Nem az számít, mid van, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Step up! Street dance!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome!

2012. Ez a tánc éve! Akár az utcai táncé akár nem, mindkettő tökéletes itt. Igaz, hogy a két banda között mindig is összetűzések voltak, de az mit számít? Ez adja meg az érdekességét a városnak és a táncnak!
Csatlakozz. Éld át a tánc rejtelmeit, küzdj meg a győzelemért!

Step up!
Hasznos Linkek
A hónap karakterei
A hónap női karaktere


Vyxline Handers

A hónap férfi karaktere(i)


Chezz Princeton


Asher Black
Latest topics
» A Galaxis Hódítói
Kedd Júl. 23, 2013 3:44 am by Vendég

» A 4 elem harca
Hétf. Ápr. 29, 2013 9:25 am by Vendég

» Dangerous Mystic World
Szer. Ápr. 03, 2013 1:10 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:41 am by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:13 pm by Vendég

» VampireDiaries
Kedd Feb. 26, 2013 4:03 am by Vendég

» Enjoy The Hunt
Szomb. Jan. 12, 2013 5:44 am by Vendég

» Behind The Walls
Kedd Jan. 01, 2013 8:33 pm by Vendég

» The Vampire Diaries - What you want?
Kedd Dec. 11, 2012 5:23 am by Vendég

Top posters
Kaya Anderson
 
Chezz Princeton
 
Admin
 
Savannah McLaine
 
Florian Kruger
 
Lanna Roberts
 
Allison M. Johnson
 
Maddox Rays
 
Hadley Kovalev
 
John Slayton
 
Top posting users this week
Kiemelt társoldalak

Abbey Mount Private Schoolfree forum


Share | 
 

 Utca

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Utca   Vas. Feb. 26, 2012 1:15 am


A legtöbb utcai táncot itt gyűlik össze esténként és kezd el táncolni. A hangulat általában mindig jó, aki egy kis pörgést szeretne, mind ide fog jönni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stepup.serbianforum.info
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Csüt. Márc. 01, 2012 2:34 am

Larael


Csak egy inget kaptam magamra, majd kiléptem az ajtón. Be is vágtam azt magam mögött, anyám jól utánam is ordított, hogy mit vagdosom azt a szerencsétlent. Kicsit felvont szemöldökkel néztem vissza az ablak felé, mert tudtam, hogy utánam néz. Imádtam őt, csak nem mindig tudtam jól kifejezni. Azért remélem érzékeli. Majd hazafelé veszek neki egy szál virágot, hátha megörül.
Szóval, zsebbe dugtam kezemet, majd elindultam az utcán felfelé. Reménykedtem benne, hogy ma is lesz egy kis akció fent, mint minden este. Jó, még nincs túlzottan este, de azért reménykedem, hogy lesz valami.
Félúton járhattam a kijelölt célponthoz, amikor úgy döntöttem, előkotrok a zsebemből egy cigit. Ma vettem, úgyhogy teljesen biztos voltam abba, hogy van nálam. A földet figyeltem, semmi mást. Csak haladtam előre, hiszen már úgy ismertem ezt az utcát, mint a tenyeremet. Aztán valami furcsába ütköztem. Hirtelen felpillantottam és felvont szemöldökkel néztem végig a lányon vagy inkább nőn. Igen, azt hiszem már egyszer találkoztam vele egy utcai verseny során, viszont… akkor sem ápoltunk már túl jó kapcsolatot. Szóval véletlenül beleütköztem, úgyhogy azt hiszem, halálra vagyok ítélve.
-Jobbkéz szabály.
Apró mosollyal az arcomon próbáltam lecsitítani kicsit a kedélyeket, legalábbis azokat amiket gondoltam, hogy kivált a lányból ez az ütközés. Nem tudtam mi a neve, hirtelen eszembe sem jutott meg nem is jegyeztem meg legutóbb. Azt hiszem, nem is említette. Legalábbis nem vagyok benne túl biztos. Na lényegtelen. Biccentettem egyet, aztán pedig meggyújtottam a cigimet. Végre, nikotin. Most ezen kívül semmi nem érdekel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Csüt. Márc. 01, 2012 6:24 am

Asher Black

Megint egy hosszú és unalmas nap elé nézek, csodálatos. Nem is tudtam minek örüljek, mikor az asztalkámon lévő halom fordítanivalóra pillantottam, még inkább elment minden életkedvem. Dolgozatok, szakdolgozatok, szerződések...
- Fene essen belé... - morogtam nem túl lelkesen, és leraktam a kávéscsészém, hogy nekiálljak az egyiknek, aminek a holnapi nap volt a határideje. Hosszú és unalmas dolgozat a patkó orrú denevérekról... Fúj.
Vagy két óra után felálltam és a hűtőhöz érve kivettem belőle némi tegnapról maradt kaját, aztán rájöttem hogy pár alapanyag hiányzik. Morogva mentem vissza a szobámba felöltözni. Magamra vettem egy farmert, és egy szűkebb fajta toppot, meg egy könnyű kis kabátot. Beleugrottam az edzős cipőmbe és kimentem a házból, ahol egyedül élek. Kis garzonlakás az igaz, de nekem elég. Ahogy az utcán sétálok, kicsit elgondolkozok így nem veszem észre időben a veszedelmet, és igazán nem csúnya férfi képében, akinek egyenesen nekigyalogolok. Felnézek rá, és egy pillanatig méregetem, tuti hogy ismerem valahonnan, de mégis honnan? Ki ez a srác?
- Jól van nah, boccs - nyomom meg az utolsó szót, és ellépek tőle, majd a hangvételére össze szalad a szemöldököm. Tudom már hol láttam, az egyik utcai táncversenyen, ahol táncoltam, ott volt a nézők között, már akkor is feltűnt a csini ábrázata.
- Normális hangnemben is lehet ám beszélni, és még csak nem is fáj... - jegyeztem meg, és tovább indultam a közeli kisbolt felé, hogy tejfölt és majonézt vegyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Csüt. Márc. 01, 2012 8:13 pm

Larael


Beleszívok a cigibe, kifújom finoman a füstöt, majd a lányra nézek. Egy pillanatra a szemébe, aztán pedig láthatóan végigszemlélgetem. Nem vagyok szégyenlős, alap hogy ilyet csinálok.... mivel pasiból is vagyok. Kicsit elmerengek, még mindig nem jöttem rá teljesen, hogy ki lehet ő, mi lehet ő . A nevére konkrétan nem emlékszem, nem is erőlködöm, hogy eszembe jusson.
-Nem mondhatnám, hogy olyan nagy baj.
Felvont szemöldökkel néztem, ahogy kikerül és elindul. Nem értettem, min húzta fel magát, amikor még egészen tűrhető voltam ezzel a hangnemmel. Nem tudom, mennyire érdemes, de megfordulok és utána iramodok. Mellé szegődöm és megvonom a vállamat, majd megpróbálok válaszolni az előbb tett kijelentésére.
-Képzeld tudom. Azt viszont nem vágom, hogy mi bajod van velem. Nem is ismersz.
Kicsit széttárom kezeimet, majd még egy utolsó szívok a cigiből, és előre pöckölöm. Nem, nem fogok hagyni Lara-t nyugton, most legalábbis biztos, hogy elkísérem egy darabig. Hacsak nem húz fel vagy nem üldöz el. Bár az utóbbival nem túl sok mindent tud elérni.
-Szóval?
Kérdem újra. Remélem nem vagyok számára túl idegesítő. Amúgy szép látvány, nem mondhatnám, hogy nem kellene egy ilyen, viszont ki tudja, mit hoz még a sors. Lehet, hogy éppen ellenségek leszünk. Ezen kezdem el jártatni a fejemet, miközben várom a válaszát, már ha lesz olyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Pént. Márc. 02, 2012 10:01 am

Asher Black

Nem is foglalkoznék tovább vele, mennék tovább, hogy végre megszerezzem a tejfölt és majonézt a francia salátához, de csak nem akar nyugton maradni. Mi több, mégjegyzést is tesz is. Csak biccentek, végül is tényleg nem akkora nagy baj, a méregetését meg fel sem veszem, sok pasi mért már így végig, és végül is...van mire. Bár sosem törődtem annyit a testemmel, mint sokan mások, mindhiába. Szerencsés alkat vagyok na. Inkább én is végigmérem, elvégre megjegyeztem már magamban, hogy nem rossz férfipéldány.
- Minden csupán nézőpont kérdése - válaszolok neki, halovány mosollyal, és elindulok, de balszerencsémre felkeltettem az érdeklődését és elindul mellettem, kéretlen kísérőként. LEsújtó pillantást vetek rá, és eltökélem, hogy nem fog érdekelni jön-e vagy marad.
- Nem ismerlek? Nahát, hogy jöttél rá? - kérdezek vissza, és nem akadok fent a mondat előző részén.
- Nincs semmi bajom veled, hiszen magad mondtad, nem is ismerlek, ugyan mi bajomnak kellene hogy legyen? - pillantok rá, és nem mondom meg neki hogy a lekezelő hangvétele bántotta a fülem. Másokkal szemben nem zavar ha használja, de velem emberien beszéljen, vagy sehogyan. Utóbbi lenne a legideálisabb.
- Nincs semmi szóval. És nem muszáj eljönnöd velem a boltig - jegyzem meg, és a két sarokkal arrébb lévő, de már egész jól látható boltocska felé intek a fejemmel. Remélem nem kísér el...Talán ha gúnyos és szemtelen leszek, lekopik...

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Vas. Márc. 04, 2012 1:34 am

Larael


Nem vagyok az a fajta, aki csak úgy bármit is abbahagy egy perc vagy éppen másodperc alatt. Zsebbe dugott kézzel szinte rohanok utána, de szerencsére sikeresen utol is érem és már nem szükséges az a nagy rohanás. Nők....
-Nézőponté.
Visszamosolygok halványan. Látom rajta, hogy nem éppen tetszik neki a társaságom, de hát... pont azért csinálom azt hiszem. Kicsit elmerengek azon, hogy miért is vagyok én ilyen zaklató egyéniség, de nem tudok rájönni az a baj.
-Jól van. Akkor kezdjük tiszta lappal. Tehát... senkinek senkivel semmi baja.
Kicsit érdekes lett a megfogalmazás. Elvigyorodom cinkosan, majd ismét végignézek rajta. Nem is tudom, hogy most mit gondoljak. De azt igen, hogy tuti nem fog neki tetszeni ez a tisztalapos cucc.
-Ohh, vágom. Éppen én is arra megyek, úgyhogy szívesen elkísérlek.
Nem vagyok tolakodó áh, egy kicsit sem. Ha el akarnak küldeni és én nem akarok menni, akkor nem fogok. Igazából mindig is ilyen voltam. Szerettem a helyzetet tisztázni és ami azt illeti, sosem volt senkinek se nagyobb baja velem. Na jó, ez most hazugság, de körülbelül. Kíváncsi szemekkel nézek rá, nem is veszem le róla a pillantásom.
-Az utca végén lesz megint egy összejövetel. Nem jössz el megnézni?
Persze utcai táncosok, de gondolom, hogy ezt ő is sejti. Kicsit kedvesebb hangnemben szólok most, jó lenne, ha ott lenne azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Vas. Márc. 11, 2012 11:24 am


Miért nincs nekem egyszer az életben szerencsém? Hm? Komolyan, csak egyszer lenne... mérgelődök magamban, ahogy igyekszem mereven előre bámulni, nem észre venni a mellettem sétáló fiút, akinek még mindig nem tudom a nevét, de tudom hogy láttam valahol már.
- Pontosan. Minden csupán nézőpont kérdése - ismétlem meg a választ, kicsit jobban kifejtve a dolgot.
- És ha semmit nem kezdenénk sehogy? Figyelj, idegesítően nyomulsz, és nem kicsit. Nekem meg dolgom lenne, és nem nevezném tartalmas kapcsolatnak hogy látásból ismerlek egy táncos összejövetel óta - szólalok meg, viszonylag elgondolkodó hangon, nem tudom eldönteni mennyire idegesít valóban ez a nyomulás. Valamilyen szempontból, még tetszene is, de... nem néz ki annak a tipikus hűséges alaknak. Bár ha megpróbálnám...
- Nahát, csak nem éppen arra laksz? Vagy a boltba is be akarsz jönni velem? - érdeklődök egy picit élesebb hangon, bár ha azt vesszük, a fiú még mindig jobb társaság mint azok a nyavalyás fordítanivalók...
- Hm? Milyen összejövetel? Kik lesznek azt tudod? - érdeklődök kicsit gyorsabban is mint kellene, szeretek táncolni, és nézni is a táncokat, és hát érdekelne kik csapnak össze hogy így mondjam.
- Kedves hogy szólsz róla - erre azért már egy icipici mosolyt is villantok rá, ki tudja, tán nem teljesen reménytelen alak?

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Kedd Márc. 13, 2012 6:10 am

Larael


Nem zavartatom még mindig magamat. Csak haladok Lara mellett, akin persze észreveszem, hogy éppen már a hátára kíván. Közben egy cigit veszek ismét elő, majd meggyújtom. Nikotin függő vagyok igen. Elég sokat dohányzom mostanság főleg.
A nézőpontos dologra már nem válaszolok, csak vállat vonok. Mit lehetne erre egyáltalán még mondani? Aztán ismét egy vigyor jelenik meg az arcomon a "nyomulós" témával főleg.
-Én nem nyomultam. Csak mint ember-emberrel beszélgetni próbáltam. Viszont látom, hogy valaki ma nagyon durcás.
Felvont szemöldökkel pillantok rá. Kicsit kacér a pillantás amit rávetek, és ez még akkor is megmarad amikor beleszívok egyet a cigibe, majd finoman kieresztem a füstöt a számon. A fejemet kezdem el rázni a boltos meg az arra lakós dologra.
-Jah, nem...
Az összejövetelt már az imént említettem, és nem szoktam túlzottan ismételgetni magamat. Az pedig, hogy ő milyen nagy hévvel kezd el kérdezgetni tőlem, egészen meglep. Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekli ami mondok.
-Ahha, Az, hogy kik lesznek nem tudom. Nem mondták, csak írtak sms-t hogy 20 perc múlva kezdődik. Avagy most már csak egy 10 perc.
Pillantok a telefonomra, majd aprót bólintok és mosolygok is. Amikor pedig ő elmosolyodik... hát meglepő.
-Jéé, tud valaki azért kedvesebb is lenni...

Persze csak viccelek, ezt remélem ő is hallja a hangomon. Kicsit elmerengek, hiszen a kérdésemre végül is nem válaszolt konkrétan.
-Akkor... eljössz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Szer. Márc. 14, 2012 3:18 am

Asher

Még mindig követőt játszik, de már nem foglalkoztat annyira, inkább csak hagyom, előbb utóbb úgyis megunja, és elmegy tőlem. Bár azért a nyomulós részt nem nagyon veszi magára ahogy nézem. Csak megrázom a fejem, és kisimítom a hajam az arcomból.
- Oké, én értékelem, hogy megpróbáltad, de hogy milyen kedvem van az nem rajtad múlik. Ha durcás akkor az, nem kötelező velem sétálni - jegyzem meg a fiúra pillantva, és az utca végén egy kis népesedést veszek észre, alighanem a táncosok. Arra felé megyek, a bolt ráér végül is. És mivel hobby szinten én is szoktam táncolni, nem közömbös irántam, bár ebben is mint minden másban egyediségre törekszem, és volt már hogy elismerték a táncom, annak ellenére hogy nem teljesen szokványos. De csapathoz nem tartozom de azt hiszem nem is szeretnék, még nem alakult olyan aminek szívesen tagja lennék.
- Sok minden tudok lenni, többek között kedves is... - jegyzem meg, és egyértelműen közeledek a csapathoz, kifejezve hogy igenis megyek, bár nagyon kicsi az esélye annak hogy beszálljak valamelyik táncba, bár a szabályokat ismerem, és bírom is. Ahogy odaérünk, beállok az egyik épület mellé a falnak dőlve, és kritikus szemmel mérem végig a versenyzőket, én ma nem fogok táncolni.
- Na kezdünk már Sam? - kérdezi valaki, mire válasz nem érkezik, de bekapcsolnak valami zenét és kezdik is. Összehúzott szemekkel nézem, szakértően, hogy mi történik, és ujjaimmal dobolok a falon, mikor egy-egy unalmasabb részhez érnek. Ezeket már ismerem, nincs benne semmi új, semmi kihívás, ezt bárki le tudja táncolni.
- Vágod hogy ez melyik banda? Elég kezdők még... - jegyzem meg, és nem érdekel ha meg is hallják, ez az én véleményem, és mivel szólás szabadság van...

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Hétf. Márc. 26, 2012 8:54 pm

Larael


-És? Miért, leharapod a fejemet, ha veled megyek tovább. Nem vagyok benne biztos, hogy tudsz ártani nekem.
Pimaszul elvigyorodom. Ma eléggé vicces kedvembe vagyok ami azt illeti, bár van olyan megjegyzésem amit nem gondolok viccnek, inkább gúnyosan közlöm. Imádom, ha az emberek le akarnak rázni magukról, de nem megy nekik.
-Tényleg? Akkor szeretném látni majd egyszer a kedves éned is.
Oldalvást pillantok Larára. Látom rajta, hogy megcsillannak a szemei amikor a táncról van szó. Örülök annak, hogy azért eljön velem. Tudom melyik banda lép fel, tudom, hogy még elég kezdők, de attól függetlenül egészen jók. Már... és még csak nemrég álltak össze. Megállok mellette, egyik lábamat hátra behajlítom és nekitámasztom a falnak. Összefonom kezeim, majd mikor elkezdődik a zene, az egyik lábammal ritmusra kezdek el dobbantgatni. Csak halkan, inkább amolyan magamnak csinálom mert jó dolog ez. Most ha tehetném, én is táncolnék. Viszont annyira azért mégsem akarom elkötelezni magamat, vagy valami ilyesmi.
-Jah, tom. Próbáltak becsalogatni a bandába, de nem mentem. Senkihez nem állok be...
Szabadon úszó vagy szabadon futó (ahogy jobban tetszik) vagyok. Nem érdekel más magánélete, csak az enyém. Nem érdekel más csapata, ha egyszer belépek valahova, az a saját csapatom lesz csak. Maximum managernek bemehetnék, de az meg túl sok melóval meg túl sok ismerkedéssel jár. Felpillantok Larára, elvigyorodom cinkosan.
-Te melyikben táncolsz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Kedd Márc. 27, 2012 12:03 amA gunyoros megjegyzését fel sem veszem, lévén én a legtöbbször ilyen elviselhetetlen tudok lenni, de komolyan, külön öröm hogy nem született testvérem...vagy ami még rosszabb lenne ikertestvérem.
- Akár még az is meglehet - lépek el a faltól, és Ash elé perdülök, majd végigsimítom az arcát, ajkamon halvány mosollyal.
- A fejeddel lássuk be jobban nézel ki. A fej nélküli fickó legendája, meg már ellaposodott mára... - húzom el a szám, és a kezem is visszahúzom, és visszahelyezkedem a falnak. A kedvesebb énem szövegre, csak egy angyali mosollyal válaszolok, talán, egyszer ha elég hosszú ideig él, látni fogja. Aztán tekintetem visszafordítom a táncolók felé, összehúzott szemekkel figyelem. A fiú kijelentésére rápillantok, tudtam hogy táncol, meg mertem volna rá esküdni, és csak biccentek, hogy nem állt be.
- Nem táncolok egyikben sem. Bár jó táncosnak tartom magam, engem nem érdekel ez az összetartó "mindenki mindenkinek a legjobb barátja" dolog - húzom el a számat, nekem nem kellenek ilyenek, én csak táncolni akarok, méltó partnerekkel, akik tudják tartani a tempómat. Biztosan van ilyen, de mégis hol a csudában? Rápillantok a fiú ritmikusan mozgó lábára, majd felnézek rá.
- Tudod, tudom hogy ismerlek, de nem tudnám megmondani a neved. Elárulod esetleg? - kérdezem, és türelmetlenül egyik lábamról a másikra helyezem a testsúlyom, ami igazán nem sok, a magasságomhoz képest. Annyira kedvem lenne ezeket letáncolni a felszínről, de akkor megint én lennék a gonosz hogy ezt mire kellett... A srác meg nem hiszem hogy táncolna velem...

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Pént. Márc. 30, 2012 9:32 pm

Larael


Igyekszem megpuhítani az embereket, csak hát nem mindig sikerül. Legalábbis velem szembe. Hátha velem szembe kicsit kedvesebb lesz, de azt is a maga módján persze.
-Hú! Te valami mutáns vagy?
Vigyorgom el magamat a fejleharapos dolog után. Láthatóan most már egyre többet viccelődöm vele, remélem azért nem szedi le ez miatt sem a fejemet, mivel... láthatóan... hú. Aztán végigsimít az arcomon. Kiráz a hideg is.
-Hmmm... Örülök, hogy így gondolod.
Most megkönnyebbültem komolyan. Aztán csak figyelem és figyelem. Nem szólok egy kis ideig semmit. Kicsit belemerülök abba, amit elmesél és amiket előtte mondott. A gondolataim most... szerteszét kuszálnak. Na meg, kicsit olyan furcsán is érzem magam mellette. Nem rossz furcsán, jó furcsán.
-Akkor egyszemélyes csapatod van?
Néztem rá hirtelen amikor befejezte azt a mondatát, hogy senkivel nem áll össze. Viszont körülbelül én is ezen az állásponton vagyok. Nem szeretem ha meg akarják mondani, mit csináljak. Őszintén... És ami a legjobb, hogy kiderült, hogy van még egy közös pontunk Larával.
-Igazából én sem tudom a tiéd. Amúgy Asher.
Nyújtok kezet. Nem tudom, hogy elfogadja e, ha nem az se gond, hiszen... nem vagyok az aki ilyen dolgokra sértődékeny meg ilyesmi. Kíváncsian várom az ő nevét is, így legalább még eggyel több infóhoz jutok vele kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Szomb. Márc. 31, 2012 3:54 am

Asher

Leginkább még mindig a táncolókat bámulom, és csak néha pillantok Asherre, aki ugye volt olyan kedves és bemutatkozott. A magam módján tényleg kedvesebb leszek, ha akarok, azért azt lopva elkapom hogy nem esett neki rosszul az érintésem az arcán.
- Nem vagyok mutáns, bármilyen hihetetlen, csak egy ember vagyok, akárcsak te - mosolyodom el halványan, és kezdem úgy gondolni, mégsem volt az akkora baj, hogy nem kopott le, hiszem a végén még azt találom hinni hogy normálisan is lehet vele beszélni. Persze előre sosem szabad inni a medve bőrére, de elég jó emberismerősnek tartom magam.
- Valóban? Be kell ismernem, kicsit röhejes lennél ha fejetlenül futkosnál itt - kuncogok fel kicsit, mert egyrészről tényleg az lenne, másrészről, kicsit egyéni morbid a humorom, de remélem ettől sem menekül el ha már eddig ilyen kitartó volt. Főleg most hogy kezdek átesni a kezdeti nehézségeken és lejjebb engedem kettőnk közt a tövisfalat.
- Úgy is lehet mondani, vagy ha szebben akarok fogalmazni azt mondom, hogy szabadúszó vagyok - vonok vállat, és valahogy nem csodálkozok hogy nem tagja egy bandának sem. Nem tűnik valami túl szociális hajlamú embernek.
- Az én nevem Larael - mutatkozok be én is neki, és elfogadom a kezét. Szabályszerűen picit megszorítom, jelezve hogy attól hogy én nő vagyok, még gyenge nem. Mikor végeznek az első táncukkal, elhúzom a szám, hát nálam a bemelegítés szokott lenni, ebben nem volt semmi egyedi, semmi új, és semmi kihívás.
- Komolyan kedvem lenne letáncolni őket az utcáról - morranok fel, remélem nem hallják meg. Megsérteni nem akarok őket, de ez...ez semmi nemvolt, azokhoz a táncokhoz képest, amiket eddig táncoltam, és akikkel.

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roberta Grame
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Kedd Ápr. 03, 2012 8:55 am

John & Roby


Egy hatalmas pocsolyát kerülök ki az utcán, miközben igazán semmiségeken gondolkodom. Fogalmam sincs, hogy hol lehetnek a srácok. A mobilomra ugyan küldtek egy üzenetet, hogy ma est találkozzunk valahol, csakhogy a helyszínt elfelejtették velem közölni és már ókák óta nem tudom egyikőjüket se elérni. Remélem nincs bajuk, mert én aztán nem fogom kihozni egyikőjüket sem a börtönből, már megint.
Ekkor nekem jön egy pasas, amire én hangosan kinyilvánítom felháborodásomat, nem éppen esztétikus szavakkal. Az utcán ezekre a szavakra senki sem kapja fel a fejét, mivel már megszokott dolog az ilyesmi. Nincs rajtam semmi flancos ruha, mivel az olyanokat nem is kedvelem túlzottan. Melegítő nadrág és póló, felette pedig egy pulcsi, a kissé hűvösebb időre való tekintettel. A cigimbe még utoljára jó mélyen beleszívok, majd a közeli kukák egyikébe dobom és már tovább is haladok. Néhány szegényes bolt kirakatát nézegetem, amik nem igazán kötik le a figyelmemet. Valamit csinálni kéne. Na de mit. Leülök az egyik padra, amit meglátok és kissé összébbhúzom magamat, kapucnimat felhúzom a hajamara,, így az most nem tesz engem felismerhetővé. A húgom ma nagyon kiidegelt. Komolyan, hogy lehet valaki ennyire...ennyire idegesítő. Megpillantom az egyik haveromat, amint a kocsijából száll épp kifelé.
- Szia Tom!
Köszönök neki.
- Csá kislány! Mi szél hozott erre? Remélem mostanában jó voltál és elkerülted a zsarukat.- Nyugi, tiszta vagyok.
A nyomaték kedvéért mág fel is emelem a kezemet és közben szélesen elvigyorodom. Nem monthatnám, hogy rég találkoztunk, sőt. Mivel úgy tekintek rá, mintha a bátyám lenne, így sokat hülyülünk együtt, Ő pedig midnig megvéd engem bármitől. Bár szerintem nem kell engem megvédeni, de azért mindig örülök, ha mellettem van. Ő is úgy tekint rám, mint egy testvérre, már évek óta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Kedd Ápr. 03, 2012 11:29 pm

Larael

-Tudoom, csak vicceltem.
Pillantok rá vigyorogva. Remélem azért veszi a lapot és nem fog elátkozni vagy valami ilyesmi. Nem szeretném, főleg hogy amennyire szép meg érdekes személyiség... szóval elmosolyodik, úgyhogy kicsit megnyugszom. Addig is visszafordítom a fejemet a táncolók felé, majd amikor újra megszólal, felveszem a szemkontaktust, már ha ő is.
-Kösz. Szerintem is röhejes lenne, de nem valószínű, hogy túl sokáig rohangálnék.
Felvont szemöldökkel rázom meg a fejemet. Kicsit oldódik a hangulat, aminek nagyon örülök. Sokszor sikerül megoldanom az ilyen problémákat, csak nem ilyen sokáig tart általában. Viszont valahol ezt is el kell kezdeni és ahogy látom egész jó megy. Eddig... most hogy hogy lesz később, az egy nagyon jó kérdés.
-Értem. Akkor ebben hasonlítunk.
Mármint hogy egyikünk sincs bandában, de mindketten táncolunk. Kacsintok és aztán kezet rázunk. Jól megjegyzem a nevet. Larael. Már a kézfogása se olyan, mint a többi nőé, úgyhogy ezen ismét el kell hogy mosolyodjak. Egyre több pozitív pontot kap. Nem sokan kapnak nálam ilyeneket, de ő nagyon jó felé halad és ez az, aminek tökre örülök. Keresek régóta egy ilyen személyt, mint ő. Úgy tűnik, csak nyitva kell tartani a szememet és meglesz.
-Hát, mi tart vissza? Táncoljuk le őket!
Pillantok felé, teljesen komolyan mondom a dolgot láthatóan. Nem érdekel, mit fognak szólni rólam a táncosok és az utcabeliek, a többséggel úgyis jóban vagyok. És tök simán benne lennék egy kis mókában, főleg Lara-val. Kíváncsian várom a reakcióját, hogy mit szól az ötletemhez. Kell egy kis izgalom is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Szer. Ápr. 04, 2012 5:25 am


- Reméltem is. A végén még azt találnám gondolni hogy nincs minden rendben ott bent - mutatok a fejére halvány mosollyal, mert szerintem minden rendben van, nagyon is, de erre csak mondanom kellett valamit, és már nem nagyon van ellenemre a társasága, ahhoz képest hogy az elején még el akartam küldeni a halál..nemesebb részeire hogy szépen fejezzem ki magam. Hm, nem tudom miért furcsa ez a fiú... na mindegy.
- Nem? Pedig biztos sikeres lenne, és okoznál pár idős asszonynak alapos szívinfartust, tudod milyen babonásak szegények - kuncogok fel, mert nekem semmi bajom nincs velük, szeretem az időseket is, de néha nagyon jókat tudok nevetni a buta babonáikon. Nem tehetek róla, belőlem a hit ezek iránt, már jó régen kiveszett. Mikor abbahagyom, ránézek Asherre, és biccentek, hasonlítunk, de...most már egész sok dologban. Meglepő módon, olyan embernek tűnik, amilyen valószínű én lennék ha ember lennék. Különös... Elgondolkodva méregetem, igazából nem gondolok semmire, de sok minden kering a fejemben, és csak akkor zökkenek ki, mikor azt mondja hogy táncoljunk. Elnyílnak a szemeim, hogy hajlandó lenne velem táncolni, de aztán sötét vigyorra szalad a szám, az összképet az alsó ajkamban lévő piercing teszi még inkább hangulatossá. Ellököm magam a faltól.
- Örülnék neki, ha táncolnál velem - nézek rá, kifejező szemekkel, amiben meglepődés, és hála is tükröződik, majd közelebb megyek a táncolókhoz.
- HÉÉÉÉLÓÓÓ - üvöltöm túl a zenét, mire valaki lejjebb veszi a hangerőt, és kíváncsian néznek rám hogy mit akarok. Közelebb megyek, és előhúzom a zsebemből a telefonom, ami nélkül ugye sehová sem megyek, és megkeresek rajta egy számot.
- Ki tudjátok ezt hangosítani hogy úgy szóljon, mint az előbb? - kérdezem azt, aki a magnót kezeli.
- Ja, milyen telód van? Sony? Zsííír az enyém is az, akkor már csak a kábel kell... - morogja, és kotorászni kezd, én meg ledobom a kabátkámat mellé. 5 perc motoszkálás után megszólal a zene, méghozzá a Black Eyes Peas-től a Pump it! Nem nagyon szeretem az együttest az igaz de a számaik ritmusosak, jól lehet rájuk táncolni, és mivel Asher nem kapkodott, hát erre fogunk táncolni valamit szépet. Lágyan kezdek el hajlongani, mikor az első hangok jönnek, majd keményebbre veszem a dolgot, és az addig csak ácsorgó fiúhoz lépek, táncos mozdulatokkal meglökve a vállát, mintegy felkérve a táncra, majd ha ő is belelendül, akkor igazodok hozzá, és mintha párbaj lenne, mindig visszavágok neki. Kemény és vad, és nehéz ez a tánc, a párbajozás, mert mindenhol lehet, itt is lehet. Élvezettel figyelem a mozgását, ez tetszik, nem tapasztalatlan mint az itteniek, hanem tudja merre mozduljon, és fogjon meg ha éppen eldőlni készülök.

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Csüt. Ápr. 05, 2012 11:47 pm

Larael

Félreteszem a témát miközben elvigyorodnom. Kíváncsi vagyok, hogy mivel fog előrukkolni legközelebb. Már élvezem ezt a napot. Végre valami érdekesség is van benne!
-Júj! Ne is mondd!
A babonás öreglányokra mindig eszembe jut a nagyanyám, aki anno mennyire el volt szállva az ilyen dolgoktól. Az álmok valóra válásától kezdve a jósláson át egészen a babonákig. Szuper nem? Mindig röhögtem rajta egyet amikor elkezdte mesélni a hülyeségeit. Csak egyszer nem. A Bloody Mary-s sztorija után, de akkor még kisebb voltam. Az brutális volt.
Aztán beleegyezik! Beleegyeziik! Tálcol velem. Ezaz! Fél siker. Szintén ellököm magam a faltól és utána megyek. Nem nagyon vagyok benne ezekbe a hirtelen táncolásos dolgokba, szóval csak követem Larát. Igyekszem figyelni és alkalmazkodni. Nem lehet rám mondani, hogy nem tudok táncolni, mert elég sok minden megy, főleg, hogy kondiba tartom magamat. A cigi mellett nehéz volt, de belejöttem és végül már meg is szoktam. A kocka hasamon látszik is. Az ingemet kigombolom, néhány nő a hátam mögött össze is súg. Tudom, hogy jó képű vagyok és hogy jó a testem, úgyhogy nem nagyon zavartatom magam a dolgokon. Közelebb lépek, egy kicsit körbefordulok, ameddig Lara elintézi a zenét. Csinálok magunknak egy kis táncra való helyecskét, egy kört. Mikor Lara visszaér csak elvigyorodom. Ahogy elkezd mozogni meg minden, most még jobban tetszik nekem. Kicsit megfigyelem, aztán kezdek el én is valami jó kis mozdulatokat bevetni, amelyek inkább kihívóak és merészek mint olyanok, ahogy az iménti banda táncolt. Próbált táncolni...
A hátamon is pörgök meg minden, akár még a fejemen is, de azt még kicsit finomítanom kell, ha nem akarom kitörni a nyakamat. Fél szemmel figyelem Lara mozdulatait, próbálok vele összhangban mozogni és egészen jól nézünk ki így együtt. Van egy olyan érzésem, hogy mi jó kis csapat lennénk. Nem tudom mit szólna hozzá, ha egy kétszemélyes csapatba kezdenénk. Jó ötlet lenne, csak lehet, hogy nem tudnánk vele ettől többet kezdeni. Nem szólalok meg, csak táncolok és nézelődök és figyelem a hátunk mögött lévőket. Láthatóan nem tetszik az előző csapatnak, akit letáncoltunk, hogy mi ilyenek vagyunk, viszont a közönség néhány tagja elkezd tapsolni pár résznél .Ez tetszik. Vigyorogva pillantok Larára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Pént. Ápr. 06, 2012 12:52 am

Asher

- De mondom - mosolygok, és már bele is vetem magam a táncba. Örömmel látom, hogy jól mozog, és nem bírom megállni hogy ne nézzem meg magamnak a kivillanó kockahasát, de istenem, én is csak nő vagyok, lehetnek gyengéim nem?! És ilyen szép hasikát nem minden nap lát az ember lánya, főleg úgy, hogy tánc közben még tapperolhatom is. Figyelem mit működik, és ahol csak tudok, hozzá alkalmazkodok persze nem mindig. Mindkettőnknek megvan a sajátos stílusunk, de...meglepő módon, kifejezetten szépen mutatunk együtt még a különbségeink ellenére is. Hm, megérte lejönni a boltig, azért a nyavalyás tejfölért. Én azért nem forgok a fejemen, az nem az én asztalom, de minden más egyebet bevetek, és még úgymond lájtosra is veszem a figurát, hiszen csak a nem létező szabályok értelmében letáncolni akarom őket, nem porig alázni, nem lenne fair ha olyasmit adnék elő ami már már lehetetlen. De micsináljak ha egyszer jó tanárom volt? Na mindegy, mikor elhallgat a zene, megállunk mindketten, és sikerül pont úgy lezárni ezt a számot, hogy kis híján Asher nyakában kötök ki. Khm, ezt talán nem kellene. Így inkább csak megállok előtte és a hatás kedvéért nekidőlök a mellkasának, miközben figyelem, hogy azért viszonylagos sikerünk volt, hiszen a tömeg java része tapsol, csak azok nem, akiket épp letáncoltunk. Hát pech mit mondjak...
- Nos, köszönöm a táncot, jó volt veled táncolni igazán - jegyzem meg Ashernek címezve, úgy hogy csak ő hallja. Nem táncolok ám akárkikkel, mindig megválogatom a partnereimet, ezért sok helyen nem is szeretnek. Különcnek tartanak, aki mindig jobbnak tartja magát mint mások. Pedig nem vagyok az, csak egyszerűen nekem nem mindegy hogy kivel nyomom.

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Vas. Ápr. 08, 2012 8:25 pm

Larael


Nem zavartatom magamat. Még mindig nem. Sőt... örülök neki, hogy Laranak is megakad a szeme rajtam. Nem mondom, hogy annyira egoista lennék, de azért... tényleg jóképű vagyok. Ezek csak a tények.
Tényleg meglepően jól tudunk alkalmazkodni egymáshoz. Még senki nem volt, aki ennyire jól tudott volna velem táncolni, elsőre pláne. Kicsit meg is lep a dolog, de annál inkább élvezem. Elvigyorodom, főleg az utolsó mozdulatokon. Igyekszem vigyázni mindenre, nem számít, hogy mit csinál, fogom, táncolok, mindent amit kell. Általában mindent megmozgatok a győzelem érdekében. Ez eléggé látszik is rajtam.
Körülnézek. Az előző csapat felé küldök egy kacsintást, majd felállok. Kezemet nyújtom Laraelnek, felsegítem ha elfogadja. Aztán meghajolok a tömeg felé és kicsit félreállok. Visszaadom a terepet a tömegnek.
-Hm... nekem is bejött. Máskor is csinálhatnánk ilyesmit.
Kacsintok. Tényleg nagyon jó érzés volt meg minden. Kicsit még hátrébb állok, zavar a nagy tömeg most éppen, hogy majdnem össze akarnak nyomni. Kényelmesen nekidőlök a falnak, majd összefonom a karjaim és végignézek Larán.
-Nos... benne lennél?
Ez most valami randiféle is akar lenni, vagy valami hasonló? Már én sem tudom, mit akarok...
-Találkozhatnánk, mondjuk este.
Félmosollyal az arcomon pillantok felé, reménykedve, hogy beleegyezik. Nagyon remélem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Larael Salisbury
Utcai táncos
Utcai táncos
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Pént. Ápr. 13, 2012 12:12 pm

Asher

Kavarog a fejem. Nem az hogy szédülök, a tánctól sosem szoktam szédülni, csak éppen Asher... Kicsit ellentmondásos egy alak, de nem bánom végül is jó vele táncolni, nem akar mindenáron irányítani engem, mint ahogyan sokan mások próbáltak. Hát mit mondjak, nem mind végezte szépen. Meglepett ez a dolog, nem csak a szája volt nagy, tényleg jól táncol, némi gyakorlással még akár ketten is lehetnénk egy csapat. Elfogadom a kezét, végtére is miért ne? Visszaszerzem a telefonom és a kis kabátkámat.
- Igen, meglepően jól tudták alkalmazkodni hozzám - jegyzem meg én is, és Ashert követve kisétálok a tömegből, elég volt belőlük, meg a megjegyzésekből. Ennek még híre fog menni, az a megérzésem, hogy ketten letáncolnak egy csapatot... Hát nem éppen mindennapi teljesítmény.
- Végül is... benne - mosolyodom el, mert ez akár még egy randira hívásnak is megfelelne, és felkeltette az érdeklődésem ez a fiú. Nem tudom miért, talán mert annyira hasonlít rám, a táncról alkotott véleményével, és mert szimpatikus is lett, a kezdeti levakarhatatlansága miatt.
- Legyen este, 8 után ha neked jó. Addigra befejezem a napi melót és ráérek... - jegyzem meg, remélem neki jó, mert nekem a fordításaimmal is haladnom kellene valamit, főleg azokkal amik határidősek is ráadásul...

_________________
"Ha a holdfény hófehér
Szíved harcra kér
Legyen kék az ég hív egy
Elveszett nemzedék"#9933FF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asher Black
Kívülálló
Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Utca   Szomb. Ápr. 14, 2012 5:50 am

Larael

Kíváncsian figyelem. Látom rajta, hogy kicsit sikerült összezavarnom. Felhúzom, majd nekidőlök a falnak és összefonott karokkal figyelem tovább.
-Igyekeztem.
Mosolyodtam el, majd ugyebár arrébb sétáltunk. Kicsit már kezdett irritálni a tömeg, de hát mit kezdjek vele? Semmit... már megszoktam mondjuk egészen jól, csak igyekeznem kellene nem mutatni ezt a "fóbiát" ami mondjuk egészen kicsi ahhoz képest, amilyen lehetne.
Az meg hogy igent mond, csak még nagyobb mosolyt csal az arcomra. Nem gondoltam volna, sőt... Azt hittem, rögtön le fog rázni amint ezt elvégeztük. Bár lehet, hogy sokat dobott az elején az, hogy nem pattantam le róla. Még szerencse, különben nem tartanánk itt sem. Se sehol.
-Szuper. Érted megyek... gyalog.
Vigyorodtam el. Sajnos nincs kocsim, de azt hiszem, látszik is rajtam. Már régóta szeretnék ,de még nem jött össze rá a pénz. Anyámat meg nem szeretném lehúzni. Ígyis kevés van neki is.
-Hazakísérhetlek most? Legalább tudni fogom, hogy hova kell mennem. Ha nem nagy gond. Amúgy... mit melózol?
Kíváncsiskodom. Lehet, hogy már túlzottan is belemerültem a részletekbe, de nem zavartatom túlzottan magamat .Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy nem tolakodás képen kérdezem - mondom ezeket a dolgokat. Kicsit amúgy nekem se ártana már rendbe szednem magamat, szóval, nem maradnék túl sokáig, ha este nyolc körül találkozom vele. Randi... valami jót kellene kitalálnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Utca   

Vissza az elejére Go down
 
Utca
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Step up :: New York :: Külváros-
Ugrás: