Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Parkoló

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Parkoló   Vas. Feb. 26, 2012 1:31 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Gaspard Messner
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Csüt. Márc. 01, 2012 3:23 am

Cherry


Miután az a rengeteg diák kijött és már nem sok ember mászkál az iskola körül, megcélzom a parkolót. Vállamon a kabátommal haladok a BMW felé, miközben azon gondolkodom, hogy hogyan törjek ma Jamesre rá. Szerencsére semmi melóm nincs már a nap folyamán, az iskolai dolgokat is körülbelül elrendeztem... szó szerint, körülbelül.
Egy pillanatra megállok az autónál. Ma egészen jó időnk van aminek csak örülni lehet, úgyhogy ezt egy kicsit inkább ki is használnám. Előveszek egy szál cigit, majd lassan a számhoz emelem és meg is gyújtom.
Pitty-pitty. Lenyílik az autó teteje, én pedig lassan nekidőlök. Aprón végigsimítok rajta, majd rápillantok a kezemre. Több mint valószínű, hogy hazafelé egy kocsimosót is meg kellene ejteni. Kifújom a füstöt, majd kicsit elmosolyodom. Nem messze tőlem elmegy néhány diáklány, akik összekuncognak a hátuk mögött, miközben engem néznek. Persze utánuk tekintek, de csak egészen észrevétlenül. Mi lenne, ha ezt megtudnák a felettem lévők. Azt hiszem, rögtön kirúgnának. Vagy mégsem? Áh, túl benyomásos vagyok ahhoz, hogy kitegyenek innen. Meg mivel oda vannak értem, és azért, hogy ennyi mindent tette az intézményükért... Egy pillanatra kinyitom az autó ajtaját, bedobom oda a táskámat, majd még egy utolsót szívok a cigiből és elpöckölöm a csikket. A kesztyűtartóhoz nyúlok, elég érdekesen nézhetek ki így mellesleg, előveszek egy mentolos rágót, majd lassan elkezdem összeszedni a cuccaimat az induláshoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 8:38 am

~Johnny


Mostanában mindig én. Miért mindig én?? Esküszöm, egy szép napon majd, amikor már sikerült biztos helyet szereznem egy társulatban, én leszek akár a prímabalerina is, akkor…akkor…azt akarom kiabálni, hogy akkor majd magasról teszek a hülye francia fejére, ehelyett valahol az agyam mélyén ott dörömböl az igazság: akkor majd megköszönöd neki, te makacs liba. Igen. Ez volt benne a legrosszabb. Hogy tudtam, hogy csak azért csinálja, mert ki akarja hozni belőlem a legjobbat, de akkor is idegesített. Sőt. Velem ő ne beszéljen így, vagy ha igen, akkor ne küldjön fel az igazgatóhoz, ha én is ugyanúgy beszélek vele. Ez nem az óvoda, vagy egy buta, átlagos, amerikai gimi.
Eszem ágában nem volt persze eleget is tenni a mester utasításának. Kiküldött, én ki is mentem az öltözőbe, de csak hogy fogjam a cuccomat. Jó eséllyel úgyis megúsztam volna a dirinél, talán még pár műkönnyet is előcsaltam volna rejtekükből szükség esetén, de jobb nem megadni az esélyt egy újabb büntetésnek. Van jobb dolgom is.
Tudtam, hogy mindenki engem bámul. Mára lassan vége volt a délutáni óráknak, viszonylagosan forgalmas volt az iskola bejáratának környéke, és a parkoló, én pedig úgy ahogy kijöttem a próbáról, úgy trappoltam éppen ki az épületből, hangos csattanással vágódik az ajtó a falnak. Szó szerint, úgy ahogy voltam: dresszben, harisnyában, halvány rózsaszín, leheletnyi próbaszoknyában, és a foltozott orrú spicc-cipőmben, aminek általában angyali ártatlanságot hirdető szalagja most vadul remegett a szélben. Ó, nem, én most ebben egyáltalán nem néztem ki ártatlanul, ne tovább úgy, mint egy tökéletes kis balerina, az a fajta ami porcelánból van, és zenedobozokból bukkan elő. Cigit toltam a számba, egyenest a dobozból kihalászva a fogaimmal, meggyújtani már nem sikerült, mert a táskámat és a rendes ruháimat, de még a cipőmet és a dzsekimet is a karjaimon, illetve a vállaimon egyensúlyoztam, próbálva megmenteni őket attól, hogy leessenek. Mert akkor biztos beléjük rúgtam volna és hagytam volna őket a fenébe, ahelyett, hogy lehajoljak értük…a dzsekiért pedig kár lett volna.
Mindenesetre én céltudatosan a kocsim felé tartottam, hogy minden cuccomat beömlesszem a hátsó ülésre, aztán söpörjek el innen. Nem tudom még hova lenne kedvem most menni, talán egy edzőterem, egy bazi nagy bokszzsákkal megtenné, de nem volt sok kedvem itt gondolkodni, és megvárni, amíg valaki esetleg utánam néz, és kedve támadna visszarángatni az épületbe.
A rendkívüli kérdés egyelőre viszont az volt: hogyan találom meg a kocsi kulcsot…? Tanácstalanul torpantam meg a piros kis bogár előtt, ajkaim között egyensúlyozva a cigarettát, a pokolba kívánva egy a kócossá lett kontyomból kivált hajtincset, ami az orromat csiklandozta; nagyot szusszantam, hátha így békén hagy, de a szél erősebbnek bizonyult ma nálam. Micsoda kupi…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 8:55 am

Lanna


Úgy néz ki megint csak egy jó kis régi féle tesókkal való nyomulást csinálunk... Vagyis hát ezt úgy lehet lefordítani, hogy ő és pár haverja egyikük lerobbant kocsija mellett táncikáltak egy nagy magnóval a kocsi mellett. Élvezem az ilyen fajta programot is, de valljuk be őszintén, ki tudnék találni jobb elfoglaltságot egy szeles napra, mint itt amatőrködni ezekkel a srácokkal, akik próbálnak táncolni, nem a saját hibájuk hogy nem tudnak...
Megvonom a vállam a gondolatra, majd szemügyre veszem a parkolót. Kihalt hely... igazából csak 4-5 kocsi van itt. Meg egy csaj aki nem találja a kocsikulcsát... Így aztán mit tegyen az iskola felé lévő járdán meglátom a kulcsot nem messze tőlem... odasétálok és felveszem... Mázli hogy sosem lopok kocsit, mert ez egy olyasfajta embernek egy igazán jó napja lenne.
Inkább odasétálok a lányhoz, majd ezeket a szavakat mondom neki...
- Szerintem ez az a dolog amit keresel... -
Mozgatom kicsit meg a kulcsot, ami a hirtelen mozdulat hatására csörgő hangot ad ki... Nem tudom mennyire figyel rám, de egy ilyen zajt nehéz figyelmen kívül hagyni...
- Csak nem aa.... Tánc szakra jársz ide... -
Kérdezem faggatózva egy cigarettával a számban, amit az utóbbi két másodpercben juttattam oda. Kicsit megdöntve a fejem megvizsgálom a lány arcát, ha felém fordul... Szép és elragadó... kiváló táncos is lehet... Na de minek állna le egy olyan utcai táncossal mint én? Na majd ez is kiderül...
Végigsimítom a borostámat, majd kissé feljebb húzom a pulcsim cipzárját. Így már nem is fázom annyira.
Végül a lány kezébe nyomom a kulcsát és várom hogy az eddigiekre vajon mit reagál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 9:31 am

~Johnny


Egyedül ahhoz van most végtére is igazán kedvem, hogy földhöz vágjak mindent, szép kis halmot építsek belőle, ráüljek a tetejére, előhalásszam a cigis dobozból az öngyújtómat, és szépen pöfékeljek, ahogy az a „jó” lányokhoz illik. Szerintem a valaha volt legabszurdabb dolog lenne, amit a Marylandbe járó diákok csak láttak a környéken. Itt szinte mindenki olyan jó gyerek, de legalábbis igyekszik megőrizni a dolog látszatát (kivéve az önjelölt rocksztárokat), még ha nem is volt sok valóságalapja. Hát, én nagyon nem igyekeztem.
Csak azon, hogy megtaláljam a kulcsomat, mindezt a magam kissé érdekes módszerével – cipőmet a balomban tartottam, a táskám tárva nyitva szintén a bal vállamon; valahogy sikeresen átcsoportosítottam minden egyéb göncömet a jobb karomra, így a kezemben csak a cigis doboz maradt, azzal próbáltam a táskában turkálni. Eddig mindenesetre sikertelenül, hiába áhítoztam arra, hogy legalább az ismerős kulcszörgést meghalljam, csak tökéletesen felesleges dolgokat sikerült a felszínre birizgálnom.
- Hogy rohadnál meg ahol vagyok… - mormogom csak magamnak az orrom alá, kis híján feladva a „hajszát”, amikor tényleg felhívja a figyelmemet az a bizonyos hang, de azért nem csak az, hanem a hozzá tartozó kommentár is.
- Nahát, neked aztán van sütnivalód… - elmés válasz ez most részemről a fiú mindkét megjegyzésére – ebben a hacukában majd biztos a jóságos tündérkeresztanya vagyok, akinek lerobbant a varázspálcája. Ennek ellenére igyekeztem szolid vigyort varázsolni az arcomra, még akkor is ha marhára nem volt hozzá kedvem. Nehéz lenne letagadni, hogy a segítség nagyon is jól jött.
- Köszi – valahogy sikerül még a jobbomba fogni a kulcsot is, szerencsére a csomón a kocsi kulcson kívül csak a postaláda parányi kulcsa volt és a garázs nyitója, úgyhogy egészen könnyen megtudtam fogni magát a kulcsot, hogy habozás nélkül nyílásra bírjam az ajtókat, aztán kecmeregve végre tényleg besüllyesszek minden kezemben cipelt dolgot az anyósülésre, vagy éppen a padlóra…ahova esik. Egyedül a kulcsot fogom még, azt most már a világért sem ereszteném el, amíg el nem indítom az autót, de valami még hiányzott. Áh, csodás, az öngyújtóm most valahol, a mai szerencsémet ismerve, a kupleráj alján lehetett. Lassan már röhögnöm kell magamon, ki is szakad belőlem valami szarkasztikus kis nevetés.
- Tudnál tüzet adni? – fordulok végül vissza a sráchoz a körülményes, nyilván halálosan vicces művelet elvégeztével; végre úgy, hogy nem fityeg a cigi számból és normálisan is tudok beszélni, meg még levegőt is venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 10:06 am


Lanna


Hát igen, látszik, hogy eléggé el van foglalva magával főleg hogy tündérnek öltözve próbálja kinyitni a kocsi ajtót és egy cigi lóg a szájában... Igazán idilli látvány. Bár én folyamatosan az utcán vagyok ha nem dolgozom, azért az ilyen jelenségek még mindig meglepnek, főleg hogy ritkák.
Érdeklődve veszem tudomásul, hogy a lány nem igazán vevő a kulcsos humoromra és csak egy nagyon erőltetett mosolyt tudok belőle kicsikarni vele. Hát ezzel sem próbálkozom többet, mert a végén még több erőltetett mosolyt kapok, ami nem vezet sehova... Így tehát folytatjuk a beszélgetést, úgy néz ki, hogy az öngyújtóját megint csak elhagyta. Mindig csodáltam a nőket hogy mennyi dolgot bele tudnak rakni azokba a pici táskákba, aztán csodálkoznak ha valamit nem találnak meg benne... Egy kis kuncogás fut végig rajtam ennek a gondolatmenetnek a folytatásaként, majd átnyújtom a kék öngyújtómat, ami semmiben nem különleges egyedi vagy csicsás... csak egy szimpla öngyújtó.
Mikor meggyújtja vele a cigijét elrakom az öngyújtót valamelyik zsebbe...
- Nincs mit... amúgy egyértelmű a dolog... csak meglepett, hogy a diákok onnan bentről. - Mutatok az épületre - ilyen csicsás jelmezben sétálnak ki... Bár nem értek a baletthez...
Mosolygok egy kicsit, aztán vissza nézek az épületre, ahova anno még táncra járni akartam, de mivel nem vettek fel a lehetőségem bukott a dologtól... túlságosan az utcai stílusok híve lehetek, ezért nem vettek fel. Bár az is lehet, hogy úgy gondolták, hogy nem vagyok elég jó, ami nem igaz, különben nem tudtam volna egy jó banda tagja lenni 2 teljes évig...
- És hova ilyen korán? A tanítás tudtommal még folyik ....
Vontam fel az egyik szemöldököm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 10:32 am

~Johnny


Sietősen gyújtom meg a cigit – az én fajtám a legrosszabb. A hátam közepének sem a nikotinra van szüksége, csak az idegnyugtató monotonsággal ismétlődő mozdulatra. Állítólag egyszerű légzésgyakorlattal helyettesíthető. Na tudják mikor…hosszan kifújom a füstöt, végre odébb tűröm azt az idegesítő hajszálat. Most már több kedvem van mosolyogni.
- Csicsás? Ez egy teljesen hétköznapi próbaruha, látnád akkor a fellépő kosztümöket és a csillivilli tütüket! Megjegyezném, a srácoké is csillog néha – vigyorodok el szemtelenül, valahogy ezt el tudom hinni, hogy nincs otthon a balett témájában, nem úgy néz ki. Az pont csak arra sarkall, hogy elképzeljem, valami második bőrként funkcionáló, csipkés nyakrészű dresszben…hah, máris sokkal jobb kedvem van! Ezek után viszont nem tudom, hogy nem nevetem képen szegényt, de valahogy sikerül, csak a szám ér hirtelen, látszólag különösebb indok nélkül a fülemig, noha vigyoroghatnék még mindig a ruha-kérdésen.
Nem mondanám, hogy kimondottan hülyén érezem magam…nem nagyon érdekel általában, mit gondolnak az emberek, vagy az, ha megbámulnak; ettől függetlenül volt kissé kényelmetlen a helyzet: szívesebben vedlenék át farmerba, és valami kényelmesebb cipőbe, ahogy lenni szokott megint előbb cselekedtem, mint gondolkodtam volna…a suli parkolója, a lassan kifelé szállingózókkal nem éppen a legjobb öltöző-fülke. Ráadásul a cipőmet mindenképpen le kell vennem, ha vezetni akarok, ebben aztán sok mindent lehet érezni (kezdve a kín különböző fokozataival), de a pedálokat nem igazán.
- Úgy öt, tíz percig. Azt hiszem tudnak nélkülözni. Sőt, elég érthetően hozták a tudtomra, hogy tudnak – megrántom a vállamat, nem akartam jobban belemenni a dologba, vagy csak újra felhúznám magam, inkább füsttel töltöm meg a tüdőmet újra.
- De te, mit csinálsz itt? Nem ide jársz – kijelentem, nem kérdezem, noha száz százalékig nem lehetek benne biztos, pár hónap óta vagyok csak itt, és még mindig akadnak új arcok, legalábbis másik szakokról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Márc. 31, 2012 10:59 am

Lanna


Már nagyon vártam a kérdést, hogy mit csinálok itt és lám meg is kapom. Nem tartott sokáig, amúgy meg persze nem is volt nehéz kiszúrni, hogy a szerkóm jobban hasonlít egy rapperéhez, mint valaki olyanéhoz, aki egy elit zene-, tánc-, művészsuli tanulója... De egyenlőre úgy döntök hogy a korábbi dolgokra válaszolok és csak utána térek át erre a kérdésre.
- Igazság szerint, van benne valami... Ahogy néztem a Youtube-on egy csomó videóban csicsásabbnál csicsásabb cuccokban flangált mindenki előadásokon, és igazság szerint engem elrettent, hogy azok a srácok bevállalják az olyas fajta ruhákat... - Mondom és közben egy kissé összeráncolom a homlokom, hiszen tényleg kiráz a hideg még a ruháik gondolatától is. Majd Lanna beszélt az óráról...
- Hát, ez nagyon úgy hangzik, hogy kidobtak az óráról ... Vagy talán tévednék? - Kérdeztem egy gonosz vigyorral, de ez a vigyor nem a lánynak szól, hanem annak hogy találtam egy rosszcsont csajt az elit suliban... vagy valami ilyesmi... ehhez hasonló gondolattal vigyorgok mint a tejbetök, aztán végül a "Mit csinálok itt" kérdésre is kitalálom a megfelelő választ.
- Nos... könnyebb lesz, ha megmutatom... -
Ezzel intek egyet a kocsinál várakozó srácok felé, és így szólok...
- Ben... hozd ide a rádiót... meg gyertek ide ti is... - Ahogy annak lennie kell a két másik srác jött a rádióval együtt. Aztán szépen lassan odasétálok az öreg kütyühöz, megnyomok rajta két gombot, majd elindul egy zseniálisan összemixelt hip hop szám...
Egy pillanatig csak várok, aztán bólintok Ben felé, aki rögtön vágja hogy mit kell tennie, az ikertestvérével együtt beállnak mögém, majd nekiállunk a koreográfiánknak, amiben volt break, Hip Hop... különböző átdobások és rengeteg sok mozdulat... és mire a szám a végére ér... kissé kimelegedve sétálok oda a lányhoz...
- Na valami ilyesmit csinálunk mit itt... Nem járunk ilyen elit suliba, de próbálkozunk.. -
Mosolyodok el, majd letörlöm az izzadtság cseppeket a homlokomról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Vas. Ápr. 01, 2012 12:40 am

~Johnny


Igen, igen, úgy látszik sikerült elérnem a titkon kívánt hatást – homlokráncolás, és úgy sejtem egy gondolati finnyás fintor. Tény, egy elég sajátos világ ez a miénk. Nem mindenki elég jó hozzá, de ami szerintem még annál is fontosabb – egyszerűen nem mindenkinek való. Nekem igen, és a legfontosabb dolog a világon, de én unatkoznék a földkerekségen a legjobban, ha mindenből csak egy fajta stílus létezne. Mármint…mindenki ugyanúgy táncolna, ugyanazt a zenét hallgatna, ugyanazokat a filmeket nézné, ugyanolyan ruhákat hordana, amik mind-mind szinte egymás hajszálpontos másai lennének? Ugh. A gyomrom fordulna fel a gondolattól.
- Ugyan már, biztos remekül néznél ki valami flitteres gatyában te is – nevetem el magam gonoszkásan, ha nem direkt jöttem volna ide ki, és a távozás szándékával, talán még merényletet is elkövetnék ellene, hogy becsempészem a suli jelmez raktárába…hah, az vicces lenne. De ma ez a móka elmarad.
A gonoszkodó kérdést elengedem a fülem mellen, ártatlanul mosolygok. Engem, ugyan, miért dobtak volna ki óráról? Ma született bárány vagyok, puszta véletlenből került rám a szoknya és a spicc cipő. Nem volt sok kedvem tényleg idegbetegnek maradni, jobb, ha nem merülök el a részletekben, ami, szokás szerint, megint a francia balettmesterek nagyképűségét és önimádatát jelentette volna.
Inkább kíváncsian várom az én válaszomat. Ja, hogy mutatni kell? Annál jobb, érdeklődve fordulok a másik két fiú felé, akiknek jelenléte eddig nem különösebben jutott el a tudatomig, a kocsi oldalának dőlve nézem aztán végig a produkciót. Hah, a nekem szóló produkciót, milyen hízelgő! Tény, hogy van a sulimban egypár sznob alak, akik szerint csak az a tánc érdemes művelésre, amit oktatnak nálunk, de ennyire nem vagyok begyöpösödött. Semmi bajom nincs az utcai táncosokkal, és szívesen elismerem azt is, ha jól csinálják. Persze ez a nagylelkűség nagyjából csak addig tart, amíg ők nem úgy állnak hozzám, hogy én csak azért tanulok ott ahol, mert apucinak vastag a bankszámlája…na, akkor nyílik a bicska a zsebemben, de talán most nem erről lesz szó.
Ajkaim közé csippentem a már jócskán zsugorodó cigarettát, és tapsolok. Végtére is megérdemlik, nem vagyok akkor méretes bunkó, mint ahogy azt egyesek gondolják.
- Nem is rossz – mondom aztán a visszaslattyogó fiúnak, miközben eltaposom a leégett cigit. - És gondolom véletlenül sem azért éppen a suli parkolójában toljátok ezt, hogy a sznob libáknak és gyökereknek kérkedjetek, mi…? – kérdezem szemtelen félmosollyal, de végül úgy döntök kezet is nyújtok - Lanna vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Vas. Ápr. 01, 2012 8:00 am

Lanna

Igazság szerint nem fáradtam el a koreo előadása közben, de ettől függetlenül még kimelegedtem rendesen és ennek hatásaként most úgy folyik rólam a víz, mintha 3 órás intenzív tréninget csinálnék. Na de nem baj, ez azt mutatja hogy dolgoztam valamit és ez megnyugtat.
Intek a srácok felé, mire fogva a rádiót elindulnak és bedobják a kocsiban, majd várnak rám...
Úgy néz ki, hogy sikerült valamennyire lenyűgöznöm Lannát vagy csak nem akar megsérteni, nem tudom eldönteni, de talán nem is számít, az a lényeg, hogy tetszett neki a produkció.
- Hát... nem villogunk, csak a kocsi lerobbant és várjuk a vontatót, vagy a szerelőt... aki jön ... a lényeg hogy úgy néz ki egyenlőre sehova nem megyünk... Messze lakom innen... -
Vonom meg a vállam és a szemem átsiklik a többiekre akik a kocsit vizsgálgatják, de mind a ketten csak fogják a fejüket... Hát körübelül annyit értenek a kocsikhoz mint jómagam, szinte semmit. De nem is jelentős ez a dolog, inkább számít, hogy legalább telefonálni tudtunk, és valaki egy órán belül kijön és elviszi ezt a tragacsot... Remélhetőleg minket is... Habár ki tudja...
- Johnny vagyok... -
Fogadom el a felém nyújtott kezet majd miután elengedem bólintok egyet. Nem tudnám kitalálni ha akarnám se, hogy miért áll le velem beszélgetni egy Maryland-es, hisze nagy részük úgy fennhordja az orrát, hogy vissza sem köszönnek, úgy néz ki hogy Lanna más ebben. Tetszik ez a hozzáállása, ezért szívesen folytatom a beszélgetést, különleges alkalom, hogy elkapok egy diákot aki épp lóg, vagy kiküldték az óráról, főleg ebben a suliban...
- Utcai táncosok vagyunk... mit fitogtassunk? Itt amúgy sem tudnánk villogni senkinek mert mindegyik diák azt gondolja, hogy ő a világ legjobbja... -
Mosolyodom el, és ezzel jelzem hogy őt ebből a csoportból kizárom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Vas. Ápr. 01, 2012 9:20 am

~Johnny


- Nahát, szóval akkor mégis véletlen – jegyzem meg szórakozottan, hát, mindenesetre nem feltétlenül egyszerű a szituáció. De a legtöbben nem véletlenül jönnek ide. Érdekes a város, nem csak azért, amiért New Yorkot a világon mindenhol érdekesnek találják. Soha nem éltem még sehol, ahol ennyire erős lett volna a táncos szcéna, de ráadásul még ennyire sokrétű is. Na meg ennyire balhés…nem hiszem, hogy volt már olyan hét, amikor ne történt volna valami, vagy a különböző utcai bandák között, vagy épp az utcai táncosok és az „elit diákocskák” között. Ami engem illet, én magasról teszek erre az egészre. Nem érek rá ezzel az állandó rivalizálással foglalkozni, van abból elég a sulin belül is. Bezzeg kaptam a jóból már én is, holott alig pár hónapja kerültem ide.
- Hogy mit? Hát amit a többiek – ez a meglehetősen ártatlan hozzáállás megnevettet, de abszolút nem rosszindulatból. Azért meg nem lepődöm, végtére én magam is normálisabban állok hozzá ehhez az egészhez, mint a legtöbben. Jó tudni, hogy a másik oldalon is van ilyen.
- Nem mindenki áll így hozzá, tudod. Valahogy az a tapasztalatom, hogy mindig mindenki csak azt hiszi, hogy ő a legjobb. Elég gyakran jönnek ide utcai bandák, ami azt illeti, hogy direkt kinézzenek maguknak pár diákot, aztán kihívják őket. Megmutatni, hogy ők sokkal jobbak, még így is, hogy nem járnak elit suliba… - elvigyorodom, persze maradjunk csak az általánosításnál, ahogy Johnny is tette, eszem ágában sincs személyes vádaskodásba kezdeni, hiszen alapja sem lenne - Azt kell mondanom egyik oldal sem éppen szent. – vonom végül le a magam következtetését, hát, ez olyasmi, amin nehéz lesz változtatni. Hiszen emberi előítéleteken és ostoba szűklátókörűségen alapul ez az egész. És azt már kétezer év óta nem sikerül kigyomlálni sajnos.
- Ha el akartok menni valahova, akár megsürgetni a szerelőt el tudlak titeket vinni – vetem aztán fel merő jóindulattal, de persze azért is, mert egyre kevésbé szeretnék tovább itt időzni. Lassan jönnek majd kifele a többiek is, és el tudtam képzelni, hogy valaki jó heccnek tartaná, hogy bemártson. Inkább felszívódnék, mint szürke szamár a bizonyosban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Vas. Ápr. 01, 2012 9:38 am

Lanna


Igazság szerint nincs kedvem sokáig itt lébecolni, de mit lehet tenni, ha az ember járműve, amivel probléma nélkül eltűnhetne innen, hirtelen lerobban. Sajnos ezzel a szituval nem tudok mit kezdeni egyelőre, tehát csak nézem a srácokat, hogyan szenvednek azzal a kocsival.
Aztán visszafordítom a figyelmem a lányra, amikor elmondja a beszélgetés szempontjából a saját álláspontját.
- Igen, egyik oldal sem teljesen tiszta... főleg amikor a bandáknak az a hegyi tahó fele felbátorodik, és mindenkit ki akarnak hívni végül meg nagyon pofára esnek... tudom mert nekem is volt ilyen élményem... bealáztuk őket, aztán felhúzták magukat hogy csalunk... De hogy lehet a táncban csalni? Vagy tudod vagy nem... -
Fejezem be, majd lehúzom a fejemről a csukját és megvakarom a tarkómat... Úgy néz ki még mindig nem kerül elő az a szerelő pedig egy ideje már kellett volna, hogy jöjjön.
- Hát... - Húzom el a számat, majd odafordulok a két sráchoz... - Héj, tesó... nem gáz ha elmegyek? Megkeresem merre van a szerelőnk... addig vigyázzatok a kocsira... -
Erre egy egyszerű legyintés a válasz, amiből leszűröm hogy nekik teljesen mindegy az egész, ezért visszafordulva Lannahoz így szólok.
- Örömmel elfogadom a lehetőséget... Remélem tényleg nem gond. -
Bólintok, majd hátraszegem a fejem, hogy megigazítsam a csukját, aztán elnézek a kocsi felé, típikusan csajkocsi... legalábbis ezt állapítom meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Vas. Ápr. 01, 2012 10:20 pm

~Johnny


- Hát igen, valahogy úgy – bólogatok ajkaimon félmosollyal. Nem mintha néha nem lenne tényleg nekem is kedvem visszaszólni egyes lételemeknek, vagy megmutatni nekik, hogy mégis mi az, amit ők tutira nem tudnak megcsinálni…de ritkán kap el annyira a hév, hogy lealacsonyodjak erre a szintre. Kevés dolgot veszek komolyan az életemben és még kevesebb mellett tartok ki hosszú távon. De ezt az egyet, ezt tiszteletben kell tartanom, különben nem működik. Különben soha nem lesz belőlem semmi, és dobhatom ki az ablakon az elmúlt tizenöt évet…csak mert nem arra figyeltem, ami igazán fontos. Annyira mondjuk nem nehéz, elsétálni a beszólogatások mellett. Nagy ívben teszek mások boldogulására…ha másoknak nem sikerült feltornászniuk magukat oda, ahova lenni szeretnének, az még marhára nem az én hibám. Így jártál, haver.
- Dehogy gond, akkor nem ajánlottam volna fel. El akarok már húzni innen egyébként is. És ne nézz így – mondom ezt már félig nevetve, követve Johnny pillantását a „kispiroskocsi” felé. Kinézek, ahogy, ebbe a suliba járok, és még valami nagy puccos kocsit is vezetnem kéne…? Az már sok lenne a jóból. Egyébként sem érdekelnek különösebben a kocsik, de ezt csípem. Egyszerű vele parkolni. És legalább ezen nem balhéztunk össze apámmal, szerintem még meg is lepődött, hogy beérem ezzel…- Egy pillanat viszont – jut eszembe, hogy minden cuccomat rendkívül elegáns módon az anyósülésre szórtam be, úgyhogy első körben, miután kinyitom az ajtót mindent átdobálok hátulra. Kivéve a cipőmet, arra most szükségem lesz.
- Bocs, csak ezekben nem sok mindent érez az ember a lábából. Az ujjhegyeit kivéve – mondom aztán vigyorogva, kicsit sem zavartatom magam, ahogy becsüccsenek az anyósülésre, lábbal kifele és nekilátok a körülményes mozdulatoknak, hogy megszabaduljak a spicc-cipőktől. Mondjuk így még viccesebben fogok kinézni, próbaruha, és fekete csizma. Király. Nem baj, annyira nem terveztem kiszállni sehol.
- Na, most már mehetünk. Hova lesz a fuvar, uram? – ki se szállok, inkább a macerásabb utat választom, vagyis azt, hogy egyszerűen átmászok a túloldalra, szabaddá téve a beszállás lehetőségét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Hétf. Ápr. 02, 2012 9:13 am

Lanna


Miután beülök a kicsi kocsiba eltűnődöm azon, hogy ténylegesen mióta tarthat ez az eltérés a Maryland és az utcai táncosok között. Sajnos erre kérdésre már sokszor kerestem a választ, és a válasz talán az iskola alapulásának évéhez köthető, de mivel erre konkrét bizonyíték nincs, ezért nehézkesen jutok tovább ebben a gondolatmenetben. Igazság szerint inkább hagyom az egészet és a figyelmem a lánynak szentelem.
- Nem is nézek úgy... csak már kezdek abban a dologban biztos lenni, hogy te nem a puccos Marylandi dívák közé tartozol. Normálisabb vagy náluk. -
Vonom meg a vállam, majd benyomom a picikocsi rádióját, és egy pár pillanatnyi állítgatás után találok egy olyan adót, ahol jóféle hip hop zene szól... Ezt az adót sokat hallgatom a szabadidőmben, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy most sem hagynak cserben...
Rövid időn belül bebizonyosodik, hogy mint mindig most is csak a legjobb zene szól az adón, tehát hátradőlve az ülésnek kicsit összehúzom a lábaimat, majd élvezni kezdem a zenét.
- Hát... arra gondoltam elnézhetnénk valami étterembe ... meg vagy hívva, és nem fogadom el a "Nem"-et mint választ... -
Folytatom szelíd mosollyal, majd visszafordítom az arcom a szélvédő felé, ahol a tesók még mindig küszködnek a kocsi beindításával...
- Pár perc múlva befut a szerelő, 2 perce csörögtem rá... valószínűleg megcsinálja nekik itt helyben a kocsit, addig én pont megvendégellek... illetve megvendégel valamelyik étterem... persze hozzám is mehetnénk főzni, de nem találnád valami puccosnak a kérómat... -
Vigyorgok rá. Közben azon kapom magam, hogy azt figyelem, hogy hogyan fújja a szél a fákat... A zene hatása alá von, és így roppantul hangulatos a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lanna Roberts
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 67
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Kedd Ápr. 03, 2012 4:15 am

~Johnny


- Biztos? Sosem lehetsz biztos – vigyorodom el sokat mondóan. Már hogyne lennék marylandi puccos díva. Végül is a Marylandbe járok, és ha akarnék pontosan ugyanolyan lehetnék én is. Na meg…apám meglehetősen méretes pénzeszsák, és nagyjából ugyanolyan vele a viszonyom, mint az itteniek felének a szüleivel. A másik fele vagy apuci, kicsi, jó leánykája, vagy kivételesen teljesen normális családja van. Csak hát…én nem szeretek beállni a sorba. - Sőt, azt hiszem nincs is nálam nagyobb dívájuk – komolytalan nevetéssel folytatom, habár lényegében komolyan gondolom - Csak imádok borsot törni az orruk alá, és idegesíteni őket…- már el is képzelem, hogy monsieur Le Clerc mostanra biztos az igazgatói előtt toporog és felforr az agyvize, hogy nem vagyok ott. A dirit meg nem fogja annyira meghatni, mint a mestert, ami újfent fel fogja bosszantani…haha, lehet mégis szép ez a mai nap, noha nem is olyan régen erről még nem voltam meggyőződve. Na de nálam semmi nem tart ki túl sokáig, a rosszkedv sem…
Indítom a kocsit, aztán egy pillanatig felszaladt szemöldökökkel, kíváncsian pislantok oldalra Johnnyra, lévén azt gondoltam a szerelőhöz indulunk, de aztán a magyarázatot hallva, gondolatban vonom meg a vállamat. Én ugyan nem ragaszkodom az úti célhoz, sőt. Most, hogy mondja rá is jövök, hogy éhen halok, nem mostanában volt az ebédszünet, és az edzés elég húzós volt. Igaz, meg kell oldanom az öltözékem kérdését, de az nem nagy ügy. Otthon tutira nincs is semmi ehető, Greta meg szabadnapos…várhatnék, amíg befut a rendelés, akkor meg még lehet is, hogy így előbb kajához jutok.
- Nekem mindegy, te vagy a pasi, megyünk ahova akarod – somolygok az orrom alatt, általában úgyis mindig mindenki azt csinálja, amit én akarok, mert a nálam határozatlanabbak csak vonogatják a vállukat és én gyorsabban döntök…most nincs hozzá kedvem, folyékonynak érezem kissé az agyamat - De ha beülünk valahova, akkor fedezned kell nekem, amíg bemegyünk, hogy besunnyoghassak a mosdóba átöltözni…szóval merre is?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Slayton
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 29
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Szomb. Ápr. 07, 2012 5:14 am

Lanna


Elgondolkodom a két lehetőség között, mert ha hozzám megyünk ott nagy a kupi, viszont nem annyi para ha a mosdóban kell öltözködni, azonban ha mégsem, hanem étterembe, akkor ott semmiért nem kell szégyenkeznem, nem mintha érdekelne, csak az átöltözés a para.
Végül a vacilálásnak is véget kell vetnem ezért így szólok.
- Jólvan, akkor menjünk hozzám... ott nem kell az öltözködéssel problémáznod... -
Bólintok, majd a szememmel az eget kezdem vizsgálgatni, ahol órási esőfelhők, vagy inkább viharfelhőt lejtenek táncot, ami szerencsétlen haveréknek nem túl szerencsés, de a szerelő remélhetőleg lassan már tényleg odaér. Végül inkább elfelejtem az egészet és a kocsi belsőre, meg a benne ülő feltűnő öltözékes lányra fordítom a figyelmem.
- Majd mutatom merre menjünk... -
Folytatom a csevegést, és közben irányítgatom vagy szóban, vagy kézjelekkel, hogy épp merre haladjon... És egyre egyre közelebb jutunk az én ici pici lakóhelyemhez...
Újra kiigazítva a szememet szúró fekete hajtincset a lány arcát kezdem vizsgálgatni, hiszen eddig nem igazán volt időm... vagy koncentrációm arra, hogy megvizsgáljam...
Szép arc... kedves tekintet... enyhe gyerekes báj, ami talán a szórakozott természetéből adódik, habár néha nekem is van olyanom, tehát én egy szót sem szólhatom.
Emellett ahogy eddig felfogom, ő nem igazán szereti betartani az elit suli szabályait... Ez pedig egészen érdekes személyiséggé teszi számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   

Vissza az elejére Go down
 
Parkoló
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Maryland Művészeti Iskola-
Ugrás: