Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Poppy Beadfeld

Go down 
SzerzőÜzenet
Poppy Beadfeld
Tánc szak
Tánc szak
avatar

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Poppy Beadfeld   Pént. Ápr. 20, 2012 5:51 am


Poppy Beadfeld
;; We never know the true value of a moment until it becomes a memory. ;;

Név:Poppy Beadfeld
Becenév: Polly/Poppy
Kor:18
Csoport: tánc szak
Egyéni titulus:"passionnée petite princesse"
Foglalkozás: nincs

~ • ~


Jellem:
Rendkívül visszahúzódó leányzó, bár nem mindig volt az. 6 éve, hogy édesanyja elhunyt, s azóta apjával él, ki mindig próbál kedvében járni és minden jóval elhalmozza. Poppy anyja halála előtt vidám, barátkozó személy volt, ám miután bekövetkezett a nem várt törés életében úgy érezte magára maradt. Valamint az volt i-re a pont, hogy legjobb barátnőjéről megtudta, hogy csak a pénzéért volt vele. Innentől kezdve falat húzott maga köré, s a fal kapuját ritkán lépte át bárki is. Egyetlen dolog van ami boldogsággal árasztja el a tánc. Még kiskorában íratták be szülei balett órákra, ahol remekül megtanulta e remek táncot. Onnantól kezdve már kérdéses sem volt, hogy Táncos Iskolában szeretné folytatni tanulmányait Általános Iskola után. Ha táncol nem tud semmire gondolni. Így beszélt barátjának arról mit is érez olyankor: "mikor a színpadon vagyok, vagy csak magamnak táncolok, akkor elképzelem, hogy anya néz engem és drukkol. Valamint olyan érzésem van, mintha szárnyra kelnék! Fantasztikus, szavakba nehezen foglalható ez az egész..."
Bármilyen meglepő nagyon kalandvágyó, kíváncsi típus. Mindenbe belevág, persze egyedül, és segítséget elutasítva old meg mindent. Talán a felfedezésre való buzgósága onnan ered, hogy imád könyveket olvasni, s rengeteg titokzatos helyről olvasgat köteteiből.

Kinézet:
Viszonylag magas, 174 cm vékony alkatot örökölt. Mindenki azt mondja tiszta anyukája, ennek nagyon szokott örülni, s olyankor telt ajkait mosolyra húzza.
Félhosszú szőkés barna hajkoronája van, mely enyhén hullámos. Táncoláskor általában kontyba, edzésekkor lófarokban, vagy kibontva szokta hordani.
Azon kívül csillogó zöld íriszek ékesednek arcán.
Kicsit porcelánbaba hatást keltő.
Öltözéke-általában szeret tip-top lenni, de azért a kényelem is fontos. Ruhadarabjai nem kategorizálhatóak be, hogy most csajos, sportos stb... inkább vegyesnek mondható. Hol a magassarkú szoknyával, vagy csőszárú farmerral, hol tornacipő rövidnadrággal.

~ • ~


Hozzászólás:
ez egy korábban íródott hsz. a lány kinek a bőrébe bújtam vámpír-Lauren:
Csöndesen, mozdulatlanul "utazik" Adrian vállán. Néha-néha felnéz, hogy merre is járnak, majd újra a betont bámulja. Mikor bemennek egy épületbe riadtan kapja fel fejét. Néhány lépcsősor, majd zár kattanás.
~Ez lenne az otthona?~
Bizonyára, hiszen az ajtót sem berúgta, hanem kinyitotta. Egyik pillanatban még lóg a széles vállon mint egy rongy a másikban már egy kanapén találja magát. Hideg, fekete bőr. Üres tekintettel lesi a padlót. Mint aki drogozott. Nem tud semmire gondolni, csak van és kész. Jeges ujjak megragadják törékeny csuklóját és szorító bilincs rabságába zárják azt. Majd ülőhelyzetből elvonszolja a férfi egy csőhöz.Mindkét kezét ezzel kivonta a forgalomból, hogy még véletlenül se tudjon megszökni, vagy bármi mást tenni.
-Oké..-
Felnéz Adrian-ra. Úgy válaszolt mint egy engedelmes kis csatlós, pedig, ha nem lenne önkívületében másképp reagált volna. Haját ismét megrántják feje hátra szegődik. Kék csillogó szemeiben könnycseppek duzzadnak. Nem szól egy szót sem és nem tesz semmit, bár nagyon nem tudna ellenkezni. Csak tűri a kiszolgáltatottságot. Éles villanás hatol nyakába. A vámpír ismét vérével oltja szomját. Ahogy fogynak a cseppek, úgy gyengül a vékony test. Porcelán arcán végig csurran könnye. Nincs már semmi ereje. Gyöngén csuklik össze a földön miután a gonosz abba hagyta a táplálkozást és elhagyja a szobát. Kezei megfeszülnek a bilincs alatt. Lassacskán kezdi ismét átvenni az uralmat elméje felett. Félelemtől reszkető hangon ordít segítség után.
-Valaki! Segítség.-
Eltört a mécses. Zokog elterülve a földön, s sebesült nyakkal.
-Segítség!-
Egyre halkabban ordít míg végül nem jut ki több hang torkából.
~Nem adhatom fel..~
Annyira kifáradt már, hogy alig lát, de felül, s hátát nekitámasztja a falnak. Eszébe jut egy film melyben úgy menekült meg a főszereplő, hogy egy csattal kinyitotta a zárat. De ez a valóság. Elég abszurd, bár vámpírok is csak a mesékben léteznek és csodák, csodájára Lauren még is az. Közelebb csúszik a csőhöz és megpróbál belenyúlni zsebébe. A fém annyira szoros és vágja csuklóját, hogy már tele van bevérzéssel és karccal. Megemelkedik egy kicsit, hogy jobban odaférjen ujjaival. Semmi. Egyetlen hullámcsat sincs nála.
- b@azdmeg mért nincs nálam ilyenkor?-
Ideges. Elfordítja fejét. Másik oldalt viszont van egy fekete csat a zsebnyílásra húzva. Teljesen ki kell tekerednie, hogy elérje. És megragadja.
~Most vagy soha..~
Pici zárba beledugja a csatot. Csavargatja jobbra, balra míg nem egy halk kattanást hall.
-Ez most komoly???-
Hitetlenkedve nézi, hogy sikerült kinyitnia . Kicsúsztatja kezét a fémdarabból. Lassan feltápászkodik. Ki néz az ablakon Adrian még nem jött vissza.
-Vért kell szereznem!-
Körül néz egy kicsit a házban, de leginkább a hűtőben. Sehol semmi. Ajtó kopogtatásra kapja fel fejét. Az ajtóhoz siet. Kiszól.
-Ki az?-
-A gondnok kiabálást hallottam.-
-öö...igen kérem nyissa ki az ajtót.-
Kulcs csörömpölését hallja, s az ajtó nyílik. Ha megszökik nem jut túl messze és még jobban elfárad, de ha most belakmározik akkor új erőre kap. Ínye roppan, szemfogai kinőnek. Férfi bejön.
-Minden rendben kisassz..-
Lauren ráveti magát a prédára. Száját betapasztja tenyerével, s nyakánál lüktető kívánatos eret megcélozza. Agyarát mohón mélyeszti megmentője nyakába, s szívja a sós vért. Másik keze szaporán föl-le mozgolódó mellkasra teszi és a szív felé csúsztatja azt. Próbálja testével leszorítani a ficánkoló alakot. A végletekig kiakarja inni a finom cseppeket. Érzi a szívdobbanások egyre lassulnak míg lenem áll. Sebei egy szempillantás alatt begyógyulnak, teste még sosem kapott ekkora energia löketet. Letapad a halott férfiról, ajkáról lenyalja a bíborvörös finomságot. Pupillája nagyra kerekedik. Megölte. Meggyilkolt egy ártatlant, ki ráadásul segíteni is akart neki. Életében először vért ontott, bár jobban belegondolva nem volt olyan vészes a dolog és remekül érzi magát. Megragadja a hullát lábánál fogva és beráncigálja a fürdőszobába, majd bezárja az ajtót. Ki néz a folyosóra a vámpír még mindig sehol. Kiillan maga mögött becsukja halkan az ajtót és elindul lefelé a lépcsőn. Ám megpillantja Adrian éj fekete haját és felfelé tartó alakját.
-Basszus..-
Suttogja. Elindul vissza felé. Hova menjen?? Vissza megy a Démon házába.
Befut a hálóba és elrejtőzik a szekrény mellett.
~Ha ezt megúszom esküszöm nem tagadom meg többet magamtól a vért!!!


A hozzászólást Poppy Beadfeld összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 23, 2012 4:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Poppy Beadfeld   Pént. Ápr. 20, 2012 6:34 am

Szia!

Azt hiszem ehhez sok más egyebet nem tudok hozzáfűzni.

Elfogadva!

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Poppy Beadfeld
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek :: Tánc szak-
Ugrás: