Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Scorbone kávézó-reggeliző

Go down 
SzerzőÜzenet
Chezz Princeton
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Scorbone kávézó-reggeliző   Kedd Ápr. 17, 2012 9:56 am

Egy elegáns kis kávézó, ahol meleg reggelit is adnak. Az ügyvédek, üzletemberek kedvelt találkozási helye.

_________________

A Magyar True Blood FRPG csíkos mixerének, Chrispin C Denoire jóvoltából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriel Laxman
Város vezetői
Város vezetői
avatar

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   Szer. Ápr. 18, 2012 5:17 am

Stephanie

Átlagos napnak indult a mai is, Gabriel korán kelt, és nyolckor már a kocsijába vágódva száguldott át New Yorkon, hogy beérjen az irodájába kilencre. Nem lakott messze, de a reggeli dugó miatt el kellett indulnia időben. Az öltözködéssel ma se sokat időzött, egy krémszínű nadrágba bújt, és egy egyszerű halványkék ingbe, amire vastag termő pulóvert húzott az időjárás ellen. Haja szerteszét állt a fésülködés után, éppen hogy stabilitásra tudta némi zselével kényszeríteni. Mellette az anyós ülésen jó pár mappa hevert, banki ügyek, szerződések, megbízások és a többi.

Lassan parkol le a szokásos helyére az irodaház parkolójában, és még mielőtt bemenne az irodába, úgy dönt reggelizik egyet a kedvenc kis kávézójába. Így hát fogja az iratokat, és a táskáját, és átsétál az úton, majd benyit. A pultos már ismerősként köszönti, és Gabriel is egy halvány mosolyt villant fel.
- Jó reggelt. Melegszendvicset kérek, mustár nélkül, és egy extra cappuchinot. Köszönöm - adja le a rendelést határozott, mély de mégis kellemes zöngéjű hangján, és letelepedik az egyik kétszemélyes asztalkához, nem akar több helyet elfoglalni mint amennyit feltétlenül szükséges.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanie McGewyn
Város vezetői
Város vezetői
avatar

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   Csüt. Ápr. 19, 2012 9:36 pm

Gabriel


Nehézkesen ébredtem fel, mivel későn feküdtem le. Szerencsém, hogy most kivettem egy lakást az irodakomplaxumok mellett, így nem kell azon aggódnom, hogy mennyit kell kocsikáznom azért, hogy elkéssem. Mostanában rengeteg munkánk akad bent, így esélytelen, hogy időben hazaérjek vagy normálisan tudjak enni vagy egyebek. Ez... nem jó.
Reggelizni már a kávézóba indultam. Gyorsan felkaptam magamra egy elegáns kis kosztümöt, feketét persze, sminkeltem és megigazítottam a hajamat. Pár perc múlva, már a liftben voltam. A kávézó is az irodákhoz közel eső helyen található, úgyhogy nem is csodálkoznék, ha esetleg munkatársakkal is összefutnék. Nem túl sokat beszélgetek a legtöbbjükkel, csak azokkal, akik közel állnak hozzám.
Belépek a kávézóba és elmosolyodom. Néhány embernek biccentek, de először a pulthoz veszem az irányt. Előszedem a pénztárcámat, majd rákönyökölök a pultra és üdvözlöm az eladót.
-Szeretnék egy kávét, a szokásosat és egy... abból a salátás szendvicsből egyet.
Bökök az üveges pultban lévő egyik szendvicsre, mire a nő bólint és a konyha felé veszi az irányt, hogy kiadja a parancsot. Pár másodperc múlva, már érkezik is a kávé és a szendvics. Körülnézve, talán Gabriel lesz a legalkalmasabb társaság jelenleg. Felé veszem az irányt, mosolyogva.
-Jó reggelt Gabriel. Hogy vagy ma? Tegnap este ti is olyan sokat dolgoztatok? Hú... Ewan tegnap rám sózott valami munkát, és vele együtt kellett bennmaradnom későig.
Rázom meg a fejemet miközben helyet foglalok szemben vele. Tudja, hogy Ewan hajt rám, vagyis... ezt mindenki tudja. És azt is, hogy engem egyáltalán nem érdekel. A kávéból kortyolok egy nagyon picit, mielőtt még megsütne.
-Jó étvágyat.
Azzal én is nekikezdek a reggelimnek, szépen lassan egészen kicsiket harapva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriel Laxman
Város vezetői
Város vezetői
avatar

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   Vas. Ápr. 29, 2012 2:08 am

Még nem tud teljes mértékben koncentrálni, de mikor kihozzák a káváját és a kért szendvicset, megpillantja a felé közeledő munkatársát, az egyetlen nőt a tanácsban. Halványan elmosolyodik.
- Jó reggel Stephanie. Köszönöm megvagyok, igen sajnos én is valamikor fél három körül értem haza. Én Michaellel dolgoztam sokáig este - válaszolja a nő kérdésére, és belekortyol a kávéba, de rögvest el is fintorodik. Cukor, hol a cukor? Megtalálja, és a fél cukros bödönt beleönti a csészébe, hogy élvezhető legyen a kávéja. A nőre pillant, és eszébe jut hogy mennyire furcsa, a négy férfi között az egy szem női tanácstag, de persze általában mindenki kedveli.
- Köszönöm, neked is jó étvágyat - kívánja viszont, és mikor már félig elfogyasztotta a szendvicset, kis szünetet tart.
- Amúgy mi újság? - érdeklődik, és figyeli hogy a nő negyed akkorákat harapva eszeget mint ő. Ő meg is halna, ha így kéne ennie, mihamarabb szereti csillapítani az étvágyát, így inkább nagy falatokkal harap mindig, mindenből.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanie McGewyn
Város vezetői
Város vezetői
avatar

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   Kedd Május 01, 2012 9:50 pm

Gabriel

Nos igen. Az egyetlen szem nő vagyok én. Különös dolog, de hát nem bánom ami azt illeti. Egészen jól állok így a többiekkel együtt. Amit még tudni illik, hogy Ewan és én nem vagyok valami happy barátok, de ha muszáj együtt dolgozni akkor muszáj. Nincs mit tenni és így jártam.
-A, az se túl jó. Engem is befogtak. De remélem lesz valami eredménye is ennek a dolognak.
Vonok vállat. A kajámra pillantok, majd lassan ugye falatozni kezdek. Közben valami témán gondolkodom. Gabriellel jól el lehet beszélgetni, ezért szeretek vele ilyenkor itt találkozni. A többiek nem mindegyike normális. Pláne Ewan.
-Fáradság, meló, meló, meló. Jó lenne már egy kis lazítás. Lehet, hogy elmegyek majálisozni valamerre, de ha kell segítenem a Central parkban, akkor ott is jó lesz. Kicsit kikapcsolódni... te nem szeretnél már? Elvégre, majdnem te dolgozol legtöbbet közöttünk.
Igen, ő az aki legtöbb dolgot csinálja és néha már úgy sajnálom. Átvállalnék több dolgot is, de hát ami az övé azt sose csináltam és nem is fogom tudni, úgyhogy azt hiszem hiába.
Lassan én is befejezem a reggelimet. A kávémat fogom a kezembe, miközben hátradőlök a széken.
-Te, tervezel valami kis nyaralást, vagy hétvégi kiruccanást mostanság?
Érdeklődöm kedvesen, miközben néha egyet-egyet kortyolok a kávémból. Mmm... ez már kellett. Máris jobban érzem magamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lisbeth Aylwin
Színművészeti szak
Színművészeti szak
avatar

Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   Csüt. Május 03, 2012 1:47 am

Ez a kezdő post Cressie Johnson-nak íródott és elnézést, hogy ilyen későn került rá sor.
A szerencsés találkozás során ebben katt! öltözékben láthatsz.
megjegyzés:remélem annak ellenére, hogy lassan írtam tetszeni fog és lesz kedved játszani

Nincs is jobb mint egy napsütötte szombat délelőttöt villásreggelivel kezdeni. Családom gyakran tart sok-sok vendéggel ilyen "ceremóniát". A mai nap sem kivétel ám nekem most nincs szükségem a nyüzsgésre és a jópofiskodni sincs kedvem. Gardróbból elővéve ruhadarabjaim magamra kapom és már el is hagyom a hotelt. Ezzel kapcsolatban lehet kérdés merül fel. Nos igen apám vállalkozó és van egy hotelunk aminek az egyik szintjén mi lakunk. Mit mondhatnék róla nagy, fényben nem szenved hiányt és csodálatos a kilátás, főleg este a kivilágított New York. Meseszép. Puszit nyomok ősök arcára, meg néhány ismerős arcnak köszönök és már be is szállok a liftbe. Földszintre érve elköszönök a portástól. Imádom ezt a hapsit. Olyan jó lelkű és mindig megnevettet. Sokan azt vallják a személyzettel csínján kell bánni, de ez a mi esetünkben messziről el van kerülve. Majdnem olyanok vagyunk mint egy NAGY család. Amint kilépek az épület falai közül, avagy távozom az üvegajtón rögtön előkotrom telefonom. Hát igen a modern technika, nah meg persze a twitter, facebook stb... barátokkal kelek és fekszek. Partykra hívnak vagy rendezek. Pasik jönnek mennek. Most azt lehet gondolni elkényeztetett ribi vagyok, akinek épp ebben a pillanatban jött meg a sofőrje, hogy elvigye reggelizni.
-Jó reggelt, a szokásos reggelizős helyre.-
Kérem meg üdén, frissen. Szóval visszatérve. Nem vagyok ribanc, sem hercegnő, de tudok élni és a Maryland-i iskolában sokan vannak hasonló helyzetben.
Mikor megérkezünk gyorsan kipattanok a fekete kocsiból, mely visszafordul. Ha kell fuvar csak egy telefon. Besietek a kávézóba, már gyomrom hangoskodni kíván, hogy hékás! éhes vagyok! Beállok a sorba. Viszonylag sokan vannak, bár megtudom érteni remek ez a hely. Sokat járok ide. Az előttem lévő nő vagy lány (hátulról nehéz megállapítani) leejti apróját. Persze egyből belém csap a jótét lélek és leguggolok segíteni neki, ám a sors fintora-e, hogy segítek és még is balul sül el, nem tudom de azt kristálytisztán érzem, hogy a fejem hasogat.
-áúú!-
Kapok oda hirtelen. Összefejeltünk. Remek. Azért segítek neki, és remélem nem lett baja. Bár szerintem én agyrázkódást kaptam. Nah jó ez túlzás, de nem bírom a fájdalmat.
-Jól vagy? Amúgy Lisbeth Aylwin vagyok és te?-
Tegezem hát persze. Egy fiatal, csinos leányzó akárcsak én, de nem ego a fiatalságra értendő. Kicsit ismerős az arca..kicsit? Egy suliba járunk. De még sosem álltunk le beszélni vagy ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Scorbone kávézó-reggeliző   

Vissza az elejére Go down
 
Scorbone kávézó-reggeliző
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Irodakomplexumok-
Ugrás: