Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Udvar

Go down 
SzerzőÜzenet
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Udvar   Pént. Márc. 23, 2012 9:17 pm

Egy hatalmas udvar, amely nagy része füves terület. A füves területet kettészeli néhol a kőjárda, amely elvezet az udvar különböző részére. Középen egy nagyobb szökőkút helyezkedik el, több szobor is, valamint mindenfelé padok. Fák, virágok, teljesen olyan mintha egy parkban lennénk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Pént. Márc. 23, 2012 9:30 pm


Allison

Nemrég szereztem csak tudomást erről a bálról. Úgy gondoltam, miért ne, egy kis szórakozásnak totál megfelel a dolog. Nem tudtam, kik jönnek, mi várható.
Rögtön az első dolgom volt keresni magamnak egy párt. Találtam is... Ali személyében. Ő ugye a csapattársam és nem olyan rég óta, de barátom is. Nagyon kedves meg minden, ezért is gondoltam, hogy mehetnénk együtt mert tuti jól szórakoznánk. Azért reménykedem benne, hogy lesznek még más ismerősök is. Szerintem a fiatalabbak körében lesz ez a bál megtartva, de... ki tudja. Lassan odaérek a találkahelyre, ami nem más mint a Flasworth kastély udvara. A cipőm sarka kopog a köveken. Megállok egy padnál, kicsit megigazítom a ruhám, majd kiveszem a táskámból a cigimet. Rágyújtok. Nem láttam sehol sem "tilos a dohányzás" táblácskát, úgyhogy azt hiszem, nem szólhatnak rám. Remélem. Beleszívok egy nagyot, majd köröket formázok a füstből. Közben a távolból látom, hogy többen is jöttek, megérkeztek már. Ali is biztos közöttük van, egyelőre még nem tudom kivenni nagyon az arcokat. Helyet foglalok, szabad kezemmel a térdemre könyökölök és figyelem az eseményeket.


Öltözet

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allison M. Johnson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Vas. Márc. 25, 2012 7:35 amKaya


Már nagyon régen jártam bármilyen kis vagy akár nagyobb bálon. Így aztán , amikor bejelentették a bált, nagyon megörültem. Gyorsan körbekérdezősködtem, hogy kivel is mehetnék, aztán végül úgy alakult, hogy Kaya-val megyek.
Nagyon kellemes és kedves lány és nem utolsó sorban a csapattársam és a barátom is. Vicces és ügyes is meg minden, ezért is gondoltam, hogy mehetnénk együtt, mert akkor tuti jól szórakoznánk.
Elővettem hát a legszebb ruhámat amit csak találtam és gyorsan magamra is öltöttem egy csinos bálozó lány „jelmezét”. Belenézve a hatalmas tükörbe, eléggé jól néztem ki. Tudom nem jó a múltba merengeni, de ilyenkor mindig elképzelem mit is mondana Lucas.
„Csinos vagy babám.”
Erre gondolatra hatalmas mosoly ült ki az arcomra, majd még mindig mosolyogva elindultam a kastélyba. Mikorra megérkeztem már elég nagy számban voltak jelen a bálozók akik legfőképpen fiatal korosztályból származtak. Alig tettem pár lépést a kopogó kis cipellőmben amikor megláttam partneremet az udvaron cigarettázni.
Szép csendben, már amennyire egy magassarkúban lehet csendben menni, odasétáltam hozzá és megdorgáltam.
- Nem mondták még neked, hogy a cigi nem tesz jót az egészségnek? – mosolyogtam majd folytattam – Bocsi, hogy késtem, de közbejött egy jó pár dolog amire ugye nem számít az ember ilyenkor. – feleltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Hétf. Márc. 26, 2012 7:59 pm


Allison


Még egyszer átgondoltam. Igen... teljesen jó választás volt Alival jönni a bálba. Úgy érzem legalább is. Egyik kezemben cigi, másik a derekamon. Közben pedig figyelem erősen a bejáratot. Már felfedeztem, hogy az igazgató úr és a jóképű barátja is megjelentek, néhány érdekes nőszemély az iskolából meg ilyenek. Nem tudom, Freya megjelenik e. Pedig szeretném.
Ekkor láttam meg közeledni Ali-t is. Szélesebb mosoly ült ki az arcomra, és már láttam is rajta, hogy mit akar mondani nekem jelen pillanatban. Azért én tök nyugodtan beleszívtam a cigimbe.
-Már annyian mondták!
Nevettem el magam egy kicsit, majd eltapostam a csikket. Remélem azért annyira nem gondolja komolyan ezt a megszidásos dolgot.
-Semmi gond, én is nemrég jöttem. Addig legalább tájékozódtam a felől, hogy kik vannak bent.
Ugyebár mindenki egyszer bejön és egyszer kimegy. Ezért tudom azt, hogy mire számíthatok ha bemegyünk.
-Amúgy, csini a rucid.
Halvány mosoly, majd végigpillantok rajta. Tényleg nagyon szép.
-Történt valami érdekes ma?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allison M. Johnson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Szer. Márc. 28, 2012 3:13 amKaya

Már csak kuncogtam rajta, mikor közölte, hogy sokan mondták neki, hogy a cigi káros az egészségre. Minden bizonnyal unta már a témát. De nem hibáztatom érte. Anno mikor engem piszkáltak egy csomót amiért minden időmet a táncolással töltöttem, én sem repestem a boldogságtól. Ez nálam egyfajta függőség volt, egy olyan út ami elrejtett bármilyen baj és probléma elől. Nála a cigaretta az ami úgy tűnik, hogy függőséget okozott.
-„Semmi gond, én is nemrég jöttem. Addig legalább tájékozódtam a felől, hogy kik vannak bent.” – felelte amitől egy kicsit megkönnyebbültem.
- Na az jó, és láttál valaki olyat aki említésre méltó? – kérdeztem egy huncut mosoly kiséretében.
Végül is, attól, hogy az ember egyedül jött a buliba, az még nem jelenti azt, hogy feltétlenül egyedül is kell hazamennie. Végül is már nagylány vagyok és tudok magamra vigyázni, és ami nyilvánvaló jól jönne némi társaság minden téren.
- „Amúgy, csini a rucid.” – halványan rám mosolygott, majd végigpillantott rajtam, ezzel is jelezve, hogy tényleg tetszik neki.
- Köszi. Úgy gondoltam ma egy kicsit kicsípem magam, hátha jobban el tudok vegyülni a tömegben. Sose tudhatod, kibe botlasz bele a legváratlanabb pillanatban. – feleltem mosolyogva.
Végül is elég sok jóképű és befolyásos gyerkőc és emberke lesz itt, szóval nem bízhatjuk a dolgot a véletlenre.
-„Történt valami érdekes ma?” – szólt Kaya kérdése, ami visszazökkentett a normál kerékvágásba.
- Igazából semmi különös, csak volt egy kisebb balhé az egyik tánccsoporttal a stúdióban, aztán azt kellett elintézni. Na és veled volt valami? – beszéltem barátnőmhöz, miközben tettem pár bizonytalan lépést a bejárat irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dalnok
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Márc. 29, 2012 10:51 pm

Allison & Kaya
Ahogy az udvaron beszélgettek, szinte észre sem veszitek, hogy két magatok korú fiú jelenik meg és egy vöröses hajú lányt fognak közre, és nagyon úgy néz ki hogy mindketten fűzik az agyát, hogy melyikkel menjen el, de ő nem tud dönteni közülük. Megállnak tőletek nem messze, és tanakodni kezdenek, végül a lány elindul felétek, és mosolyogva, kissé imbolygós járással megáll tőletek nem messze.
- Hellóka, ne haragudjatok hogy zavarok, de segítenétek nekem? Annyira tanácstalan vagyok . biggyeszti le szomorkásan az ajkát, mint aki tényleg nagyon nagy gondban van, és élete múlna a döntésen. A fiúk türelmesen várakoznak kicsit arrébb, és maguk közt beszélgetnek, néha rátok pillantva és elmosolyodva.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Pént. Márc. 30, 2012 1:47 am


Allison és Dalnok


Elgondolkodom a kérdésén. Igazából annyira fogalmam sincs, kit láttam... csak néhány embert tudtam beazonosítani, bár nem tudom mennyire említésre méltóak. Kíváncsi pillantást vetek Allison felé, majd elmosolyodom.
-Az igazgatóm és a haverja. Meg volt egy csomó diák a sulimból.
Megvonom a vállam. Amikor az igazgatóról beszélek elvigyorodok rajta kicsit. Jóképű meg a haverja is, és ezt szerintem Allison is tudja. Rengeteg ember ismeri az igazgatót. Ő a nagybetűs.
-Ez igaz! Én is próbáltam azért valahogy "kiöltözni". Ilyen helyekre gáz egy szál pólóba meg egy farmerba eljönni szerintem...
Vonom meg a vállamat. Közben figyelmes leszek a felénk közeledő emberekre, kicsit fel is vonom a szemöldökömet amikor meglátom őket. Nem tudom pontosan, hogy most mit csinálnak, de annyira nem is érdekel a dolog őszintén szólva. Az ő dolguk.
-Balhé? Hát az jó... én... velem... semmi különös, a szokásos flangálás, punnyadás meg ilyesmi. Pihentem a hét fáradalmait.
Aztán épp amikor már elindulnánk befelé, leszólít minket a csaj. Végigpillantok rajta, kicsit mintha már spicces lenne, de nem tudom megmondani így elsőre. Kérdőn nézek rá. Nem vagyok egy durva, elutasító személy, szóval...
-Hali. Miben kellene... segíteni?
Összefonom karjaimat, közben a két fiú felé vetem a pillantásomat. Az egyik nem is olyan rossz... Aztán, hogy ne legyek túl feltűnő vissza a pillantásomat a csajszira, és várom, hátha valamivel előáll.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allison M. Johnson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 26
Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Szomb. Márc. 31, 2012 1:09 am


~ Dalnok és Kaya ~


Igazán érdekes, hogy az igazgató és a haverja is megjelentek a bálom, bár amennyire szeretnek csajozni és fűzni az ember fejét, már semmin nem lepődök meg.
- Nahát, nahát. Őket is lehet látni? – mondtam egy kissé gúnyosan.
Igazából elég helyes mind a kettő, de elég rossz a hírük ilyen téren ahhoz, hogy bármit is akarjak bármelyikőjüktől.
- Oh, igaz is. A te ruhád se piskóta. Bár egy kicsit visszafogott a te stílusodhoz képest, nem? – néztem a szemeibe, miközben huncut fény csillogott az enyémekben.
- Mind egy, nem olyan fontos. Már elintéztem. – feleltem Kaya-nak mikor a balhéról kérdezett.
De alig, hogy elindultunk befelé, leszólít minket egy lány. Végignéztem rajta pont úgy ahogy Kaya is megtette és láthatóvá válik számomra is, hogy mintha már spicces lenne. végül az elméylülésemből a beszélgetés rángat vissza.
- „Hellóka, ne haragudjatok, hogy zavarok, de segítenétek nekem? Annyira tanácstalan vagyok." - felelte a lány.
- „Hali. Miben kellene... segíteni?” – kérdezte a barátnőm, miközben összefonta karjait maga előtt.
Miközben ők elcseverésztek, én végigmértem a két srácot és eléggé gyanúsak voltak nekem. Amolyan igazán „rossz” fiúsak. Akik tudják mivel csavarjanak az ujjuk köré egy csajt, vagy esetleg többet is. Kísértetiesen hasonlítottak így első ránézésre az igazgatóra és Gaspard-ra.
- Gondolom a srácokkal kapcsolatban, ugye? – néztem kérdőn a lányra, miközben a fejemmel a két srác irányába intettem.
Fene tudja, még az is lehet, hogy jól fogunk mulatni, és tényleg megérte kiöltözni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dalnok
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Ápr. 05, 2012 10:15 pm

Kaya és Allison

Végigméritek a két fiút, és a láthatólag döntésképtelen, kicsit spicces lányt, aki lelkesen bólogat Allison kérdésére.
- Igen, nos az helyzet hogy imádom mindkettőt, de nem tudom eldönteni melyikükkel menjek haza... - kétségbeesett fejet vág, és visszanéz a fiúkra, akik viszont nem őt, hanem titeket néznek. Kihívó mosollyal méregetnek titeket, mint akiket nem is a szőke lány érdekel, hanem sokkal inkább ti, és ezt egyértelművé teszi hogy közelebb sétálnak, egymás mellett, majdnem tökéletes szinkronban. Az egyikük odalép hozzád (Allison), és megsimítja az arcod, amolyan köszönés gyanánt, de vissza is húzza a kezét, nem akar nagyon udvariatlan lenni.
- Nahát, nem hittem volna, hogy ma este nem egy, hanem két angyalt is látni fogok - mosolyodik el, majd hozzáteszi a nevét is a dolgokhoz.
- Josh vagyok - mosolyog minimum 18 karátos mosollyal rád, míg barátja Kayát célozza meg.

- Nahát micsoda ragyogó szépséget látnak szemeim - udvarol ő is, mint a barátja, és ő Nick néven mutatkozik be.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaya Anderson
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Age : 24
Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Csüt. Ápr. 05, 2012 11:06 pm


Allison és Dalnok

-Lehet ám!
Vigyorodtam el körülbelül ugyan úgy, mint ahogy Allison. Majd a ruhámra pillantottam. Valóban nem akartam túlzottan kiöltözni, szóval a legelső rucit kaptam ki a szekrényből, ami ez volt persze.
-De, egy kicsit tényleg visszafogott. Nem akartam túlzottan kiöltözni ma, valahogy ilyen kedvembe voltam.
Vonok vállat. Aztán ugye megjelennek az ismeretlenek. A lány aki először megcéloz minket, be se mutatkozik. Na nem mintha én olyan kezdeményezős fajta lennék, aki be akarna mindenkinek mutatkozni... viszont a pasikat jól megnézem magamnak, mint ahogy mindig is. Szeretek kicsit játszadozni velük. Egy érdekes pillantást vetek Allison felé, majd halvány mosolyra húzom a számat. Aztán szerencsémre, pont az a srác jön oda mellém, akit kinéztem magamnak. Nick...
-Ohh, köszönöm. Igazán megtisztelő.
Ki tudja, lehet még balhé is lesz belőle, főleg ,hogy én nem vagyok az a típus, aki idegeskedne azon, hogy a pasik éppen másik csajra hajtottak azelőtt és most velem próbálnak kavarni. Szóval ha a csajnak éppen féltékenységi rohama lesz, így járt. Tudom, hogy gonosz vagyok... nagyon gonosz.
-Szóval... Én nemtudom.
Válaszolom utólag a csajra nézve, egy apró mosollyal az arcomon. Teljesen ártatlannak néz ki, viszont ki tudja, mi rejlik mögötte a gondolataimba. Kíváncsi vagyok Allison mit fog mondani.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dalnok
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Vas. Ápr. 29, 2012 2:29 am

~ Inaktivitás miatt lezárom, és irány a Majális!~

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   

Vissza az elejére Go down
 
Udvar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Flasworth Kastély-
Ugrás: