Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Black Diamond

Go down 
SzerzőÜzenet
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Black Diamond    Szer. Ápr. 18, 2012 7:19 am

Egy igen népszerű rockerek által kedvelt szórakozóhely.

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuri Boyka
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Age : 36
Hozzászólások száma : 7
Tartózkodási hely : New-York

TémanyitásTárgy: Re: Black Diamond    Szer. Ápr. 18, 2012 7:31 am

Mindenki aki beteszi a lábát.


Munka után jót tesz egy kis kikapcsolódás, ezzel a gondolattal indultam el a kis luxus villámból amit a maffia oly nagy örömmel biztosított számomra, persze ez a térítés egy kidobói fizetésből nem igazán jöhetne össze, ezért ez nagyon feltűnhet a zsaruknak, eddig viszont nem kopogtattak az ajtómon, de ha meg is teszik, akkor eltüntetem őket, mivel ahhoz értek...
Szép lassú léptekkel haladok a Club felé, hiszen hova sietnék, még csak nem is dolgozni megyek, és úgysincs olyan akivel találkozni akarnék... Nincs egy barátom se aki számítana, szóval egyszerű a dolgom, csak bemegyek és iszok magam társaságában egy kólát, aztán távozom.
Ha meg kell valakinek a bunyó, az megkapja, bár nem igazán van olyan ebben a városban, aki bátor lenne ennyire, maximum elég részeg. Részegnek beverni egyet nem dicsőség, viszont már rég nem volt olyan incidens amivel újra használhattam volna az isten által adott képességeimet.
Bár kit érdekel, nem azért megyek hogy bunyózzak csak alkalomadtán fogok így cselekedni...
Hosszú séta során elértem a kaput, majd mivel ismertem az ottani kidobókat, semmiféle jegy fizetése nélkül lazán besétálok, ameddig más ember sorba állnak hogy bejuthassanak erre a helyre.
Mondjuk elég tré... Illetve ez a saját véleményem, nem szeretem az ilyen helyeket, de az ilyen munka a testhezálló, szétrúgni pár segget, meg egyebek...
Belépve az ajtón látok pár támaszkodó teljesen részeg kölyköt, akik egymással próbálnak értelmesen kommunikálni, láthatólag nem jött nekik össze. Nem foglalkozom velük, tovább sétálok a pult felé majd a pincérnő mosolya köszönt a pultnál.
- Szia Yuri, mit adhatok?
Pár pillanatnyi hatásszünet után csak legyintek egyet majd így szólok.
- Mint mindig... most is maradok a kólánál...
Nemsoká meg is érkezik az üdítőm, egy korty után visszahelyezem az asztalra, majd a jelenlévőket kezdem méregetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Black Diamond    Szer. Ápr. 18, 2012 7:50 am


Kinek: Mindenki aki csatlakozik •• Ruha: Ez •• Szó: 341
Ma egy kis lazulós estének nézek elébe. Kicsit ki szeretnék kapcsolódni, amolyan egyedül partizva és a véletlenekre számítva. Ami azt illeti, nem indult túl jól a napom. Kicsit bal lábbal keltem fel, kicsit így kicsit úgy, minden bajom volt. Aztán suli… teljesen lefárasztottak, így aztán szinte egész délután aludtam. Jó nekem? Nem… nem jó. Olyan izomlázam van, hogy az hitetetlen.
Mikor sikerült felkelnem, átöltöztem. Ma a BD-t választottam magamnak ki szórakozóhelyképpen. Nem írtam senkinek sem, nem szóltam hogy hová megyek. Majd hátha valakivel összefutok. Vagy lehet, hogy ma ismerkedős estét tartok csak. Ki tudja még… Tehát átöltöztem, rendbe hoztam magamat. Smink, hajvasalás, igazítás majd táskámba pakoltam és már az ajtó felé is indultam. A balszerencsém még mindig kerülgetett. Pedig azt hittem, hogy sikerült kialudnom… úgy tűnik, mégse. Mikor leértem a lépcsőn, vigyázva, hogy le ne essek a magas sarkú cipőben, felfedeztem, hogy a pénztárcám fenn maradt. Az nélkül pedig semmire nem megyek. Szuper. Visszatotyogtam a szobámba, majd eltettem. Fújtam magamra a kellemes illatú parfümömből egy keveset és elindultam, remélve, hogy már minden megvan. Leérve a lépcsőről, elő szedtem a cigimet és rágyújtottam mielőtt elindultam volna. Kicsit elmosolyodtam. Csak azért, mert belegondoltam, hogy az átlagos fél doboz cigi helyett, ma ez csak a második szál volt. Szuper. Leszokni úgysem tudok…
Pár utcával kellett lejjebb sétálnom, hogy a BD-be érjek. Persze beengedtek. Ez volt a második legjobban kedvelt hely, a Rock Club után, ahova jártam. Hasonló stílusú volt meg minden egyéb. Táskámat a kezemre akasztottam, majd az ajtóba eldobtam a cigicsikket és beléptem. Körülnéztem. Elég sok ember fordul meg itt, főleg esténként. Volt egy-két ismerős arc, de senkihez nem mentem oda. Nagy nézelődésembe, éppen hogy csak elindultam előre, valami kiöntött ital maradványain sikeresen megcsúsztam és valahogy úgy estem, hogy éppen Yuri és Chezzy közé. Szóval ha megfognak megfognak, ha nem nem, így jártam akkor.
Most még jobban utálom és szidom magamba ezt a napot… azt hiszem, ma kicsit többet fogok inni a kelleténél, de a végén még az is rosszul sül majd el. Csak az kellene, hogy a rendőrök megállítsanak vagy valami hasonló.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Black Diamond    Csüt. Ápr. 19, 2012 11:53 am

Yuri, Kaya, és mindenki más aki jönne

~A csudába lehet ilyen hosszú egy előadás, ez emberkínzás már lassan...~
Gondolkodik a fiú, miközben a nagyelőadóban az óra a vége felé jár lassan. A padra könyökölve támasztja a fejét, és álmos szemekkel pislog a tanárra, szemlátomást azt sem tudja ki mi hol merre és meddig. Éberen szundít, így kis híján felkiált, mikor zsebében megrezdül a telefonja. Előhalássza, és elolvassa az sms-t, amiben pár barátja egy kis esti bulira hívja. Fülig szaladó szájjal máris a választ gépeli hogy természetesen ki sem hagyhatná, és ott lesz, csak mondják meg mikor legyen hol. Közben a tanár elengedi őket, és Chezzy már szalad is, hogy telefonáljon, és menjen haza átöltözni, mert lassan partytime lesz. Végigszáguld a folyosón, egyenesen haza a kis lakásába, amit két társával bérelnek már két éve, és gyorsan átöltözik. Felvesz egy kényelmes laza zöld nadrágot, tornacipővel, és egy szaggatott fekete izompólót, ami szépen kiemeli az izmait, noha nem büszkélkedik vele mindenütt, azért jó alakja van. Hajával nem kezd semmit, így színes forgatagként díszeleg. Felkapja a telefonját, az igazolványait, és a tárcáját, zsebre teszi és a lakáskulcs után nyúl, és már indul is.
- Majd jövöööök - búcsúzik el barátaitól, amazok csak fejcsóválva néznek utána, megszokták hogy jön-megy össze-vissza, és néha alig 5 percet van otthon, de nem zavarja őket, mert külön szoba jut mindenkinek.
A megadott időre oda is ér a Black Diamondhoz, és 20 perces sorban állás után be is jut, és azonnal a barátait kezdi el keresni, így közelebb sétál a pulthoz. Meglátja az úgynevezett kedvenc kidobóemberét, és szélesen rámosolyog és int neki, majd kicsit távolabb a pulton át a kiszolgálóhoz hajol, és rendel tőle egy kólát, majd visszafordul, de ekkora valaki a nyakába zuhan. Automatikusan kap utána, főleg mikor eljut a tudatáig hogy az a valaki Kaya.
- Hélló hékás, óvatosan ám, csúszik a talaj mint a fene - mosolyog jókedvűen, és ha a lány stabilan megáll, elereszti, nem akar illetlen lenni.
- Mi járatban erre?


//Elnézést kérek hogy csak most....//

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuri Boyka
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Age : 36
Hozzászólások száma : 7
Tartózkodási hely : New-York

TémanyitásTárgy: Re: Black Diamond    Pént. Ápr. 20, 2012 11:12 pm

Mindenki aki beteszi a lábát.


Mikor újabb kortyot leküzdve a kólából nyelek egyet a másik oldal felé fordulok és ott is szemügyre veszem a benn tartózkodókat... Hát igen, ha mondanom kellene, most öt maffiatagot helyből fel tudnék sorolni akik a helyszínen tartózkodnak, de tartják a tisztes távolságot, vagy azért mert félnek, vagy csak nem akarják hogy a zsaruk együtt lássák velem, mert ki tudja ki figyel a tömegből. Na de nem is számít, ameddig nem jönnek a közelembe így újra a pult felé fordulva egy kicsit csavargatom a két kezemben a poharamat és közben a szokásos tekintetem a pultra helyezve várok valamire, bár magam sem tudnám megállapítani, hogy mire, hiszen nem jöttem senkivel, nem akarok új ismerősökre szert tenni, így hát...
De ez a nyugodt légkör megváltozik, amikor az egyik ismerős? csaj beburul a két szék közé, amin én meg a Chezz nevű srác ül... Igazság szerint őt is ismerem, egy pár szó erejéig, de nem vagyok velük semmilyen kapcsolatban. Amikor a Kaya beburulna egy mozdulattal megtolom a mellkasánál és visszaáll stabilan az egyensúlyába.
- Te ma már ne igyál többet... -
Emelem fel a poharam majd az számtól egy centire megállítom egy pillanatra... Bólintok egyet Chezz felé, majd újabb nagy levegőt veszek és kortyolok az üdítőmből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Black Diamond    

Vissza az elejére Go down
 
Black Diamond
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Képek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Szórakozóhelyek-
Ugrás: