volt, mint amikor találkoztunk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Sikátorok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Külváros-
Ugrás: