Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Zeneterem

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Zeneterem   Vas. Feb. 26, 2012 1:27 am

Zeneterem. Felszerelt, mindenféle hangtechnikai eszközökkel, hangszerekkel, erősítőkkel.

Edit: Szét húzta a kép, így kivettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Kedd Feb. 28, 2012 10:18 pm

Chezz&Savannah

Sietős léptekkel igyekeztem az iskolába, miközben kezemben a kávémmal és a táskámmal egyensúlyoztam. Valahogy sikerült kinyitnom a hatalmas ajtót a főbejáratnál, aztán máris indultam a zeneterembe ahol Chezzel van találkám. Megint valami külön feladatot kapott a csoport, hogy párt alkotva próbáljuk meg a zenei stílusunkat keverni a másikkal. Személy szerint, én örülök hogy vele dolgozhatom, szerintem nagyon jó fej srác, mellette biztosan nem fogok unatkozni. Elvágtattam egy csoport diák mellett akik éppen egy táncot gyakoroltak, gondolom hip hop-ot mert éppen Pitbull zenéje dübörgött az egyik srác telefonjából. Mivel késésben voltam igyekeztem kapkodni a lábaimat, hogy minél előbb odaérjek. Késésem oka nem más, mint a drágalátos öcsikém aki otthon hagyta a kulcsát, így meg kellett várnom amíg haza ér. Végre oda értem a zene teremhez, nagyot löktem a lengőajtón aztán beléptem.
Chezz nem volt a teremben, de a cucca ott gubbasztott az egyik széken, és a termet betöltötte a metal zene hangja. Ledobtam a táskámat a sarokba aztán kezemben a félig meddig kihűlt kávéval oda léptem a házimozihoz, és kikapcsoltam. Kortyoltam egyet a pohárból, majd a zongorához léptem és leültem mellé. A kávés poharat a zongora tetejére tettem, aztán egy pár pillanat múlva játszani kezdtem. Egy mostanában begyakorolt dalt próbáltam eljátszani ami nem is ment olyan rosszul.
- Don't brake my heart before I give it to you.
Don't tell me no before I ask to you.
Don't say it dosen't good, before you try it on.
Cause it's to much to lose, to be wrong.
- már kezdtem élvezni, kizártam a külvilágot csak én voltam és a zongora. Minden érzésemet bele adtam, repültem a zene szárnyán. Imádom ezt az érzést! Egyszerűen felszabadít, és erre a pár percre el feledem a gondjaimat. Olyan vagyok akár egy még befogatlan csikó, ami vágtat a messzeségbe, a sörénye pedig lobog körülötte. A dal végezetével a hangulatom sokkal jobb lett, mosolyogva nyúltam a kávémért majd kiittam a maradék mostanra már kihűlt löttyöt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Szer. Feb. 29, 2012 3:56 am

Savannah

Az egyik legkedveltebb előadása után, ami történetesen a Zenei történelem nagyjai címet viseli, rohamléptekkel érkezik a zeneteremhez, és a cuccát egy elegánsnak cseppet sem nevezhető mozdulattal hajítja le az egyik sarokba, ő pedig kicsörtet a teremből, és megáll az egyik tánccsoport mellett egy ismerősével beszélgetni. A tánc tanárt várja, mert kíváncsi rá, hogy mi lett az iskolai táncverseny eredménye, amit amatőröknek rendeztek, és Chezzy is benevezett rá. Poénnak, jó mókának fogta fel a dolgot.
- Nos Mr. Princeton, ha esetleg megunja a zeneszakot, akkor szívesen látnám a csoportomban - mosolyodik el a középkorú nő, és a fiú egy 24 karátos mosollyal pillant rá. Igaz hogy csak harmadik lett, de ahhoz mérten hogy ezt sosem tanulta nem tartja rossz eredménynek a dolgot.
- Köszönöm Tanárnő. Viszláááát - integet a nőnek, még távolabbról, és a zeneterem felé veszi az irányt, csak tesz egy kis kitérőt a büfébe, egy fél literes körtelé innivalóért. Mikor odaér, nagy svunggal nyitna be, de megáll, mivel hallja hogy csoporttársa Savannah énekel, egy kicsit sem metálos dalt. Amilyen csendesen csak tud beoson a terembe, és az ajtó mellett a falnak támaszkodva hallgatja végig a számot, és mikor vége tapsolni kezd.
- Ez igazán nagyon szép Vanna, örülök hogy ideértél, és bocsi hogy elkéstem... Csak tömeg volt a folyosón, és egyszerűen nem bírtam haladni - magyarázkodik, kisfiús, ártatlan mosollyal, és a táskájához lépve. belerakja az innivalót és egy füzetet húz elő, benne mindenfélével, A beadandó dolgozat témaköreivel, rajzokkal, és dalszövegekkel.
- Hm mi újság? Van kedved elkezdeni ezt a feladatot vagy inkább még karaoke-zzunk egy kicsit? - érdeklődik, egy soha el nem kopó mosollyal.

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Csüt. Márc. 01, 2012 8:53 am

Chezz&Savannah


Megrezzentem a taps hallatán, kis híján szívrohamot kaptam. Talán túl ijedős vagyok? Meglehet. A horror filmeket minden esetre nem bírom. Chezz dicsérete jól esett, főleg hogy ő inkább metálos és ez a dal talán kicsit túl nyálas volt neki. Ezek szerint nem is voltam olyan rossz. Ahogy megjelent Chezz, a szobát rögtön megtöltötte a jókedv, így nekem is rögtön egy hatalmas vigyor ívelt a képemen. Ez a srác olyan mint valami drog, körbe lengi valamiféle légkör ami mindenkit jobb kedvre derít. És még csak nem is káros hatású. Egy darabig elgondolkodva ugráltam egy helyben, majd bólintottam egyet.
-Csináljuk mind a kettőt. Mutassunk egymásnak néhány számot a saját stílusunkból, aztán próbáljuk vegyíteni. - ajánlottam felvidultan, szemeimet Chezzre függesztettem. Nem is tudom miért de valahogy a fiúkkal mindig sokkal jobban elvagyok mint a lányokkal. Lehet hogy ez valamiféle velem született rend ellenesség, de úgy érzem sokkal jobban el tudok velük beszélgetni, és nem csak a divatról, meg a szappanoperákról. Vagy lehet hogy az a baj hogy a fiúkra barátként tekintek, a helyett hogy inkább hajkurásznám őket. Hiszen az egyik legjobb barátom is fiú, és egyáltalán nem szoktam rá ÚGY gondolni. De szerintem ez nem probléma, szóval nem kellene kivesézni a dolgot. Oda sétáltam a táskámhoz, és kivettem belőle az IPod-omat. Ezt a kütyüt mindenhová magammal hordom, egyszerűen nem tudok nélküle létezni. Életem számait tartalmazza ez a vékony kis gépezet, és talán bele is őrülnék ha elveszíteném. Pláne hogy jelenleg nem telik egy másikra. Ugyanis rohamosan kezd az anyagi helyzetünk csökkenni. Talán egy év sem kell hozzá, és eladhatjuk a medencés házunkat, és egy panel lakásba költözhetünk New York belvárosába. De ez az ötlet egyáltalán nem tetszik. Bár minden úgy lenne mint régen... Míg vártam Chezz válaszát, kivettem egy hajgumit a táskámból, és laza lófarokba kötöttem loboncomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Szomb. Márc. 03, 2012 11:25 am

Savannah - Vanna

Látja hogy kis híján a szívinfarktust hozza a lányra, és bocsánatkérően elmosolyodik, nem akar ő sose senkinek sem bajt okozni, csak valahogy mindig úgy jön ki a lépés. Élvezettel figyeli hogy Savannah-nak is jobb kedve lesz, mintha mindez a puszta jelenlétével elérhető lenne hogy az emberek jobb kedvre derüljenek.
- Oké, de akkor előbb szórakozzunk, az mindig sokkal jobb mint az a fránya tanulás - jelenti ki, szigorú arccal, csípőre tett kézzel, mintha valami professzor lenne, aztán persze nem bírja ki és elneveti magát, és a zsebében keresgélve előhúzza a telefonját, ami a Samsung márkát viseli, mániákusan szereti ezt a telefon márkát. A táskájából előhúz egy kábelt és az egyik hangosítóra csatlakoztatja, és bekapcsolja, egy ismert számot választ róla, amit kedvel, de mégsem metálos, hanem amolyan populáris. Pitbull - Let rain over című számot, és arra kezd el táncolni is, a maga amatőr módján, ami inkább egyfajta mindenhol elsüthető mozdulatsor, és közben úgy tesz mintha egy mikrofonba énekelne, és nem érdekli ha esetleg kinevetik.
- Gyere mááár - invitálja a lányt is, és vele bohóckodik tovább. Nem zavartatja magát akkor sem ha Vanna nem táncikál vele, mikor vége a számnak, leállítja a telefont, és kicsit szuszog.
- Megint te jössz... És majd ezek alapján elkezdünk dolgozni is majd valamikor - mosolyodik el, és a képzeletbeli mikrofont átadja a lánynak, és színpadiasan arrébb áll. Hagyja a lányt kibontakozni az IPod-al, ő általában külön Mp 4-en él, de most épp töltődik otthon, így a telefont használja, amit ő stílusosan tapifonnak nevez, mivel érintőképernyős. Ha tud, akkor becsatlakozik a lányhoz éneklés közben.


_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah McLaine
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Vas. Márc. 04, 2012 4:30 am

Chezz&Savannah


Az utóbbi időben kicsit túl sokat görcsöltem, és csak most jöttem rá hogy milyen rég óta nem bohóckodtam én senkivel. De komolyan, annyira lefoglalt a suli hogy egyáltalán nem volt időm egy kis mókára, és nevetésre. Így hát most amikor Chezz elkezdett baromkondi, szó nélkül csatlakoztam hozzá. Teli torokból énekeltem a képzeletbeli mikrofonba, miközben össze vissza táncikáltam, azt képzelve hogy valami nagy koncerten lépek fel éppen. Nagyokat nevettem Chezz mozgásán, miközben a dal a végéhez közeledett.
- Ez jó volt. - mondtam mosolyogva amikor véget ért a szám. Oda sétáltam a hangosítóhoz és rá csatlakoztattam az IPodomat. Egy darabig keresgéltem a számok között, aztán kiválasztottam az egyik kedvencemet. A hangszórókból dübörögni kezdett a The Black Eyed Peas, I gotta feeling című száma.
- Na gyerünk, mutasd meg mit tudsz. - kiáltottam túl a zenét mosolyogva, aztán táncolni kezdtem. Mivel táncból sem vagyok olyan rossz, ezért járok tánc órára is, persze nem ezt akarom hivatásomnak. Ez csak egy hobbi az éneklés mellett, nem hiszen hogy el tudnék e valamiféle jövőt képzelni csak a tánccal. Nem ez az ami inspirál engem, csakis az éneklés. Ettől függetlenül természetesen szeretek táncolni, főleg hogyha van hozzá partnerem, mint most Chezz. Neki köszönhetően egy kis időre fel tudtam engedni, és nem a problémáimra gondolni, amiken általában egész nap rágódni szoktam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   Szer. Márc. 07, 2012 10:36 am

Savannah

Elégedetten mosolyogva énekli tovább az ostoba szöveget, tudva hogy a terem hangszigetelt, így senki nem törhet rájuk. Kétszer majdnem hasra esik a saját tappancsaiba, de aztán mégiscsak álcázza a dolgot. Mikor vége lesz, kicsit kifulladva áll meg, és iszik egy kortyot a nemrég szerzett körtelevéből, majd figyeli mit alkot a lány.
- Köszi, de azért mit ne mondjak, te is jól mozogsz - dicséri meg Vannát, és fülelni kezd, majd mikor meghallja a számot elvigyorodik szélesen. Már pattan is vissza, és próbál olyan hülyén mozogni mint az ismert klippben a szereplők.
- Próbálkozom, jól van? - kiált vissza a lánynak, és nem is hazudtolja meg magát, jön-megy, vonaglik miközben ő is énekel, hiszen ezek elég ismert számok azért, és kell a lazulás. A színpadi mozgás jól áll neki, de táncnak nevezni még korántsem lehetne, csak amolyan rugalmas koreográfia, amit mindig el lehet sütni. Mikor ennek a számnak is vége, ismét Chezzy jön, és meglengeti a telefon dugaszát, és Vanna karjához tolja először.
- Totálisan rád hangolódtam - böki ki végül nevetve, és tovább penderül a hangosítóhoz, és ezúttal egy kicsit metálosabb szám mellett dönt, még pedig a Linkin Parktól a Numb című számra ami igencsak toroknyúzó. Azt is elkezdi üvölteni, behajolni és pózolni kezd a mikrofonnal, miközben úgy tesz mintha annyira nagyon ordítana.

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zeneterem   

Vissza az elejére Go down
 
Zeneterem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Maryland Művészeti Iskola-
Ugrás: