Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Udvar

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Udvar   Vas. Feb. 26, 2012 1:28 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Márc. 01, 2012 2:45 am

SavannahA szokásos minden hétköznap ilyenkor itt vagyokomat töltöm éppen az iskola előtt. Szerencsére mostanság nem fogtam még ki senki sem magamnak, aki esetleg... rám lenne jelenleg szállva vagy valami hasonló, úgyhogy csak az udvaron sétálgatok finoman. Alig várom már komolyan, hogy kimásszon az igazgató és jól lecsesszen az miatt, hogy mert én itt vagyok megint és megrontom a diákjait. Persze-persze. Csak szeretné. Leginkább amúgy a szomszédkám miatt szeretek itt lézengeni. Legalábbis egyelőre akiket ismerek, ő az egyetlen normális. A fiúk meg nekem... tök gaynak néznek ki. Hát igen, a kis balettozócskák. Én tuti nem csinálnám.
Nekidőlök a falnak, majd rágyújtok. Kicsit körülnézek. Néhány csaj elmegy mellettem és megszemlélget. Én ugyan ezt csinálom, csak éppen akkor amikor már elmentek mellőlem. Egy kicsit nagyobb slukkot szívok a cigiből, majd karikákat kezdek el formázni. Egész szépen megy ez ma. Közben az esti programon jártatom a fejemet. Mit is kezdjek magammal ma? Szedjek össze valakit és legyen egy jó éjszakám? Vagy... menjek bulizni? Vagy mindkettőt? Máh... nem tudom.
Kicsengetnek. Ezt utálom legjobban. Amikor egy csomó ember tódul ki azon a kis ajtón, aztán annyian lesznek körülöttem, hogy szinte nem is látom azt se, amit akarok. Persze tökre így van mindig. Ellököm magam a faltól, lassan elindulok a kosárpálya felé. Közben persze végig az udvart pásztázom, hátha meglátom Savannah-t valahol. Már hiányzik, jó lenne vele pár szót beszélni.
~Hol vagy már?~
Acélszürke tekintettemmel nézek egyszer erre, egyszer arra. Aki köszön, annak visszaköszönök, de inkább megpróbálok elvegyülni a tömegben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Márc. 01, 2012 8:29 am


Asher&Savannah
Matek. Miért is van ilyen óra egy művészeti iskolában? Miért gyötrik a diákokat egyenletekkel, meg bonyolult logaritmusokkal? Sokkal egyszerűbb lenne ha nem lenne ez a tanóra, főleg hogy egyáltalán nem értem miről beszélt a tanár negyven öt percen keresztül. A csengőt várom, és amíg hátra van még pár perc az órából, tele firkálom a füzetemet néhány dalszöveg részlettel, meg rajzolgatok is bele. Persze Mr.Smith-re senki sem figyel, a fél csoport a padra borulva alszik a másik fele pedig vagy zenét hallgat, vagy az IPod-ján pötyög. A tollammal aztán ritmusosan verni kezdem a padot, a fejemben dúdolom Rihanna Umbrella című számát, s a lábam is elkezd a ritmusra járni. Alig várom hogy végre megszólaljon a csengő, és elhagyhassam a sulit. Mára már elegem volt a tanulásból. Az imáim meghallgattatásra találnak, mert a csengő pár másodpercen belül megszólal. Meg sem várva a tanár végszavát, sebtében összepakolom a cuccom, mindent a táskámba dobálok, és már ott sem vagyok a teremben. A tömegben aztán nehezen tudok haladni, a diákok árja magával visz de végül a tánc terem előtt sikerül kivergődnöm. Odabent éppen egy fiú-lány páros balettozik, pár pillanatig elnézem a mozdulataikat, igazán magával ragad ahogy kecsesen lépkednek és ugrálnak, mintha csak születésüktől fogva így mozognának. Aztán amikor már a tömeg elapadni látszik, újra elindulok a kijárat felé, közben a táskámban kotorászok az IPod-om meg a fülesem után, mire kilépek az ajtón rájuk is akadok. Már éppen bedugnám a fülembe a fülhallgatót, amikor megpillantom a falnak támaszkodva Ash-t. Asher a szomszédom, már totyogós korunk óta ismerjük egymást, szüleink jó viszonyt ápolnak. Gyermekkorunkban sokat aludtunk egymásnál, sátraztunk odakint miközben rémtörténeteket meséltünk a másiknak. Emlékszem Ash szupermenes pizsamájára, és arra hogy mindig egy termosznyi kakaóval ültünk ki az erkélyre a csillagokat bámulni. Mosolyogva lépdelek oda hozzá, éppen a másik irányba bámul amit kihasználok és oda lopózom mellé, majd a füléhez hajolok.
- Bu. - mondom hirtelen, majd elnevetem magamat. Mikor oda fordul hozzám puszit adok az arcára. - Rám vártál? Hogy hogy itt vagy? - kérdezem, s nem bánom hogy nem egyedül kell hazamennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Márc. 01, 2012 8:21 pm

Savannah


Úgy döntök végül, hogy néhány emberrel leállok beszélgetni. A parkoló felé igyekeztek éppen, az utcáról ismerem őket. Pár szót ejtettünk csak, addig is nem kellett egyedül lennem. Közben persze folyamatosan a környéket pásztázom. Egyrészt, várom, hogy Sav kijöjjön, másrészt pedig azt is várom, hogy az igazgató megjelenjen és jól lehordjon azt miatt, hogy itt teng-lengek már megint.
Elpöckölöm a kezemben lévő cigit, majd kezetfokok a két alakkal, akiknek mellesleg még a nevét sem tudom -na ez nálam nem túl meglepő, nagyon rossz a névmemóriám-. Legalább kétszer kell hogy találkozzak egy emberrel, hogy megjegyezzem annak a nevét. És ez már így megy kiskorom óta.
Továbbra is elmerengve álldogálok ismét egyedül. A tömeg lassan lappad, én pedig hirtelen fordulnék meg amikor jön az a "bu".
-Hej, ne ijesztgess!
Vigyorodom el amikor meglátom, hogy az ijesztgető forrás nem más mint Savannah. Viszonozom a puszit és egy kicsit meg is ölelem, de aztán vissza teszem a zsebembe a kezeim és bólogatni kezdek.
-Ki másra? Gondoltam, meglesem, hogy hogy vagy. Na meg persze elkísérlek haza. Tudod, hogy milyen udvarias vagyok ilyen téren.
Ezt lehet, hogy még én is viccnek szántam? Aprót nevetek a dolgokon, majd kacsintok egyet.
-Milyen napod volt?
Ez a legtartalmasabb kérdés, amit jelenleg tudok tőle kérdezni. Amúgy imádom nagyon, ha valaki bántaná az tuti hogy aztán meghalna. Mondhatni úgy is, hogy ő áll hozzám a legközelebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Pént. Márc. 02, 2012 8:43 am


Asher&Savannah

Gyakorlatilag ő az egyik legjobb barátom, persze az első számú az Flo, de Ash már gyerekkorom óta ismer. Egyszóval tud minden szokásomról, és nem telik el úgy nap hogy valamelyikünk ne menne át a másikhoz egy kicsit dumálni. Ezek mellett előszeretettel szoktuk a szomszédban levő kutyát szívatni, úgy hogy egy kolbász darabot rákötünk egy madzagra, amit folyton elrántunk a mini kutya orra elől. Már nem tudom ki ötlete volt hogy ezt csináljuk, de díjat érdemelne. Rengeteget szoktunk nevetni azon a kutyán. Egyébként értelmes elfoglaltságaink is szoktak lenni, mint például filmezés, medencézés, bulizás, néha még kocsikázni is el szoktunk menni. Imádok ezzel a sráccal lógni, az kétségtelen. Felhorkanok nem igazán nőiesen, de Ash társaságában nem kell attól félnem hogy ciki a dolog.
- Te és az udvariasság édesem, na az két külön fogalom. - mondom neki, majd játékosan meglököm. Elindulunk hazafelé, a kedvem máris jobb ahogy távolodunk a sulitól. Ne értsetek félre, imádom a Maryland-et, és örülök hogy oda járhatok. De néha vannak olyan pillanatok, amikor az egész tanári kart elküldeném a fenébe. Néha nagyon fel tudnak húzni, főleg amikor bele kötnek abba hogy hogyan tartsam a fejemet éneklés közben, meg hogy nem artikulálok rendesen. A világ végéből is ki tud kergetni ezzel pár delikvens...
- Nos hol is kezdjem? Először is vitába keveredtem az egyik tanárral, mert nem volt hajlandó megengedni hogy kimenjek a mosdóba, így óra végére már majdnem összepisiltem magamat. Aztán ott volt az ebédszünet amikor sikeresen elejtettem a tálcámat, és az egész kaja az egyik osztálytársam nyakában landolt. Az ének óráról meg ne is beszéljünk. A lényeg, hogy most rám férne egy kis szórakozás. - mindet egy szuszra közlöm vele, közben a kezemmel hadonászok meg pofákat vágok. Tulajdonképpen Ash olyan mint egy bátyus aki ráadásul még jól is néz ki. Sokszor szoktak oda jönni hozzám a barátnőim megkérdezni hogy Asher a pasim e, mert ha nem akkor rá hajtanak. Én meg gyakran csak nevetek, ahogy szomorkodva vissza kullognak...
- Remélem a te napod nem volt ennyire katasztrofális.. - szólalok meg, tekintetemet kérdőn vetem a fiúra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Vas. Márc. 04, 2012 2:11 am

Savannah


Nekem szinte csak ő van, akit a lányok közül legjobb barátomnak nevezhetek. A többiek meg olyan általánosak, mondjuk rá. Greg óta fiú haverom nagyon nem volt. Mellesleg igen, szinte minden nap ha nem többet akkor egy órácskát vele töltök. Az az idő nekem felszabadulás. Annyira jó vele, és mindig tudunk újat kitalálni. Még szinte sosem volt olyan, amikor unatkoztunk volna.
-Azért ne mondd, hogy nem szoktam néha az lenni!
Kicsit megbököm, persze finoman. A vigyor végig ott marad az arcomon, ez ilyenkor már megszokott. Talán így vagyok a legboldogabb, ami azt illeti. Kezemet nyújtom, hogyha akar, akkor belém karolhat .Máris udvariasabbnak nézek ki. Út közben pedig folytatjuk is a szokásos eszmecserénket amit szoktunk is. Figyelmesen végighallgatom. Az ebédes dolognál kicsit a szám elé teszem a kezem, mielőtt még meglátná, hogy majdnem elnevettem magam a dolgon.
-Hát, akkor érdekes volt a suli. Remélem a délután érdekesebb lesz velem.
Kicsit kihúzom magamat. Ez talán nem is kérdés... talán. Végig őt figyelem. Persze nekem is meg szokták említeni azt a dolgot, hogy ő a barátnőm e vagy valami ilyesmi, de mindig csak egyfajta választ kapnak. Persze, azért volt már rá eset, amikor máshogy néztem Savannahra, de azóta nem nagyon. Legjobb barát.
-Nekem? A szokásos. Felkeltem hajnali tízkor, aztán elmentem fordulni egyet, találkoztam egy két érdekes emberrel. Megnéztem kint egy kisebb versenyt, aztán pedig jöttem ide. Most pedig vélhetőleg egy ideig még veled fogom tölteni az időt.
Kacsintok. Körülbelül ez is egy szuszra ment, de igazából nincs is mit magyarázkodni már rajta. Lassan kullogok Sav mellett, közben azon gondolkodom, hogy rápippantsak e, de szerintem ezt most inkább mellőzöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Vas. Márc. 04, 2012 4:02 am


Asher&Savannah
Tulajdonképpen remélem hogy ma elmegyünk bulizni, mert körülbelül már hetekkel ezelőtt voltam utoljára valami házibuliban, és ott sem ismertem senkit, így hamar haza húztam. Szóval mindenképpen el kell hogy vigyen engem ma táncolni, hogy megfeledkezzem a suliról, legalább egy este erejéig. Nevetve karolok bele, amikor a kezét nyújtja és nem törődöm a közelben sétáló lányok irigykedő pillantásával. Az ég szerelmére! Muszáj mindegyik fiúra úgy tekinteniük mint a leendő pasijukra? De most komolyan, miért nem tudnak úgy el lenni a srácokkal mint én? Egy barátság sokkal tartósabb manapság, mint egy szerelem. Vagy csak én vagyok ennyire az egész egymással járunk dolognak? Kissé irigykedve hallgattam végig a mai napját, amibe nem szerepelt az iskola, vagy a tanulás szó. Miért nem tudok olyan laza lenni mint ő? Miért is gondolok folyton folyvást a jövőmre, és arra hogy ha nem tanulok akkor nem tudok egyetemre menni, nem fogok tudni elhelyezkedni mint énekes, és tutira nem fogok híressé válni?
- Esküszöm egyszer lógni fogok a suliból, és egész nap rajtad fogok lógni. - ugratom játékosan, miközben szétválunk hogy kikerüljünk egy nagy pocsolyát. Tegnap ugyanis esett az eső, nem is keveset, és most az egész város úgy néz ki mint valami akvárium.
Mikor újra egymás mellé érünk, megint belé karolok, fejemet a vállára hajtom. Nem lakunk messze a sulitól csak végig kell sétálni egy hosszú sugárúton, meg kell kerülni a New York színházat, és utána négy háztömb, majd beérünk az utcába.
- Na és mit terveztél mára? Zúzzunk el valami klubba táncolni? - kérdezem, hiszen Asher szokta mindig kitalálni hogy aznap mit kezdjünk magunkkal. Néha szoktak elég őrült ötletei is támadni, mint például elmenni a Central Parkba, és mezítláb a locsolók között rohangálni, vagy belógni éjszaka az állatkertbe, és piknikezni az állat simogatóban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Szomb. Márc. 10, 2012 11:21 pm

Savannah


Körbepillantok. A szám rögtön mosolyra húzódik, főleg ahogy figyelem Savannah kijelentéseit. Mindig is ilyen volt és mindig is így szerettem. Néhány embernek aki köszön, visszabiccentek. Közben az esteli-délutáni programon jár a fejem, hiszen nekem is van kedvem valamerre menni, bulizni, kikapcsolódni mert mostanság ilyet nem nagyon tettem. Inkább otthon ültem és próbáltam összehozni valamit, hogy hátha melózhatnék. De nem tudtam magam rávenni.
-Tudod, hogy nem bánnám, ha velem lennél egész nap.
Vigyorodom el, miközben finoman megbököm. Csak nem szeretném, hogy miattam lógjon, ennyi az egész. Körülbelül talán ez is az oka annak, hogy nem szoktunk egész napokat együtt tölteni, maximum hétvégén vagy valami. Nem zavar, hogy belém karol vagy rám hajtja a fejét. A kérdésére kicsit bólintok kicsit nem.
-Igazából még nem gondolkodtam rajta túlzottan, de ha azt szeretnél akkor mehetünk. Úgyis rég buliztunk már együtt.
Mostanság valahogy egyiküknek sem úgy jött össze. Ezért kellene kitalálni valami érdekességet mára is. Nem lenne rossz, olyasmi őrült program, amit azelőtt is össze tudtunk hozni.
-Na, és mi lesz ma az ajándék őrült ötlet a bulihoz?
Huncut pillantással nézek rá, közben szélesen elvigyorodom. Kíváncsi vagyok, van e valami ötlete neki. Nekem jelenleg nincs, kezdek kifogyni lassan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gaspard Messner
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Kedd Ápr. 24, 2012 7:27 pm


Poppy.


Egy kis füstölgős szünetre indultam. A diákok nagy része még bent ült órán, nem sok idő volt már a nagyszünetig. Igazából én pont azért jöttem ki most, hogy ne kelljen aztán a nagy tömegben itt lennem. Szóval csupán csak egy kis... "elővigyázatosság". Tudtam, ha kint maradok, egy csomó ember meg fog rohamozni, aminek meg aztán nem lesz túlságosan jó vége. Szóval, így állunk. Halványan elmosolyodom magamban, igazából csak a tegnap esti emlékek járnak most a fejemben. Jó volt nagyon, James érdekes estét teremtett nekem. Focit néztünk... meg ilyesmi. Nem is gondolná az ember, hogy az ilyesmi engem leköt. Ugyebár?
Körülnéztem. Láttam közeledni egy diákot, ismerős volt és tudtam is, hogy ki az. Nem szóltam oda neki, ha akar akkor úgyis idejön. Volt már dolgom vele, az fix. Két lépést hátráltam, de csak azért, hogy neki bírjak dőlni a falnak, és meg bírjam támasztani rajta egy kicsit a lábaimat. Beleszívtam egy nagyobbacska slukkot a cigibe, majd kör formákat fújtam ki. Szerettem babrálni ezzel a dolgokkal. Ahogy közeledett a diák, ki tudtam venni belőle végre teljesen biztosan, hogy Poppy az. Mikor még messze volt, odaintettem neki. Ő az, akit nem bánnék, ha csatlakozna hozzám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Szer. Ápr. 25, 2012 5:54 am

Ez a post Gaspard-nak íródott. A találkozás alkalmából Poppy ebben(katt) a ruhában látható.
megjegyzés: remélem elnyerte tetszését Rolling Eyes

Még javából tart a harmadik óra, de Poppy teljes nyugalommal sétálgat az udvaron. Lógna? Dehogy! Rendes lány ő, nem tenne ilyet. Főleg, hogy kifejezetten élvezi az órákon töltött, egyesek szerint "raboskodott" perceket. Meg van az ürügy, hogy mért nincs éppen testnevelésen, s hogy ne keljen unatkoznia a tanár úr megengedte, hogy kint "garázdálkodjon". Óvatos, kimért léptekkel halad előre. Élvezi, ahogy bőrét enyhén pirítja a Nap narancsló sugarai.
~Imádom a tavaszt!~
Mélyet szippant a virágokkal fűszerezett friss levegőbe. Csend van. Csak a síp hangja kontárkodik bele néha a nyugalomba. Nah meg persze a lány cipellőjének kopogó hangja, de az számára kedvelt dallam. Egy pillanatra megtorpan. Egy alakot vél felfedezni a távolban.
-Ki lehet az?-
Teszi fel az egyszerű kérdést halkan. Mindig is kíváncsi természetű volt, így egyértelmű, hogy elindul a még csak foltocska ként megjelenő ember felé. Csak remélni tudja, hogy nem egy tanár az, bár mit keresne ilyenkor ide kint?! Orra alá cigaretta füst kúszik.
~Csak nem a kedvelt igazgató bácsink?~
Bizony, hogy ő az. Poppy egyszerűen fogalmazva nagyon kedveli a férfit. Magas, jóképű és nem koruk belli. Kell ennél több? Bizonyára sokan álmodoznak a Maryland-i lányok közül az iránt, hogy egy kis időt eltölthessenek Gaspard-al. Nem akarja becsapni saját magát, így hazudna, ha azt mondaná nem fordult meg egy, s más a fejében. Tisztában van vele, hogy igencsak jól mozog a nők körében, de szerencséjére egy kis flört részese lehetett, mely kitudja meddig fog kibontakozni. Bár már ez is épp észveszejtő. Mosoly ül arcára mikor észreveszi int neki. Kicsit gyorsabbra veszi a tempót, de azért gondosan odafigyel lépteire nem valami sima a talaj. Mikor egész közel ér hozzá megáll előtte egy méterre. Egyik kezét csípőjére helyezi, s bájos mosoly csillogó szemekkel párosulva jelenik meg arcán.
-Üdv, igazgató úr!-
Köszön előre ahogy illik. Akaratlanul is óvakodva végig pillant a férfin. Imádja azokat a barna szemeket, de nem néz túl sokáig "farkasszemet" nehogy belepiruljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gaspard Messner
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Pént. Ápr. 27, 2012 10:45 pm


Poppy.

Nos igen, a jó öreg igazgató bácsi is kijött élvezni egy kicsit ezt a friss levegőt. Főleg, hogy mostanság nem nagyon szeretek bent ücsörögni, hiszen eléggé punnyadt vagyok olyankor meg sok a meló és jó egy kicsit felszabadulni. Hát igen, alig várom már, hogy legyen egy kis szünet, hogy végre bírjak lazítani. Mennék már nyaralni is. Majd viszem magammal párnak James-t. Egy kicsit mosoly szökik az arcomra, majd meglátom ugye közeledni a lányt. Láthatóan Poppy is leveszi, hogy én vagyok az, és nem bánom, hogy odajön hozzám. Szeretem a diákok társaságát, főleg a diáklányokét. Azért vannak eléggé érdekes diákfiúcskák is, akik jó kis kifogásokkal jönnek hozzám, na meg volt már rá eset, hogy tippeket kérdeztek tőlem, mitől is döglik a légy?
Avagy mitől buknak rám ennyire a nők. Ez már csak az én titkom. Meg talán a kinézetemé, de az már másik dolog. Elmosolyodom, amikor Poppy megérkezik. Egy apró biccentek felé, majd felfelé fújom ki a füstöt.
-Szia Poppy! Hogy vagy ma? Csak nem lyukas órád van?
Jaj de jók is azok a lyukas órák. Mennyit hülyéskedtünk anno a haverokkal. Nem is annyira anno volt az már. Hiszen most vagyok huszonöt, és ezt az iskolát max négy éve hogy befejeztem már. Utána rögtön itt maradtam és nem sokkal később én lettem az igazgató. Milyen jó is ez! Imádom ezt csinálni, csak ne lenne annyi papírmunka.Amúgy imádom csak hát... Figyelmesen végigmérem Poppyt, majd elmosolyodom és elnyomom a cigarettát, aztán pedig vissza nekidőlök a falnak, hallgatva a lányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Hétf. Ápr. 30, 2012 9:17 am


Ajjaj még is csak túl sokáig mereng azokba a csábító szemekbe. Aprócska fáziskéséssel válaszol a neki szánt kérdésre.
-Köszönöm jól, és maga? Fáradtnak tűnik, lekellene pihennie, de ez persze csak az én véleményem.-
Hoppá kicsi Poppy úgy látszik már is nem bír magával. Vagyis igen, de kicsit feszegeti a húrt. Kitudja, hogy sül el a dolog.
-Nevezhetjük annak is...- egy kis hatásszünet, majd újból beszélni kezd.
-Igazgató úr és maga csak cigarettázni jött, vagy tervezett valamit?-
Körbepillant. Sehol senki, tökéletes alkalom lenne, hogy olyat tegyen amit talán később megbánna de jelen pillanatban élvezne. De mintha láthatatlan póráz lenne rajta, mely féken tartja. A bizonytalanság volna? Vagy csak csupán fél Gaspard bácsitól. Meglehet. Mindenesetre nem Poppy fogja megindítani a kellő folyamatot, már ha lesz. Ha tudja a férfi is épp úgy oda van érte, mint ahogy ő érte, akkor talán megszűnik az a bizonyos láthatatlan akadály..
-Nincs kedve esetleg felmenni az irodába? Félek, hogy meglátnak itt és azt hiszik lógok óráról, ami természetesen hazugság volna..-
Incselkedő mosoly keretezi kérését. Még sem kell tudnia mit gondol, csak pár perc kellett ahhoz, hogy a visszatartó erő megszűnjék. Az udvarról elindul egyenest a bejárati ajtóhoz. Nem néz vissza, így nem is tudhatja, hogy követik-e. Csak remélni tudja, hogy jön utána a férfi. Átlépve a küszöböt óvatosan körbepillant, csak a tantermekből átszűrődő zajt lehet hallani és mint ahogy az udvaron itt is sehol senki. Lekapja cipőjét, nem kéne, hogy kopogjon a padlón és felsiet a lépcsőn. 1 fok 2 , 3 és még sok-sok majd felér arra a szintre ahol az iroda található. Megáll az ajtó előtt.
~ebből baj lesz, de nem érdekel~
Lenyomja a kilincset és belép a terembe. Lábfejére ráillesztő a cipőt, majd helyet foglal.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gaspard Messner
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Kedd Május 01, 2012 9:05 pm


Poppy.

-Jól átlátod a dolgokat. Kicsit tényleg lefáradtam, de hát amit muszáj, azt muszáj. Majd este pihenek.
Vonok vállat. Valóban nem hagyhatom itt az iskolát, az meg már milyen dolog lenne? Aztán ha valaki jön, vagy valami megy és az én véleményemet kell kikérni, akkor nem lesz itt senki is minden leáll. Hát ez nagyon idegesítő lenne, nem csak nekem, hanem nekik is. És akkor minden állna és le lennénk totál maradva. Szóval... erről ennyit. Aztán felvont szemöldök, de már nem mondok semmit. A következő kérdés pedig kicsit meglep. Elmosolyodom.
-Egyelőre nincs semmi más tervem. Miért?
Erre rögtön meg is jön a válasz. Hoppá. Kicsit ez már gyanús, de nem ellenkezem. Elmosolyodom szélesen. Bólintok és elmerengve nézek végig Poppy-n.
-Rendben van, felmehetünk. Megmentelek attól, hogy még valami rossz dolgot kapjál.
Kacsintok. Aztán megindul előttem. Kicsit elmerengek, egy pillanatig habozok majd felmegyek én is vele. Elsőre lép be az irodámba, én követem. Helyet foglal. Nem zavar persze. Leteszem a kabátomat, felakasztom a fogasra és elmosolyodva az italos pulthoz lépek. Öntök magamnak egy pohár whisky-t.
-Szeretnél valamit?
Bökök fejemmel a pult felé. Nem vagyok olyan, mint a többi tanár, ezt le lehet venni szerintem már abból is, hogy mennyire jól tudok alkalmazkodni a diákjaimhoz. Nem vagyok olyan szigorú és olyan öntelt, mint a legtöbb tanár. Talán ezért is szeretnek annyira.
-Itt már jobb?
Kacér mosollyal az arcomon érdeklődöm, ha kér valamit inni odaadom neki, ha nem, akkor helyet foglalok a saját székemben, pár kortyot iszogatva, majd letéve az italt az asztalra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   

Vissza az elejére Go down
 
Udvar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Maryland Művészeti Iskola-
Ugrás: