Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Folyosók

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Folyosók   Vas. Feb. 26, 2012 1:21 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Victoire Maxwell
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 12
Tartózkodási hely : new york.

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Kedd Márc. 27, 2012 3:41 am

Theon & Victoire

Zombie unicorn.
Hogy lehet ilyen nevet kitalálni egy együttesnek? A sok zombis film meg könyv nagy valószínűséggel annyira Chace agyára ment, hogy ilyen nevet talált ki. Ráadásul egy elég érdekes pillanatot választott ki arra, hogy ezt közölje velem.
A zeneelmélet dolgozat második oldalán jártam, és néma csend volt az osztályban. Mr. Green valami unalmas könyvet lapozgatott, amikor Chace hirtelen felugrott a székről (felborította a padot is), és az egész osztálytermen át kiabál felém, hogy kitalálta az együttes nevét. Csak a fél osztály, na meg a tanár néztek minket hülyének. Ha nem megint a harminc lyukas, majdnem térdig érő acélbetétes bakancsom lett volna rajtam, biztos lerántom azt, és hozzávágom a legjobb barátomhoz. De mivel majdnem fél órám ment rá arra, hogy bekötözzem, inkább hagytam a fenébe ezt a verziót.
De még nem is ez volt a legszörnyűbb dolog; legszívesebben elsüllyedtem volna a föld alá, amikor Chace megmondta azt a hülye nevet. Zombie unicorn. Zombi egyszarvú. Te jó ég.
Szerencsére ezután az incidens után sikerült kifejezetten gyorsan befejeznem a dolgozatot, és kislisszolnom a tanteremből, mielőtt bárki megállítana, és elkezdene kérdezősködni. Van egy olyan érzésem, hogy ideje lenne valahova elutazni. Mondjuk egy hét Hawaii-on? Lehet, hogy sikerülne valakit rábeszélnem, hogy eljöjjön velem.
Mivel még nincs vége az órának, csak kevés diák jár a folyosón. Sietős léptekkel haladok a kijárat felé, hogy még a csengő előtt kijussak az iskolából. Sürgősen szükségem van egy cigire... Hova is tettem azt a hülye dobozt?
Már szinte futok kifelé, közben a táskámban kutatok, így elkerülhetetlen, hogy annak az egyetlen személynek is nekimenjek, aki éppen velem szembe jön. A cigis doboz kiesik a kezemből, és engem is csak egy hajszálnyi választ el attól, hogy fenékre essek. Felemelem a tekintetem, hogy felnézhessek a srácra, akinek nekimentem, és érzem, hogy elpirulok. A fenébe.
- Ne haragudj... Nem akartam neked menni, véletlen volt...
A cigis doboz még mindig ott hever a lábam mellett, de annyira le vagyok fagyva, hogy eszembe se jut, hogy felvegyem. De egyenlőre elfér az ott...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Theon Throne
Grafika szak
Grafika szak
avatar

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Kedd Márc. 27, 2012 4:21 am

Nos lezajlottak a fénykép készítések az évkönyvben, nem voltak könnyű menet, de mint mindent ezt is sikerült megoldanom. Egész éjszaka az utolsó előhívandó képekkel szenvedtem, mondanom se kell aludni nem sokat aludtam, de nem szeretem félbehagyni a dolgokat. Inkább szenvedek, de végig csinálom, meg aztán elég jól is honorálják a dolgot, ami nem utolsó szempont. Szóval a tanulásról most le is tettem egy időre, de szerencsére a tanároknak megtudom magyarázni, hogy legalább jó célt szolgálok a tettemmel. Sőt róluk különösen jó képeket csinálok. Nos, reggel valahogy kikerültem az ágyból, ne kérdezze senki hogyan, sikerült a lehetetlen. Összeszedtem magam , kocsiba ültem elszaladtam a stúdióba a képekért, majd irány az iskola. Pár órára bementem, de hogy mindenkinek jót tegyek, előszeretettel zavartam az órákat, hogy megjöttek a képek. A diákság imába foglalta a nevem, a tanárok meg... azok a tanárok. Igyekeztem tényleg mindenkiből kihozni a maximumot, és van akikből nem is nem kellett kihoznom.
A kaja szünetben a haverokkal elmentük a közeli étterembe, és megmutattam pár hölgyemény képét, és elmeséltem nekik, hogy velük terveim vannak. Na nem kell rögtön félre érteni, csupán ideálisnak tartom őket egy-egy fotózásra, és kitudja, még a végén meghozom nekik a hírnevet. Mondanom se kell, csurgott az összes haver szája, ha a lányok tudnák, hogy én hogy mutogatom a képeimet némelyik tökfej haveromnak, biztos kapnék hideget meleget. De inkább hideget. Ezek után, amint visszaértünk megkerestem a lányokat, és elég könny dolgom volt, végül is, vagy elég nagyra vannak magukkal, és ez minden álmuk, hogy mindenki őket nézze, vagy csak bevetettem szépfiús mosolyomat, vagy ha még ez se működött, akkor inkább hagytam.
Az utolsó lányt vártam. Kint álltam a folyosón, a szekrényeknek dőlve, és váltam, hogy vége legyen az óráknak, amikor is azóta se értem hogy, de nekem jöttek. Lenézek, láttam, hogy ott egy cigis doboz, amit rögtön felvettem , és két döbbent szempárt. - Nem haragszok - Mosolygok, és átnyújtom a cigiét. - Úgy is téged kerestelek. Victoire ugye? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victoire Maxwell
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 12
Tartózkodási hely : new york.

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Kedd Márc. 27, 2012 7:07 am

Theon & Victoire

Megrázom a fejem, nagy nehezen kirángatva ezzel magam az első sokkból. Hogy lehettem ennyire béna, hogy nekimentem, amikor a szekrényeknek támaszkodott? Lehet, hogy nem kellett volna tegnap hajnali ötig fent lenni. De nem én tehetek róla, hogy mindig elkapott az a hülye rendőr, amikor már majdnem kijátszottam a GTA-t...
Zavartan beletúrok a hajamba, és néhány, az arcomba hulló kósza hajtincsem mögül veszem jobban szemügyre a srác arcát. Szükségem van pár percre, hogy rájöjjek, honnan ismerem. Ő csinálta a képeket az évkönyvbe. Elvileg még a nevére is emlékszem, csak most hirtelen nem ugrik be.
Nagyokat pislogok a másikra, amikor felveszi a leejtett cigis dobozomat, és átnyújtja nekem.
- Öhm.. köszi...
Félszegen rámosolygok a srácra, akinek menet közben még a neve is az eszembe jut. Theon. Már ha nem csal az emlékezetem. de általában nem szokott. De inkább nem szólok semmit, nehogy összekeverjem valakivel, és beégjek. Így is elég gáz volt ez a cigielejtés...
A kijelentésére, miszerint engem keres, felvonom a szemöldököm, és félszegen hátradobom a hajam, láthatóvá téve ezzel a tetoválást a nyakamon. Nemrég csináltattam, és kegyetlenül büszke vagyok rá. Rebelle fleur. Ezt még a silány francia nyelvtudásommal is értem.
Mégis miért kereshetett? Sok különböző dolog megfordul a fejemben, de inkább megtartom magamnak a teóriáimat.
- Ha engem kerestél, akkor megtaláltál.
Félszegen bólintok, és rávillantom a srácra az egyik legdögösebb mosolyomat. Meg kell hagyni, kifejezetten jól néz ki, (A fenébe, Vicky, neked van barátod!) és le sem tagadhatom, hogy sok minden megfordul a fejemben. De inkább annyira nem élem bele magam a fantáziáimba, nehogy a végén pofára essek...
- Miért kerestél?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Theon Throne
Grafika szak
Grafika szak
avatar

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Szomb. Ápr. 07, 2012 1:20 am

Miután átnyújtottam a cigis dobozt, előre mutató kezekkel jeleztem, hogy menjen előttem, úgy is vágyok már egy szál cigire, és így legalább beszélni is tudok vele. Láttam rajta, hogy egy kicsit még kvázi sokkolva volt, meglepte az esés, de hát ez olyan dolog, hogy bárkivel megesik, én is szoktam botlábovics lenni, és nem mellékes az se, hogy nem olyan ember elé esett, vagy olyanban esett el, akit nem is mer, és tán még ki is röhögte volna. Szerintem nagyon is készséges voltam ezen ügyben, és a megszokott mosolyommal, még talán sikerült is egy kicsit oldanom a helyzet cikiségét.
- Nincs mit - Közben becsukom az ajtót, és meggyújtom a cigim, pontosabban előbb neki tartom oda a lángot, és csak aztán én. Mélyet szívok, majd szolidan végig mérem a lányt. Ha nem emlékeztem volna, hogy miért is ajánlok neki egy portfóliót , hát most rájöttem. Dekoratív , és van valami olyan kisugárzása, ami nem is tudom. Egyértelműen más mint a többi lányé.
- Nos azért kerestelek volna, hogy elkészültek a képek, és arra gondoltam, hogy ha van kedved csinálhatnánk egy portfoliót. Természetesen ez most nincs megszabva, hogy miben szeretnél lenni, mennyi takarást szeretnél, megegyezés kérdése, én csak az alap ajánlatot tettem meg. – Mosolyogva rákacsintok, és válom a választ. – Persze az első alkalom a saját önköltségemre megy, szóval neked ez semmibe se kerül, csak egy-két szép mosolyba. – Természetesen, ez nem itt is most eldöntendő kérdés. De jobb lenne ha minél hamarabb sikerülne közös megegyezésre jutni, és remélhetőleg elkezdeni a közös munkát. Közben előkeresem az évkönyves képeit, és átnyújtom.
Tessék, ezek az évkönyves fotók, és ahogy kérted csupán apró retusálások vannak rajta, hozzá teszem nem értem miért. – jegyzem meg halkan – De ha mégse lennél megelégedve, szóljál megvannak a negatívok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victoire Maxwell
Zene szak
Zene szak
avatar

Hozzászólások száma : 12
Tartózkodási hely : new york.

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Pént. Ápr. 13, 2012 8:28 am

Theon & Victoire
Félszeg mosollyal az arcomon indulok el a kijárat felé, elvégre is az iskolában nem lehet cigizni. egyszer rajtakaptak a wc-ben, és egyből az igazgatónál kötöttem ki. azóta inkább lelépek egy-két óráról, de nincs az a pénz, amiért újra rágyújtanék az épületben.
Mikor kiérünk az épület elé, kivételesen nem a "normális" cigire gyújtok rá, hanem a mentolosra, amit a bőrdzsekim valamelyik zsebéből halászok ki. Beleszívok a cigimbe, és kéjes sóhajjal fújom ki a füstöt. Erre volt szükségem egész nap... Nekitámaszkodok a falnak és a táskámat ledobom a földre. Pár pillanattal később a bőrdzsekim is lekerül mellé. Hihetetlen, hogy milyen meleg van idekint... Na mindegy.
Figyelmesen hallgatom a srác minden szavát, minden egyes pillanattal egyre feljebb vonva a szemöldököm. Portfolió? Hogy őszinte legyek, sosem gondolkodtam azon, hogy esetleg modellkedjek. De hát itt nincs szó professzionális fotómodellkedésről, ami később keringeni fog a neten, benne lesz az újságokban... Mondjuk, ki tudja, lehet, ha megtetszik a dolog, még karrierbe is kezdek...
- Tudod, igazából sosem gondolkodtam azon, hogy... Hát... Tudod.
Félszegen rákacsintok a másikra, és kissé szégyenlősen elmosolyodok.
- De most, hogy mondod... Ha valamikor tényleg lenne időd, akkor nagyon szívesen.
Beleszívok a cigimbe, és egy pillanatig elgondolkodok azon, hogy ha tényleg lenne ideje arra a fotósorozatra, mit lehetne belőle kihozni. Biztos neki is lenne néhány ötlete, meg nekem is, sőt, ha minden jól menne, még akár a zenekart is lehetne ezzel hirdetni. Na jó, megint kicsit belelovaltam magam...
amikor átnyújtja nekem az évkönyves fotókat, egy pillanatig meglepetten nézek rá, nagyrészt azért, amit mondott. És bármennyire is igyekszem titkolni a meglepettségem, biztos vagyok benne, hogy észre fogja venni.
- Köszi...- kicsit elnyújtom a szó végén, mert leköt a fényképek nézegetése. Tényleg, kifejezetten jók lettek. Irigylésre méltóan jók. - Nagyon jók lettek, azt hittem, sokkal rosszabbul fogok majd kinézni.
Na igen, az önkritikám mindig is túl nagy volt. Aznap ráadásul a hajam is inkább szénakazalra hasonlított, meg nem is aludtam ki magam... ennek ellenére meglepően "átlagosan" nézek ki. Wow. A srác tényleg tud valamit...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   

Vissza az elejére Go down
 
Folyosók
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Maryland Művészeti Iskola-
Ugrás: