Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Mansion

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Szomb. Ápr. 21, 2012 8:15 am

megjegyzés: én is örülök^^
amúgy a zene ami szolt az nem más mint: katt


Gyorsan kihúzza magát, hisz tanárai is mindig azt hajtogatták egy táncosnak emelt fővel kell járnia. Arcába huncutul belógó tincset eltűri. Érzi arca mintha kezdene vörösleni. Zöld csillámló szemekkel néz a fiúra, ki látszólag elég "laza", ha lehet így fogalmazni.
-Poppy, örülök a találkozásnak Johnny. Igen, eltaláltad..-
Válaszát félénk ám bájos mosoly keretezi. Sok kérdés fogalmazódik meg benne. Egyik például az, hogy honnan tudja, hogy a Maryland iskola diákja.
Kicsit zaklatottan tekint körbe. Mindenki táncol, de hiányzik belőlük valami..a szenvedély. Poppy is szívesen táncolna, hisz az az élete, de ő nem ismeri ezeket a lépéseket. Ő balerina.
-Te tudsz táncolni, vagyis így?-
Óvatosan elmutat valamerre. Tulajdonképpen mindegy, hogy merre, hisz körbeveszi őket az emberi sokaság. Majd minden megváltozik. A reflektorok fele kialszik és szürkületi hatást varázsolnak az ittlévőknek. Először hatalmas sikoly, mint a moziba mikor lekapcsolják a fényeket, majd egy a lány által kedvelt szám cseng fel az elhalkuló ricsaj mellett. Johnny felé fordul.
-Táncolunk?-
Próbálja másolni gyorsan a többiek mozgását, de kicsit hasztalanul. Halk nevetés lesz bénaságának köszönhetően. Hamar ráébred, hogy itt is alkalmaznia kell valahogy saját táncát ötvözve egy kis hip-hopp-al.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Hétf. Ápr. 23, 2012 4:57 am

Smile Illik a helyhez a zene Smile Mellesleg aranyos tőled Smile

Szemügyre veszem újra a lányt, aki az előbb olyan gyorsan került hozzám közel. Ahogy nézem kicsit ártatlannak látszik, ahhoz hogy az itteni diszkópatkányokkal járkáljon bulizni, ebből következtetek arra, hogy Marylandes, na meg a ruházatából, de nem is baj, bár ők inkább preferálják a balettot az utcai táncokkal szemben, ez pedig azt jelenti, hogy nem igazán az ő stílusa ez a zene, de ettől függetlenül ha kicsit beleviszi az egyéniségét, abból még valami fergeteges is születhet. Megemelem az egyik szemöldököm miközben gondolkozom, majd feltesz egy kérdést, arról hogy tudok e így táncolni... háááát.... őőőőő.... tudok-e. Ezt majd talán eldönti saját maga.
Mivel kacsintok felé és nekiindulok futva a tánctér közepe felé, majd térdre ereszkedem, aztán úgy csúszom be középre, majd felállva teszek egy két kézmozdulatot a két combom felé, onnan körzök egyet a fejemmel, majd az egész testem követi a mozdulatot, majd kimozdulok balra majd jobbra.
Végighúzom a kezem a mellkasomon, majd félkezemet a földre helyezve körözni kezdek, tehát valami break féleséget csinálok, habár mégsem pontosan az eredeti alap stílust, hanem a saját stílusomra dolgozott formáját.
Ezek után két kézzel kézen állva feldobom magam és újra talpon állok, végül befejezem a produkciót, mert ennyi bőven elég volt a nagymenőzésből, a fitogtatásból, meg minden másból.
- Igen, egy kicsit tudok... -
Megvonom a vállam, majd mosolyogni kezdek a lány felé, akiről még nem tudom megállapítani hogy hogyan reagálja le a produkciót, de rövid időn belül ígyis-úgyis elválik, ezért inkább nem is erre koncentrálok, hanem arra, hogy végre kicsit összeszedjem magam, hiszen kimerítő volt a sok ugrándozás akármennyire próbálom elfedni ennek jeleit, azért kicsit lihegek... Régen míg folyamatosan edzettem, ez a dolog még csak meg sem izzasztott volna, de ez egy egészen más szitu...
- Csak tudnám, hogy hol teremnek az ilyen jó csajok mint te, és én honnan vagyok olyan szerencsés, hogy beléd botlottam...
Vakarom meg a borostámat, majd kapok egy invitálást táncolni tehát, nincs mit tenni, ha munka van, akkor munka van, bár ez inkább szórakozás...
Ezek után fogom a lányt és a karomba kapva becipelem a tömeg közepére, majd nyomok pár olyan figurát, amiben 3 centire vagyok az arcától, aztán kicsit visszaveszem a tempót és eltávolodom várva hogy vajon erre mit reagál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Hétf. Ápr. 23, 2012 5:59 am

megjegyzés: hm..Razz aranyos volt amit írtál


Hirtelen eltűnik a lány mellől. Tekintetével keresi hova is szaladt hirtelen. Hamar meg is pillantja.
Tömeg helyt adva körül állja, fiatal lányok nagy sikítozás közben vágyakozástól csillanó szemekkel lesik Johnny lépéseit. Poppy álla idézőjelesen leesett.
~Tudsz táncolni? Milyen hülye kérdés volt..~
Kicsit dermedten és hitetlenkedve ácsorog egy helyben. "kicsit.." ennél a szócskánál először csak nagyra kerekedett szemekkel pásztázza a kicsit elfáradt fiút, majd mosolyra gördül szájsarka és halkan el is kuncogja magát.
-De csak egy kicsit.-
Most már ismét betöltik az egész teret helyet alig hagyva és táncolnak tovább. Kezdetét veszi megint a csípő tekerés, és a szorosan egymáshoz tapadós mozgás. Poppy kicsit furcsán érzi magát. Kellemetlenül (?) nem igazán, inkább csak zavarja, hogy nem tud beleilleni a társaságba. Kicsit se lenne humoros, ha elkezdene itt plié-zni vagy bármi más lépést véghez hajtani.
Már megint bókol, vagy legalábbis ő annak vette. Küszködik az ellen, hogy ne kezdjen arca pírba futni.
-Lehet én vagyok a szerencséd..-
Feleli huncutul. Akart volna még valamit mondani, de hirtelen lábai elszakadnak a talajtól.
~mi a..~
Két erős kar közt találja magát.
-Nem ám megszakadsz..-
Jegyzi meg széles mosollyal arcán. Míg cipelik addig két karjával átkulcsolja Johnny nyakát, majd mikor bevitte a tömeg közepére le teszi, s ismét érezheti cipőtalpa alatt a biztonságos talajt. Nem mintha félt volna..nah jó talán egy kicsit.... Körül néz, mellkasában lévő ketyere nagyokat dobban, levegőt is gyorsabban kapkodja.
~Most mit csináljak?~
E gondolatok és még sok más fut végig agyán, de hamar elveszti a fonalat, mert a fiú mozdulatait egész közel végzi el Poppy-hoz. Nagyon jól táncol, s a lánynak ez a gyengéje. Imádja, ha valaki jól mozog. Ártatlan pillantásokat vet a borostás arcra. Majd mikor a magas alak eltávolodik kettő nagyot pislogva visszatér a valóságba és arra eszmél még mindig csak egy helyben áll. Meg kéne mutatnia mit tud...ez esetben szerencse, hogy nem állandóan balettot tanulnak, hanem egy kis modern táncot is. Felelevenítve a mozdulatokat, amennyit a ruhája enged táncol. Egész közel lépked a fiúhoz és csábos mosolyt vetve rá hajtja véghez a figurákat. Melyek nem többek mint egy kis csípő tekerés, haj libbentés, hip-hopp egyszerűbb lépései és azért kézmozdulataiban ott voltak imádott táncának elemei. Hátrálva maga felé hívogatja a fiút. Hazudna, ha azt mondaná nem élvezi a helyzetet. Mindenki mozog, sikít beleéli magát a zenébe. Megáll, s mikor csak egy méterre van tőle John bepördül elé és érkezéskor két tenyere szinte támaszkánt tapad mellkasához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Hétf. Ápr. 23, 2012 6:52 am

Smile Mit mondjak? Very Happy Egy ilyen aranyos csajnak, csak ilyeneket tudok írni Smile

Igazság szerint nem vagyok benn biztos, hogy mennyire fekszik neki ez a stílus, ameddig haladok befelé a tömeg felé, és belekezdek a saját magam számára észveszejtő produkciómba, ami aztán nem is sül el rosszul, ahhoz képest, hogy szuszogok egy kicsit még mindig bírom a strapát és meg tudom csinálni azt, amit eltervezek előre, ha nem is olyan jól, mint akarom, de legalább megcsinálom.
- Á, attól azért még messze vagyok, hogy tényleg megszakadjak, de ha táncolhatok veled, akkor még azt is bevállalom. -
Befejezem a beszédet, majd teszek egy fordulatot jobbra és közben mikor megérkezem egy helybe, akkor már a mellkasomon érzem azt hogy támaszkodik, jobbat megfogom a saját jobbommal, majd adok rá egy csókot... ezek után elengedem és a csípőjén végighúzva a karom behúzódok mögé. Rövid és tömör behúzódás ez, mert csinálok itt két mozdulatot, és a csípőjénél fogva kicsit megemelem, majd visszahúzódok elé és a szemébe nézve a mellettem álló csávó kalapját lekapva a saját fejembe csúsztatom pont, hogy a szememet takarja, majd hátra Moonwalkolok csak olyan Michael Jackson stílusban... majd a kezembe veszem a kalapot és a kezembe véve megpördítem azt.
Visszajuttatom a kalapot a tulajdonosához és megfordulva újra szemben állok a táncpartneremmel. Két magabiztos lépéssel közel lépek hozzá, majd a tenyeremmel végigsimítom az arcát, a hüvelykujjammal érve az ajkát is... Hátrébb húzódok és két kezemmel egy csapást teszek hátra amivel a pulcsi sarkai kilengenek... Végül lejár a szám és kicsit fújtatva kinyújtom a gerincemet, aztán ugyan úgy felkapom Poppy-t és "visszakísérem" az ülőhelyünkhöz.
- Nem semmi táncos vagy... ezt például nem is gondoltam volna... Látszik hogy nem ehhez a környezethez szoktál, de a ritmus érzéked olyan mint bárki másé itt a teremben, ha nem jobb. -
Fújom ki magam, és közben átkarolom Poppy-t... és rendelek két italt... Jack Daniels... Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Kedd Ápr. 24, 2012 8:39 am

megjegyzés: ha így folytatod zavarba jövök (nem kicsit)

Érintéseibe szinte beleremeg. Maga sem érti mit művel. Csak azt tudja, hogy jelenleg nagyon jól érzi magát, amit ritkán mondhat el. Ez a fiú olyan mint egy ajándék, telis- tele meglepetéssel. Folyamatosan meglepi a lányt, ki csak csillogó szemekkel követi alakját. Teljesen átadja magát a tánc varázsának. Sosem gondolta volna, hogy így fog mozogni..Mikor Johnny elveszi a mellettük lévő srác kalapját vigyor szökik arcára. Teljességgel szórakoztató jelenség...olyan ez a hely, mintha itt megmutathatná bárki mit is tud. Néhány röpke pillanat, s már ismét a lányhoz közel áll. Arcát végigsimítja. Teljesen ledermedt. Két karját maga mellé ejtve, csak néz felfelé azokba a csokoládé barna szemekbe. Érzi arca kicsit elpirult. Kicsit (?!) zavarba hozta. Vége a zenének. Hirtelen olyan érzések kavarognak benne, hogy ami eddig történt elmúlt. De szerencsére nem. Ismét elszakad a talajtól.
-Nem muszáj cipelned-
Mondj kicsit meglepetten. De persze jól esik neki..melyik lány nem örülne annak, ha egy helyes srác karjai közt tartja. Amolyan filmbe illő jelenet. Megérkeznek a találkozás helyéhez. Leülnek. Furcsa. Kicsit olyan járós fíling jut eszébe az átkarolásról. De persze ma buli van. Mindent, vagyis majdnem mindent szabad. Holnap úgy is elfogja felejteni a lányt. Sajnos... De mindegy is most-most van és szuperül érzi magát Johnny-val és ez a lényeg.
-öö..én cola-t kérek-
Ihatna alkoholt de minek? Vagyis...még sosem ivott. Mindenki azt mondja a suliban a party attól csúcs, hogy isznak és akkor aztán kő kövön nem marad. Hát..Poppy így is remekül érzi magát.
Fiú felé fordul kedves vagy már inkább bályos mosollyal szája szélén.
-Nem akarsz eljönni majd egyszer a sulinkba?-


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Kedd Ápr. 24, 2012 8:59 am

Akkor így folytatom Smile

Úgy néz ki táncpartnere leblokkol a hirtelen ért sokk(?)-tól ... vagy ki tudja, ezért gyorsan visszacipelem az asztalhoz, ott pedig már mint korábban felfedtem rendelek egy italt. Először egy jókis Whiskeyre gondolok, de aztán kiderül hogy partnere nem igazán komálja a szeszt, ezért intek egyet, aztán a Whiskey csak a saját kezembe kerül, míg Poppy kezébe egy pohár kóla kerül. Nekidöntve a hátam a támlának nagyot kortyolok az itókából, ami nekem már szinte nem is árt, vagy használ, mivel semmi hatása rám, sajnos ez lesz ha az ember egy bizonyos italból eleget fogyasztott. Ez a cucc már teljesen elveszik a testemben, ezért inkább hagyom is a pohárkát, lehelyezve az asztalra a lány szemébe nézek...
- Remélem azért nem hoztalak kellemetlen helyzetbe az előbb, ha igen, akkor nyugodtan szólj és többet ilyet nem teszek...
Vonom fel a szemöldököm és a két kezemmel halkan dobolni kezdek a cipőm talpán... úgy néz ki, elfogy a mondanivalóm egyenlőre... Kicsit lehunyom a szemem és a többi bulizót kezdem el vizsgálgatni... Elemzem a táncstílusukat, és hogy ki lenne ellenfél egy adott párbaj esetén, de ma este úgy néz ki, sem kihívóm, se kihívható ember nem akad... az egyetlen jó táncos rajtam kívül itt Poppy, de ő most velem van.. meg amúgy se hívnék ki egy ilyen rendes kiscsajt egy olyan megalázó dologra mint a párbaj... illetve csak akkor megalázó ha veszít valaki.
Inkább elterelem a figyelmem erről a kérdésről és újra rá koncentrálok... Felteszi a kérdését, és meg is kapja rá a választ.
- Igazság szerint nem igazán szeretnek arra... a Maryland nem igen szereti ha a tanítványai Utcai táncosokkal mászkálnak, legalábbis én így látom több éves tapasztalatból... volt például, hogy a legjobb barátom, aki szintén utcai volt, jelentkezett a Marylandre és fel is vették. Három hónapra rá már alig beszéltünk... én kerestem állandóan, aztán végül kijelentette, hogy ő mint Marylandes nem akar többé olyan kis senkikkel lógni mint én... Ebből én arra következtetek hogy ezt a suli nevelte bele, még az kéne csak hogy egy olyan mint én... ahogy ők fogalmaznak, megjelenjen ott az iskolában... -
Vonom meg a vállam és közben a lábfejemet a bal combomra helyezem és figyelmesen szemügyre veszem őt... újra és újra el tud kápráztatni a szépsége... mondjuk ehhez még társul a kissé félink személyisége, ami szintén egy elragadó tulajdonsága...
- Te viszont valamiért más vagy... olyan... olyan kis aranyos... méghozzá egy rettentő jó táncos... -
Fejezem be a mondatot kissé zavarosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Mansion   Kedd Ápr. 24, 2012 9:50 am

megjegyzés: Rolling Eyes ajj-ajj
arra gondoltam kicsit izgalmassá teszem az eseményeket Very Happy


-Nem, inkább csak zavarba jöttem-
Fejét lehajtja, hogy ne fokozódjon tovább a dolog. És ez a fene nagy őszinteség. Manapság senki sem szereti az olyan leányzókat mint Poppy. Vagy legalábbis a suliban mindenki a rámenős, bevállalós csajokat szereti.
Kérdésére hamar választ kap, bár nem éppen erre számított. Vagyis azt tudta, hogy nem szívleli egymást a két csoport, de azért nem gondolta volna, hogy ilyen nagy az ellentét. De ez annyira nagy hülyeség! Itt az élő példa Johnny. Szuper táncos és van olyan jó mint a Maryland-isek sőt! Nagy szemétség, hogy bekategorizálják a táncosokat. Épp az a jó, hogy mindenféle stílusúak vannak más-más helyről. Inkább tanítani kellene egymást nem pedig szemétkedni, de ez persze csak a lány szerint van így..sajnos.
-Értem...remélem idővel enyhül az összetűzés..-
Hangja teli reménnyel, de tekintete kicsit szomorkás és csalódott. Valójában tudja jól egyhamar, vagy talán sosem fog javulni a viszony, de azért még is jó reménykedni abban, hogy egyszer egyenrangú felekként fognak egymásra tekinteni.
A komoly hangulat váltás után ismét egy szívmelengető történés következik. Állandóan bókol. még sosem illeték ilyen kedves szavakkal. Jól esik neki.
-Ne túlozzunk, de köszönöm-
Letörölhetetlen mosoly ott virít szája minden egyes szegletén. Hirtelen megijed. Szíve nagyot dobban. Igazság szerint semmi különös, csak megzörrent a telefonja.
-Bocsi, egy pillanat.- Rejtett számon hívják, de azért felveszi. Szokásos halo stb.. végül egy mély hang szólal meg, s amit mond az nem éppen tetszik a lánynak.. Régi barát/pasi nevezhetjük bárminek, de borzalmas volt. Hogy járhat valaki bárkivel is, ha nem bír hűséges maradni és nem képes igazat mondani? "Gyere cica...nem akartalak dobni nah.." csak ennyire tudott rendesen odafigyelni a többi megjegyzésnek csak hangfoszlányai jutottak el tudatáig. Hirtelen kinyomja a hívást és elteszi a készüléket. Mély levegőt vesz és vissza fordul a fiúhoz. Mögötte viszont ott áll, kitől a hívást kapta.
~Ilyen nincs...hogy kerül ez ide?~
-Én azt hiszem elmegyek, ne haragudj!-
Vészes pillantásokat vet exére kiben már látszólag is megállapítható, hogy rengeteg alkohol van. Feláll, de késő. A srác kiszúrta és oda megy hozzájuk.
-Hellóka telefonban olyan szótlan voltál!-
Gúnyos nevetés szakad ki torkából. Végig simít a lány arcán, ki kezével taszítja el a fiúét.
Félelemmel átitatott tekintettel pillant rá Johnny-ra.
-Héé..csak nem egy utca táncossal kavarsz?-
Mutat rá. -Őt hagyjad ki ebből!- Most bizonyára nagyon menőnek érzi magát, pedig nagyon gáz a viselkedése. Nem várt mozzanat következik. Megragadja Poppy kezét és magával ráncigálja. Természetesen próbál elszakadni a mocskos "karmai" közül, de hasztalan.
-Engedj el te szemét, azt sem tudod mit csinálsz részeg vagy!-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mansion   

Vissza az elejére Go down
 
Mansion
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Szórakozóhelyek-
Ugrás: